Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Kızı İngiltere'ye Giderse

Hannibal44

Öne çıkan mesajlar

bu ne ezik ve liseli bir konu ya. sanki mecbur müthiş ingilizce konuşmaya. milletçe çok iyi ingilizce konuşuyoruz da bi bu kız en kötümüz sfds. tamamını izlemedim ama kız zaten ingilizce öğrenemiyorum bi türlü dedi. komik olan nedir yani.

belliki kendini geliştirmeye gitmiş. bizim eğitim sistemi fine thanks and you'dan öteye gidemediği için belli okul,bölümlerde vs iyi eğitim görememiş,yurtdışı tecrübesi olamayan insanımız mecbur bu seviyede kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

başlık bulmuşken giydireyim biraz. türk olan ingilizce hocaları kovulmalı ve ingilizce öğretmenliği bölümü kapatılmalı. istisnalar hariç hepsi leş. sırf gavur yapcaksın hocaları.

üniversitede hiç ingilizce dersi almadım, ünilerde okutman olarak görev yapanlar hakkında konuşmuyorum o yüzden, muaftım ünide ingden, ama lise ve ortaokuldaki tüm ingilizce hocalarım hem kişilikleri hem mesleklerini icra etmeleri yönünden süperdiler. hatta ve hatta ortaokul ve lisedeki en vizyonu geniş en güzel hikayeleri yaşanmışlıkları anlatan en zevkli dersleri işleyen hocalarım hep ingilizcecilerdi, bugünkü okuma alışkanlığımı kazanmamın sebeplerinden birisi onlar birisi de yakın bir arkadaşımdı liseden. hiç laf ettirmem ingilizcecilere. hatta bi tanesi müdür muavini olmuştu, bildiğin arkadaş gibiydi bizimle, bir gün yüzünü asık, ters görmedim, neye ihtiyacımız var desek hallederdi. iyi öğretmen olmak zordur, kötü öğretmen olmak çok kolaydır. hele ki bizimki gibi bir eğitim sistemi olan ülkede kötü öğretmen olup el ense yatmak çok daha kolaydır.

bundan başka ben dil bölümünde değildim lisede ama dil bölümünde okuyan arkadaşlarımdan biliyorum, alanlara ayrıldığımız senelerde derslerine giren ingilizcecilerden özel ilgi gördüler, öğrenci sayısı da azdı o sınıflarda, üniye gittiklerinde toplamışlardır o son iki senenin meyvelerini eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

hiç alakası yok. türk erkeği iyidir abi. evlilik vaadi ile kandırıp saf kızları ziken şerefsizleri saymazsan, onun dışındakiler çok iyi insanlar. eşek gibi çalışkan, ailesine düşkün bir milletiz.
yanlış. Türk erkeğinin büyük çoğunluğu içindeki çomarı yenememiş birer barzodur.
Sosyal ağlarda paylaş

riza_calimbay said:

chrome said:

hiç alakası yok. türk erkeği iyidir abi. evlilik vaadi ile kandırıp saf kızları ziken şerefsizleri saymazsan, onun dışındakiler çok iyi insanlar. eşek gibi çalışkan, ailesine düşkün bir milletiz.
yanlış. Türk erkeğinin büyük çoğunluğu içindeki çomarı yenememiş birer barzodur.

Valla rızacım senin çevren öyle diye genelleme yapma burada
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...