Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ne ilgisi var onlarla? Her siteye ayni sifreyi kullanirsan biri kirildiginda tum hesaplarina girilebilir. Olay banka hesabina, google hesabina filan girmek isteyen dallamalarda. Para caldiran, hsap hekleten filan cok oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 hiç birine güven olmuyor diyorum var tabi alakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ben masaüstünde notepad'de tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Hediye paketi yaptın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 uzun suredir 1password kullaniyorum, tereddutsuz tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ayda 12TL oldu o, aylik odemeye gectiler. Yoksa onu alacaktim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Biri yahoo mailimi hacklemiş sonra da onu birinin amazon hesabını hacılamak için kullanmış telefona kodla aldım maili de bişi olur mu ki İki mail var amazon hesabınızla ilişkili mail adresi [email protected] dan benim adrese sonra da benim adresten [email protected] ye çevrildi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 LastPass dunyanin en guzel toolu <3 Mobil appini de free tiera eklemisler sanirim. Pardon ya anahtari uzerinde unutmus bizim cirak butun sifrelerin internette artik deseler caniniz sagolsun diyip para gonderirim. Ayrica cok guzel bir security ornegi gosterdiler intrusion'a ragmen hackerlarin aldiklari bilgiler cop. Yillarca HTTPS!!!!!!!!! bozuktu ama siz lastpass'e guvenmiyorsunuz.. Adamlarin isi bu, birakiniz yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Resilio Sync ile kendin syncliyorum artik evdeki sunucumdan sifreleri. Enpass'i ondan sevdim. Aylik, yillik odemesi de yok, bir kere odedim, bitti. LastPass guvenmedigim bir firmaya satildi, bir de baskasinin sunucusunda durmasini istemiyorum sifrelerin daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 evernote'ta şifreler diye bi note var oraya yaziom hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ben şifre falan kullanmıyorum. tüm veri paketlerini elimde götürüp amazonun datacenterına bırakıyorum, kapıcı tek tek giriyor 101010110010101 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Şirket için bi tane kuralım diyorum 100 ayrı yerin giriş şifresi var çünkü yok istatistik kurumuydu (burda 2 tane kullanıcı adı var bide asdasd) yok sanayi sicildi sektör derneği üyeliği bilmemneydi. 1den fazla kişi erişebilsin güncelleyebilsin vs istiyorum, şu anda one-driveda paylaşımlı bi word dosyasında tutuyoruz üyelikler tırtovski olduğu için ama ilerde e-imza şifrelerini kasaya koymak yerine buna ekleyip güvenli hale getirsek daha mantıklı olacak. Enterprise kısmına girince bi ton anlamsız özellik ekleyip (ekstra cloud storage vs) ayda 100 dolar fatura çıkartıyorlar bide. Az sayıda kullanıcı için böyle ortak paylaşımlı ve cep yakmayan ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 direk elle tutulur bi cozum yok abi, zaten o yuzden 100$'ı cakıveriyorlar. 1) dropbox'a koyacaksanız 1password keychaini ve oradan senkronize edilecek. 2) lastpass'de butun kullanıcılar kendi accountlarını yaratacak ve shared folder ile grupla paylasılacak fln. 3) lastpass'de tek user yaratılacak kullanıcıların alayı buna gırıs yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 lastpassdan 1passworde gecmeyi dusunuyorum(24 dolar yapmislar),tum sifreleri kolayca aktarma yolu varmi bildiginiz,tektek ugrasmak baya yorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Import var. Ama o aylik odemeye gecti, hic girme. Enpass al, en begendigim o oldu benim. Cloud yok, dosyalari sifreleyip Google Drive, Dropbox gibi bir yerden yedekliyorsun. Ya da cep telefonunu hub gibi kullanip hic cikari cikarmayabilirsin de. Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 https://www.passwordstore.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Keepass kullanmamanızın bir nedeni var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mobil uyum kotu. Otomatik doldurma filan iOS'da yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 ne hizmeti tam olarak bu ? bi sitede sizin şifrelerinizi mi tutuyor ? oraya şifreyle girilmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 LastPass kullanıyorum 3-4 senedir, memnunum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Offline bir çözüm olarak: https://pwsafe.org/ Tavsiye ederim. Oluşturacağınız master password ile şifrelenmiş bir veri tabanında username-password ikililerini tutuyor. Bu ikilileri gruplayabiliyorsunuz. Ünlü güvenlik araştırmacılarından Bruce Schneier'in tasarladığı, open source bir yazılım. Windows'ta çıkmış ilk olarak. Linux için betası vardı en son baktığımda. Oluşan dosyaların backup'larını kendiniz almanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Valeron said: ne hizmeti tam olarak bu ? bi sitede sizin şifrelerinizi mi tutuyor ? oraya şifreyle girilmiyor mu ? tek bir sifre hatirlaman gerekiyor.. hatta onu da hatirlaman gerekmiyor esledigin icin aletlerini. sadece sifre degil hangi kullanici adiyla vs kaydoldugunu da hatirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Sanki israilli cyberark'ın credential management yapan bi çözümü vardı ama valla hatırlamıyorum axedice said: Şirket için bi tane kuralım diyorum 100 ayrı yerin giriş şifresi var çünkü yok istatistik kurumuydu (burda 2 tane kullanıcı adı var bide asdasd) yok sanayi sicildi sektör derneği üyeliği bilmemneydi. 1den fazla kişi erişebilsin güncelleyebilsin vs istiyorum, şu anda one-driveda paylaşımlı bi word dosyasında tutuyoruz üyelikler tırtovski olduğu için ama ilerde e-imza şifrelerini kasaya koymak yerine buna ekleyip güvenli hale getirsek daha mantıklı olacak. Enterprise kısmına girince bi ton anlamsız özellik ekleyip (ekstra cloud storage vs) ayda 100 dolar fatura çıkartıyorlar bide. Az sayıda kullanıcı için böyle ortak paylaşımlı ve cep yakmayan ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Benim kullandıiım Enpass uygun. Mobilde ücretli sadece. Her cihaz için tek ödemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Şifre takibinden imanı gevremis biri olarak, bedava servisi olan, güvenli, Android'de de kullanabileceğim bir çözüm lazım. Premium falan demeyin herşeye aylık ödeme yapmaktan maaş geldiği gibi bunlara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar