di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Sifre saklamak icin browser'i kullanmak pek akil kari degil. En ufak bi badware'e ya da login oldugunu browser'i kullanan birine baya rahat kaptirabilirsiniz sifrelerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Premium fiyati sahane bu arada. $12 per year. Hic bisey. edit : lastpass'den bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 TheVerge ana sayfada gerekli app'ler arasında 1password'ü yazmış, lastpass'ten bahsetmemiş. Bu ikisi arasında ki savaşın galibi yürür gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 1Password'un apple entegrasyonu daha iyi sanirim lastpasse gore ama lastpass'in synch opsiyonu daha basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 lastpass i mobilde kullanmaya devam etmek için trial bitince premium alcaktım şimdi ios8'le safariye gelince almama gerek kalmadı mı yoksa app telde var ve aktif diye mi kullanabiliyorum? yani safariye lastpass geldi diye premium almasak olur mu mobil kullanım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 sorumun cevabı app telde var diyeymiş. arkadaşın iphone5s'te app kurulu değildi safaride de çıkmadı. pre aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 CoolRider said: 1Password'un apple entegrasyonu daha iyi sanirim lastpasse gore ama lastpass'in synch opsiyonu daha basarili. Hatali bu. Dogruydu ama 5 gun cikan LastPass guncellemesi ile is degisti: http://www.youtube.com/watch?v=mv0EhL90vfo iPad'de daha da iyi gorunuyor, oyle tum ekrani kapamiyor, kutucuk aciyor. Bir para gelecekti yakin zamanla iPad Air alacaktim, simdi bunun yuzunden iPad Air 2 bekleyecegim. Touch ID ise yaramaz diyordum, mahcup oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben masasüstüne bi dosya attım tüm hesaplar içinde yazıyor asdfgds browserda sorun yok anladığım kadarıyla da, bu lastpass oyun, application türevi uygulamalarda şifre girebiliyor mu? mühim olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Telefonda evet. PC de app integrasyonu oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 haxlanmis: https://blog.lastpass.com/2015/06/lastpass-security-notice.html/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Yandin gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 LastPass CEO: "hacklendik demedim hashlendik dedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 iyiki parayı verip 1passwordu seçmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 1password hiç ucuzlamazmi ya, 35 doların altına inmedi, alıcam 25 e inse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 yeni bi update yayınlamışlar. şifreler falan açığa çıkmamış. yüzlerce sitedeki şifrem burda paypal filan dahil. gerçekten hekırlansa sıkıntı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yine bir gerge onerisi sakldajsklfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bu işin Gerge ile alakası yok ki. 1Password kullanan biri olarak risk orda da var. Koskoca SOE PSN camiası hacklendi vs. iCloud hacklenmedi, ama açıktan kate upton memeleri gibi tüm tanınmış kişilerin süt verimlilikleri görüntülendi. Gerge ye ateş edecem diye saçmalama Editör. * Olay sonrası 1password den hepsini teksir kağıdına elle yazdım mutluyum. sdfsfsfs g...zünü sevdiğimin bulutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 1Password dan konusmuyoruz lasspass dan bahsediyoruz burda sonucta hacklenmedimi hacklendi ? 1Password statusu ok mi ? ok. Daha ne ? Gerge lasspass i onermis onu gordum... bukadar. sonucta ben gelip onermem bu tarz programlari nasi guvenebilirsinizki ? En azindan boyle program var dersem gider derimki onemli sifreleriniz icin kullanmayin derim. SIrf gerge yalakaligi yapmak icin laf sokmaya calismayin burda bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 editor komik baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bundan böyle gerge bitmiştir. editörün önerilerine güveneceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bi kere 1password lasspass'den komple farklı, dropbox sync. yapmadıgınız surece cloudla hiç bir alakası yok. adamların sunucularının programın güncellemeler dışında hiç bir faliyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Lastpass 6 aylık bedava premium veriyor https://lastpass.com/edupromo.php .edu maile dese de her maile oluyor. Senem dolmuştu iyi oldu bu aldım 6 aylığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 LastPass'in hacklenmelerinden ve LogMeIn'e satilmasindan sonra hesap yenileme zamani gelince farkli bir sey aramaya basladim. Su ikisini buldum kaliteli, bir kere ode, hep kullan tarzinda. Birinci epey de ucuz ve ozellik olarak her seyi var. Sadece mobilde ucret veriyorsun, masaustunde beles: https://www.enpass.io/ Bir de bu varmis: http://www.onesafe-apps.com/ Bu daha pahali, ucuzundan bir eksiginden goremedim ama. Birinciyi aldim, kullaniyorum. LastPass'dan eksigi yok, fazlasi var. Kendi bulutu yok bir kere. Dropbox, Onedrive, Webdav, ne istersiniz oradan sync ediyorsunuz cihazlar arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 GERGE sen hala kendini böyle şeyler yaparak güvende mi hissediyorsun ya. CIA tuvaletteki taharet musluğuna kadar giriyorken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar