Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 çizimler için diyorum, yoksa durağandı ilk bölüm ona birşey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 2 http://www.senpaigamer.com/sites/default/files/news/sony/2013/06/04-god-eater-alisa-amiella-d-art-figure-6.jpg of çok heyecanlı yerde kesildi, alisa şovu dört gözle bekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 di said: Ya simdi esegin aklina karpuz kabugu olcak ama su video 9-10. saniyede gorunen yapiyi al, Japonlar Allah Yiyen diye anime yapmis, aha bu da kabe diye yay, iki gune butun asyalilari avlariz anasini satim. allah diyen ivir zivir oluyo da, allah yiyen olunca mi zorunuza gitti!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Allah diyeni de yiyoruz zaten de sikinti nasi lanse ettiginde iste. Tayyip olup iftarda yersen sikinti yok, boyle cizgi filmde yaparsan ortalik karisiyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 3: ufotable döktürmüş, efsane bölüm adamlar resmen "alın size alın" diyerek bölüm yapmış, aksiyon ve badassery sınır tanımadı. alisa şov, çocuğun adaptasyonu, lindow'un marlboro reklamı, laboratuarda the thing deneyleri ve sonda uçan colossal titan, herşey dört dörtlüktü. iki kere arka arkaya seyrettim. http://www.cosplayturkiye.com/wp-content/uploads/2015/06/god-eater-anime-character-design-alisa-ilinichina-amiella.jpg japan is saved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ya boyle asiri zorlama karizma sahneleri bayiyor beni serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Underboob vaad etti, underboob deliverladı. Benim için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Çizimlere gözüm alıştı, eskisi kadar rahatsız etmiyor. Hikaye de ilginçleşti bayağı. Aragamiler hakkında soru Şimdi bu aragamilerin oluşumuna o 3 gerizekalı mı sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ben dropladım ya, çizimler ve karakterlerin donukluğu çok rahatsız etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 baya basarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ubw faciasından sonra ilaç gibi geldi şu son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 5 ahahahah iste yeterince grind yapmadan boss'a dalarsaniz olacagi bu za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 5 alisa onunla karşılaşmış belli ki, psycho'ları basıp daldı ehu. hoş gerçi dalmasaydı da gitmelerine izin vermeyecekti herhalde. millet mal gibi "devlet bizi kurtarsın" diye boş boş duracağına topuklayacaktı direkt. yalnız lenka tonla crit yedi, iyileşebiliyor muydu bunlar anlamadım, ilk bölümde ölmüştü çocuk daha az yarayla sanki. http://yokattaweb.jp/img/preorder/d-arts-god-eater-alisa-ilinichina-amiella-02.jpg of figürleri çok iyi alisa'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 9 alisa'ya öldürtürlerse lindow'u lenka'yı tutana aşkolsun, parçalasın johann'ı. yalnız flashback'lerle iyi açıkladılar olayları. 13 bölümde bitecekse cidden zaman kalmadı ama işleri bağlayacak, bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ne zaman cikiyor bunun son 3 bolum belli mi? sonunda winter diyordu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 10. bölümü çıktı 2 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 10 lenka'ya da çok kızdık vaktinde ama başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş meğer. duygusal dumuru yadırgayamadım. yeni ailesine cidden yazık olmuş, ablası özellikle. veda sahnesi gözümü yaşarttı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 12 lindow-san desu flagleri açtı açtı kapadı derken kapaymamış tam galiba ya. :( alisa'ya yaptıkları ali cengiz oyunundan olmadı ama en azından, çok kızacaktım. kalan tek bölümde nasıl bağlayacaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 yeni sezon gelecek ya duyurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 adamın adı rindow ilken niye lindow diyorlar? son bölüm pitayı kesmek için süper sayajin oldu herif sdfsdfsdf. reis ölmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 13 - final lindow başgan kurtulmuş iyi bari ya. alisa da hem intikamını aldı, hem aklını kurtardı. pis doktor geberdi. yalnız yohanu da az fitne fesat değilmiş. planın ifşa olduğu kısımdaki konuşmadan daha hikaye çıkar zaten bayağı. http://danbooru.donmai.us/data/8d8330c5ec985e10bb10a337c97b0dbe.jpg kombo ekşın süperdi bu bölüm, ufotable dökmüş paraları helal. iyi iyi, gelsin daha. ortalarda ara ara duraklasa da iyiydi, son 3 bölümde topladılar hayli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 bu sarı pipi directorün lidow la alıp veremediği ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 birkaç bölüm önce sırrını keşfetti inşaatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 god eater 2 steam'e gelmiş http://store.steampowered.com/app/438490/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/60/8b/c9/608bc90cd1ceae24b4cc96a07527b4df.jpg yeni alisa vardı ge2'de, iyi bari. ama japonca ses yokmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar