huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben mesela uyurken çok dönerim, sabah çarşaf her tarafıma dolanmış halde uyanırım; ama daha yataktan düşmedim hiç uyurken. nedir bu işin ardındaki sır? bunla ilgili bir düzenek var vücutta herhalde. sabah bunu merak ederek uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 yani iste hayatin anlami bu abi dusme ihtimali sifir.bu arada benim cocuklar buyudu engelleri kaldirdik catir catir dusuyorlar ..ole el freni var insanin dusmez deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://www.reddit.com/r/explainlikeimfive/comments/1v6k6x/eli5_why_dont_we_fall_out_of_bed_when_we_are/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dusmemeyi ogreniyorsun, uyurken bilinc tamamen gitmis degil. Biri adini soylese uyanirsin mesela, baska birsey soylese uyanma ihtimalin daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 gerge nin niye balonu var. balon mu dağıttınız arkadaş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ELIT5'e gore benim attigim tutmamis. Olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ağaçlarda uyuyan atalarımıza teşekkür ediyoruz düşenler elenmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 yanıt sorunun içinde çünkü çarşafa dolandın ve o seni sabitledi dostum ben bazen yataktan çıkamıyorum, çarşafla kendimi kilitlenmiş oluyorum das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben çok düştüm lan. arkadaşın evde ranza var yatmıyorum üst katta ölmeyeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben düştüm valla. hele saten çarşaf varsa değmeyin düşme keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 çarşaf ne ya fakir gibi ben direk rusa dolanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 şu yüzden http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 tam şu yukardakinden bahsedecektim....bir belgeselde görmüştüm ben de...Rem uykusuna girdiğinde vücudun paralize oluyor felç gibi kıpırdayamıyor. Göz kapakların sanırım bir tek kıpırdıyor. Uyurgezerlerde bu paralize olayı hafif olduğundan veya hiç olmadığından kalkıyorlar yürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 karabasan görürken ya da artık neyse o .... uyanamamızın sebebi bu olsa gerek. of çok feci bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Ben düştüm. Düşülüyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bi ara o kadar çok olmuştum ki alışmıştım. artık son oluşlarımda aha karabasan diyip dur inceliyim bakim nasıl bir kafa falan diyip zevk almaya çalışıyodum ama yine de insan sanki ölmek üzereymiş de ölmemeye çalışıyormuş gibi oluyor. hiç güzel değil kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ranzadan düşmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 zeper said: karabasan görürken ya da artık neyse o .... uyanamamızın sebebi bu olsa gerek. of çok feci bir his. Karabasan dedigin sey uyurken bilincinin acilmasi iste, vucut uyuyo, beyin uyanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 "uyku felci" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 zeper said: karabasan görürken ya da artık neyse o .... uyanamamızın sebebi bu olsa gerek. of çok feci bir his. beyin uyuduğunu düşünüp sleep paralysis evresine geçtiği halde algının açık olması işte. beyin sana rüya da pompalıo güya, ama algın açık tabii, o da halüsinasyon olarak görünüo sana fln dediydi bir bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 havala soğudu pike bile az geliyor ne çarşafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 hımm düşününce evet doğru,daha detaylı bir araştırayım bakayım bunun üzerinden... bir de ben hep böyle karabasan görme moduna geçtiğimde farkediyorum -ki bilinç açıklığı denmiş yukarda ondandır---ve kendi kendimi "off gene oluyor tamam napıyorduk en son olduğunda?? heehh şimdi bir iki üç diyince kalkıyoruzz hadi hadii yapabilrsinnnnnn hadi olacak ışığa yönelll" diye kendi kendime gaz veriyorum. ama böğüre oturan taş hissi 2-3 dk geçmiyor...vücud işi biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kardeşim düşüyordu bir ara kafasını filanda çarpıyordu sesden ben uyanıyordum o uykuya devam yatağına atıyordum sabah sağlam kalkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dworgian said: zeper said: karabasan görürken ya da artık neyse o .... uyanamamızın sebebi bu olsa gerek. of çok feci bir his. beyin uyuduğunu düşünüp sleep paralysis evresine geçtiği halde algının açık olması işte. beyin sana rüya da pompalıo güya, ama algın açık tabii, o da halüsinasyon olarak görünüo sana fln dediydi bir bilen bu bana genelde hem spor yapıp hemde uykusuzluk üzerine uyuduğumda oluyor fiks dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 zeper said: hımm düşününce evet doğru,daha detaylı bir araştırayım bakayım bunun üzerinden... bir de ben hep böyle karabasan görme moduna geçtiğimde farkediyorum -ki bilinç açıklığı denmiş yukarda ondandır---ve kendi kendimi "off gene oluyor tamam napıyorduk en son olduğunda?? heehh şimdi bir iki üç diyince kalkıyoruzz hadi hadii yapabilrsinnnnnn hadi olacak ışığa yönelll" diye kendi kendime gaz veriyorum. ama böğüre oturan taş hissi 2-3 dk geçmiyor...vücud işi biliyor... e abi beyin basıo hormonu, etkisi geçene kadar bekliosun işte http://media.utoronto.ca/media-releases/health-medicine/study-identifies-how-muscles-are-paralyzed-during-sleep/ Two powerful brain chemical systems work together to paralyze skeletal muscles during rapid eye movement (REM) sleep, according to new research in the July 18 issue of The Journal of Neuroscience University of Toronto neuroscientists Patricia L. Brooks and John H. Peever, PhD, found that the neurotransmitters gamma-aminobutyric acid (GABA) and glycine caused REM sleep paralysis in rats by “switching off” the specialized cells in the brain that allow muscles to be active. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar