Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Red said: bu bana genelde hem spor yapıp hemde uykusuzluk üzerine uyuduğumda oluyor fiks dfsg genelde stres, aşırı yorgunluk, uyku düzensizliği vs de artıomuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Şu karabasan da bana daha hiç gelmedi, REM evresinde felç de olmuyorumdur ben bence, hareketsiz pek olmuyorum uyurken (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 uyurken beynin %80-85 i hala çalışıyor sdf dinlenen kısım da işte geri kalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Esh said: zeper said: karabasan görürken ya da artık neyse o .... uyanamamızın sebebi bu olsa gerek. of çok feci bir his. Karabasan dedigin sey uyurken bilincinin acilmasi iste, vucut uyuyo, beyin uyanik. abi şu var ya o kadar sık oluyo ki bana. yani sık derken ayda 1 falan oluyor ki normalin epey üstüdür herhalde? korkudan kendime gelemiyorum kalktıktan sonra bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Norak said: uyurken beynin %80-85 i hala çalışıyor sdf dinlenen kısım da işte geri kalan o zaman 1-2 ayda olurduk abi..rolantide beynin yaklasik % 10 un ustundeki civari kisminda elektriksel aktivite bulunuyor..yapilan islerle degisiyor ama % 80 li rakanlarin kullanilmasi epilepsi demek olur.. viki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 %10 kullanma olayı masal sdf gerçek değil o, hepsini kullanıyoruz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Admin konuyu Bilim-Teknik'e tasiyalim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Karabasan dedigimiz olay bende uyku düzeni sıçtığı zaman sık sık oluyordu öğrenciyken. Boktan bir olay ya. Haftada 2-3 kere olduğu oluyordu, kendine gelince 10 dakika yataktan kalkamıyordum korkudan sjklsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 işte korkmaya gerek yok. gayet hormonal bir olay. bunu bilip hatırlarsanız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Çarşamba çarşafa dolanıyor diğer günler bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Bazen de düşer gibi olup irkilerek uyanıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 gümüş kordon o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 yataktan düşmüyoruz çünkü yerde yatıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 zeper said: tam şu yukardakinden bahsedecektim....bir belgeselde görmüştüm ben de...Rem uykusuna girdiğinde vücudun paralize oluyor felç gibi kıpırdayamıyor. Göz kapakların sanırım bir tek kıpırdıyor. Uyurgezerlerde bu paralize olayı hafif olduğundan veya hiç olmadığından kalkıyorlar yürüyorlar. uyurgezerlik rem sırasında değil derin uykuda oluyor. derin uykuda biz de paralize değiliz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 rem en derin uyku diye biliyordum ben? hatta diyelim 60dk bir cycle bunun son 5dk rem, rüya gördüdğümüz an hatta. böyle böyle 8-9 cycle yapıyormuşuz gece yattığımızda.. yani birden fazla rüya görüyoruz aslında her bir cycle'da...ama sadece son uyandığımızı hatırlıyoruz. o yüzden rem derin uyku diye düşünmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/56/John_Henry_Fuseli_-_The_Nightmare.JPG/1280px-John_Henry_Fuseli_-_The_Nightmare.JPG Henry Fuseli isimli ressam böyle tasvir etmiş karabasanı. O gülen at ne onu anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 birlikte yataktan dusmeyecek bayan araniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 zeper said: rem en derin uyku diye biliyordum ben? hatta diyelim 60dk bir cycle bunun son 5dk rem, rüya gördüdğümüz an hatta. böyle böyle 8-9 cycle yapıyormuşuz gece yattığımızda.. yani birden fazla rüya görüyoruz aslında her bir cycle'da...ama sadece son uyandığımızı hatırlıyoruz. o yüzden rem derin uyku diye düşünmüştüm ben. tam tersi. rem uykunun en hafif olduğu kısım, uyanıklığa en yakın olduğumuz an. http://www.crossfitquicksand.com/crossfitquicksand/wp-content/uploads/2014/04/2014-04-14-cooperSleep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 karabasan hakkında 10 yıl önce filan bir başlık açmıştım, keyifliydi bayağı arayıp bulabilir merak eden varsa. :) evet cidden bayağı feci, farkında olmak yetmiyor gene de misery'deki james caan gibi kalıyorsunuz öyle ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 düşerken sağdaki soldaki melekler yatağa doğru ittiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 aquila said: birlikte yataktan dusmeyecek bayan araniyor. http://akakce.cubecdn.net/intex/intex-58894-yastikli-bardakli-metalik-renk-deluxe_2-z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Askerde sapır sapır ranzadan düşen armutlar vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar