Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi | Beşiktaş - Asteras Tripolis | 18 Eylül - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:

İyiki gitmemişim :) biri %70 topla oynama oranı olduğunda galip sayılmadığımızı hatırlatsın bunlara 2 maç 2 side 1-1. Bu senede cacık olmaz dememe az kaldı.

Ben bursa macının sonucuna gore cacık tehşisini koyucam..
Mesaj tarihi:
Çok yazık oldu ya, süper oynadı BJK ama Sosa Dembaba sakat olunca zor tabii üretkenlik azalıyor, bi kontrayla gitti 3 puan.
Geçen seneki Fener gibi hep basıyor hep istiyor BJK, Azizlen enikleri Yanalı yemeseydi bizde böyle kalacaktık.
Mesaj tarihi:
Bizim oyun anlayışımız çok salakça yanlız topu al geriye ver oyunu aç sonra paslaşa paslaşa açık yakalamaya çalış. Ani atak yapılacak zaman bile herif geriye oynuyor.
Mesaj tarihi:
Ya şimdi savunduğumdan değilde; Samet Aybaba varken bu takım 3. bitirdi ligi. Şike sürecinin tavan olduğu dönemler.

Biliç geldi, transferler yapıldı 3. oldu. Bu sene yine bir transfer bütçesi ayrıldı, demba ba gibi topçu aldın. UEFA'nın kalitesi zaten belli + çok güzel kura çektin. Yinede gruptan çıkamaz, ligde tekrar 3. bitirirsen biliçin gitmemesi için sebep ne? Arsenal maçı mı?
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

DarKRideR said:

CthuLhu said:

salzburg.

gg kardeş, salzburg bu maç için hafta sonu maç sattı. Beşiktaş'tan min 2 tane fazla atarlar.

celtic 1-0 çakıyor. beşiktaşım da sdfs

CANIMS YA NE SEVİNMİŞ ARADA

Bu arada ben maçı izlemedim.zaaa Öğlen yazmıştım bu maç berabere bitebilir diye işte içime sinmedi, halı sahaya çağırdılar oraya gittim asdfsda

Nasıldık? İyi oynadık ama ikinciyi iteleyemedik dediler. Zaten maç bittiğinde dk 85 1-0'dı, twitter da okudum 2 şart vs. diye dedim kesin yeriz, 89 gg

Oğuzhan 4-0 olacak maçtı beceremedik demiş asdfasd

Bizim Olimpiyattan çıkmamış şart, geçen seneki gibi değil havalar her şeyden önce her yağmurda böyle 5-6k kişiye oynarsak o beton yığınında hiçbir bok yapamayız. Her maç deplasman mınakey
  • Yeni Oluştur...