neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Şunu çevirmem lazım sona geldim, bıktım yapamadım lan. İşi gücü olmayan biri halp pls milord; " - Aynı yıl içerisinde birden fazla alım yapıldığında standart indirimlerin toplam tutar üzerinden yapılamayacağını, - Bedelsiz yedek parça uygulaması yerine her sipariş için standart indirimlerden sonra kalan tutar üzerinden %2’lik özel indirim uygulaması yönteminin uygulanacağını, - Hasarlı-arızalı yedek parçaların değişiminin garanti kapsamında tarafınızca gerçekleştirileceği, - alım sözleşmesinde yer alan yedek parçalara ilişkin koşulların tarafınızca da aynı şekilde uygulanacağı hususlarının belirtildiği bir cevap yazısı da hazırlayabilirseniz onu da incelemek isteriz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 her pati bi cümle çevirse tamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Gecen bi postuna uyuz oldum ben senin. Ne oldugunu atirlamiyorum bile ama olsun. Cevirmiyorum. Kal oyle! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kelime kelime gidelim.. place = yer..ben sirami savdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sırayla gidelim. aynı=same diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yıl = year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 -there is no way to get standart discounts on total amount if you buy more than one in the same year nası biliyom mu ingilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 içerisinde = inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 similar da olur. Claiborne said: sırayla gidelim. aynı=same diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 birden-suddenly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 di said: Gecen bi postuna uyuz oldum ben senin. Ne oldugunu atirlamiyorum bile ama olsun. Cevirmiyorum. Kal oyle! sdf aşkolsun di, bak hiç söylemiyorsun sonradan trip yapıyorsun sdf dürüm+bira ısmarlardım gönlünü almak için lan nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Çevirdim öfff; said: - If more than one party of spare parts purchased in the same year, standard discounts will not be calculated for the whole amount - Instead of free spare parts, for each order a special discount of 2 percent will be applied for the remaining amount excluding the standard discounts. - Damaged or defective spare parts will be exchanged under your warranty - Terms about spare parts which are stated in the contract will be implemented as it is. hata var mı lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 said: - In the same year the total amount of standard discounts when multiple purchases can not be made out, - Bonus spare parts app instead of the standard discount for each order special discount of 2% of the remaining balance after the application of the method will be applied, - Damaged-defective spare parts exchange warranty will be performed by you, - Located in the spare parts requirements relating to the purchase agreement by you to be applied in the same way prepare a reply in writing specifying the matters that we want to examine it if you can. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 - same year buy buy buy, no total discount! - spare parts not free but best discount! - we breaking, you fixing - spare parts same deal, agreed write answer and I understand best regards, abdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 husus - reason mu ag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 arcane said: - same year buy buy buy, no total discount! - spare parts not free but best discount! - we breaking, you fixing - spare parts same deal, agreed write answer and I understand best regards, abdu simplified english (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neutrino said: Şunu çevirmem lazım sona geldim, bıktım yapamadım lan. İşi gücü olmayan biri halp pls milord; " - Aynı yıl içerisinde birden fazla alım yapıldığında standart indirimlerin toplam tutar üzerinden yapılamayacağını, No shit nigga you ain't make discounts from grand total price if our dogs get stuff more than once in one year... - Bedelsiz yedek parça uygulaması yerine her sipariş için standart indirimlerden sonra kalan tutar üzerinden %2’lik özel indirim uygulaması yönteminin uygulanacağını, Aw hell no you get free repair shit, you gotcha yourself only two percent boss discount - Hasarlı-arızalı yedek parçaların değişiminin garanti kapsamında tarafınızca gerçekleştirileceği, Look baby, if it's broken, it's your fault. Not mine, change this useless shit and i ain't paying bucks. - alım sözleşmesinde yer alan yedek parçalara ilişkin koşulların tarafınızca da aynı şekilde uygulanacağı hususlarının belirtildiği bir cevap yazısı da hazırlayabilirseniz onu da incelemek isteriz." You racist mothertucker i can read too, mostly, write the prices and terms and an answer that you all niggas accept our terms and conditions and be quick. my time is money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 cevap = answer benden bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ahahahah abi zenci sesiyle okudum kafamın içinde, süper olmuş :D :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Benim yazdıklarımı gönder. Daha samimi gelecektir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abiahhahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 S.a means s.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 vaperon said: neutrino said: Şunu çevirmem lazım sona geldim, bıktım yapamadım lan. İşi gücü olmayan biri halp pls milord; " - Aynı yıl içerisinde birden fazla alım yapıldığında standart indirimlerin toplam tutar üzerinden yapılamayacağını, No shit nigga you ain't make discounts from grand total price if our dogs get stuff more than once in one year... - Bedelsiz yedek parça uygulaması yerine her sipariş için standart indirimlerden sonra kalan tutar üzerinden %2’lik özel indirim uygulaması yönteminin uygulanacağını, Aw hell no you get free repair shit, you gotcha yourself only two percent boss discount - Hasarlı-arızalı yedek parçaların değişiminin garanti kapsamında tarafınızca gerçekleştirileceği, Look baby, if it's broken, it's your fault. Not mine, change this useless shit and i ain't paying bucks. - alım sözleşmesinde yer alan yedek parçalara ilişkin koşulların tarafınızca da aynı şekilde uygulanacağı hususlarının belirtildiği bir cevap yazısı da hazırlayabilirseniz onu da incelemek isteriz." You racist mothertucker i can read too, mostly, write the prices and terms and an answer that you all niggas accept our terms and conditions and be quick. my time is money.Ahahaha budur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 arcane said: - same year buy buy buy, no total discount! - spare parts not free but best discount! - we breaking, you fixing - spare parts same deal, agreed write answer and I understand best regards, abduBu en iyi olmuş. Nijeryalı bir prens veya alibaba express satıcısı tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 vaperon said: neutrino said: Şunu çevirmem lazım sona geldim, bıktım yapamadım lan. İşi gücü olmayan biri halp pls milord; " - Aynı yıl içerisinde birden fazla alım yapıldığında standart indirimlerin toplam tutar üzerinden yapılamayacağını, No shit nigga you ain't make discounts from grand total price if our dogs get stuff more than once in one year... - Bedelsiz yedek parça uygulaması yerine her sipariş için standart indirimlerden sonra kalan tutar üzerinden %2’lik özel indirim uygulaması yönteminin uygulanacağını, Aw hell no you get free repair shit, you gotcha yourself only two percent boss discount - Hasarlı-arızalı yedek parçaların değişiminin garanti kapsamında tarafınızca gerçekleştirileceği, Look baby, if it's broken, it's your fault. Not mine, change this useless shit and i ain't paying bucks. - alım sözleşmesinde yer alan yedek parçalara ilişkin koşulların tarafınızca da aynı şekilde uygulanacağı hususlarının belirtildiği bir cevap yazısı da hazırlayabilirseniz onu da incelemek isteriz." You racist mothertucker i can read too, mostly, write the prices and terms and an answer that you all niggas accept our terms and conditions and be quick. my time is money. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar