Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 İyiki gitmemişim :) biri %70 topla oynama oranı olduğunda galip sayılmadığımızı hatırlatsın bunlara 2 maç 2 side 1-1. Bu senede cacık olmaz dememe az kaldı.
totemic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Darksun said: İyiki gitmemişim :) biri %70 topla oynama oranı olduğunda galip sayılmadığımızı hatırlatsın bunlara 2 maç 2 side 1-1. Bu senede cacık olmaz dememe az kaldı. Ben bursa macının sonucuna gore cacık tehşisini koyucam..
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 taraftar harikaydı abi o da yetti bana
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Çok yazık oldu ya, süper oynadı BJK ama Sosa Dembaba sakat olunca zor tabii üretkenlik azalıyor, bi kontrayla gitti 3 puan. Geçen seneki Fener gibi hep basıyor hep istiyor BJK, Azizlen enikleri Yanalı yemeseydi bizde böyle kalacaktık.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Golü sivok sayesinde yedik yanlız bombok bir pas attı 3 adamın tam ortasına herifler alıp geldi direk. Sonra 1 hata daha yaptı , pek güven vermiyor.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 vivavale said: Abi saglik olsun. Bu sahada normal Fistan said: rakip başka sahada mı oynadı denk güçlerin mübadelesi
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 1-o önde olduğun maçın 88. dakikasında kontraatak yiyosan bunu bi oyuncuya bağlamak lazım. Oyun disiplini ile ilgili problem var.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 İmkansız gözüküyor ama.. Olur da gruptan çıkamazsa biliç gider sanki?
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bizim oyun anlayışımız çok salakça yanlız topu al geriye ver oyunu aç sonra paslaşa paslaşa açık yakalamaya çalış. Ani atak yapılacak zaman bile herif geriye oynuyor.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Ya şimdi savunduğumdan değilde; Samet Aybaba varken bu takım 3. bitirdi ligi. Şike sürecinin tavan olduğu dönemler. Biliç geldi, transferler yapıldı 3. oldu. Bu sene yine bir transfer bütçesi ayrıldı, demba ba gibi topçu aldın. UEFA'nın kalitesi zaten belli + çok güzel kura çektin. Yinede gruptan çıkamaz, ligde tekrar 3. bitirirsen biliçin gitmemesi için sebep ne? Arsenal maçı mı?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Sakat amk demba ba sakat. Takimin yarisi sakat
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 CthuLhu said: DarKRideR said: CthuLhu said: salzburg. gg kardeş, salzburg bu maç için hafta sonu maç sattı. Beşiktaş'tan min 2 tane fazla atarlar. celtic 1-0 çakıyor. beşiktaşım da sdfs CANIMS YA NE SEVİNMİŞ ARADA Bu arada ben maçı izlemedim.zaaa Öğlen yazmıştım bu maç berabere bitebilir diye işte içime sinmedi, halı sahaya çağırdılar oraya gittim asdfsda Nasıldık? İyi oynadık ama ikinciyi iteleyemedik dediler. Zaten maç bittiğinde dk 85 1-0'dı, twitter da okudum 2 şart vs. diye dedim kesin yeriz, 89 gg Oğuzhan 4-0 olacak maçtı beceremedik demiş asdfasd Bizim Olimpiyattan çıkmamış şart, geçen seneki gibi değil havalar her şeyden önce her yağmurda böyle 5-6k kişiye oynarsak o beton yığınında hiçbir bok yapamayız. Her maç deplasman mınakey
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Oha ya naapsın daha Biliç kendimi çıksın oynasın, bu kadroyu bile canavar gibi oynatıyor işte. Tolga-Dembaba dışında adam mı var sanki dorudüzgün
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Partizan da Tottenham'dan puan çıkarmış. Ulan şu maçı alsaydık ne rahatlardık... Bu grup insanları kanser edecek belli oldu.
Öne çıkan mesajlar