Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArcheAge Paticik Guild Hareketi

Certhas

Öne çıkan mesajlar

dahutada da korsan olmak isteyenler jolly ducks guildindeyim. galleon da yaptılar demin. hatta şu an raid de kuruldu direk.

pirate olmak isteyenler benle iletişime geçebilir.

özel not: bu arada tarumar, aga, hakkaten senin pati nickini bilmiyorum. online olduğunda family invite at bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni açılan 3 server da f2p oynayanlarla dolu. Diğer serverlar karakter açmaya izin vermediği ve deli gibi f2p sırası olduğu için tüm beleşçiler bu 3 servera doluşmuş durumda.

ben 12 lvl karakter yapıp farming zonelara bakayım dedim her yer bomboş kimse ev-tarla koyamadığı için :)

Ah fiyatları da bu yüzden saçma olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya daha kötüsü var. gold sellerlar spam da blocklanmamanın taktigini bulmuş. chat ekranı berbat ayarlanmış, adamların nickini hiç bir şekilde göremiyorsun. blocklayamıyorsun dolayısıyla. baya 4-5 kişi ağzına sıçıyor chat in. dahuta bir taneymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

NAVARCHY GUİLDİNE BAŞVURU YAPAN ARKADAŞLAR BANA DİREK ÖM İLE ULAŞIP BİLGİ VERİN LÜTFEN, BAŞVURUDA ANRON YADA NETCAFE YAZANLAR OLMUŞ TANIYOSUN HERALDE DİYORLAR LAN KİM BİLMİYORUM OLUYORUM O YÜZDEN KABUL OLAYINDA SIKINTI ÇIKIYO BOŞUNA BEKLETMEK ZORUNDA KALIYORUZ, PATİDEN ÖM, İNGAME NİCK VS ZART ZURT YOLLAYIN İŞTE, OK ÖPTÜM!

caps, becouse fuck you thats why
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:

bu oyunda hızlı lvl almanın yolu nedir? questleri çok sıkıcı
bir de sorc açtım bir tane yan skill ne alsam? aoe çalışayım istiyorum sağlam dps olsun :D

sağlam dps olsun diyorsan, sorc, witch, shadowplay

aoe çalışıcam diyorsan, sorc, occultism, vitalism
Sosyal ağlarda paylaş

Argoel said:

Yeni açılan 3 server da f2p oynayanlarla dolu. Diğer serverlar karakter açmaya izin vermediği ve deli gibi f2p sırası olduğu için tüm beleşçiler bu 3 servera doluşmuş durumda.

ben 12 lvl karakter yapıp farming zonelara bakayım dedim her yer bomboş kimse ev-tarla koyamadığı için :)

Ah fiyatları da bu yüzden saçma olabilir.

janudar baya dolu, 3 güne patron aldık zaten in-game nihah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...