GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 olm dahuta da baya queu var lan 1 h diyor 351. yim bari başka bi serverda bi char açayım dahuta da da bi ara girip oynarım bu ne abi. höh karakter yaratamıyormuşum zaten başka serverda olan var mı oraya gireyim bari bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Nebe'deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Giovanni said: Nebe'deyim ben de geleyim bari oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Nick Xynocide, elimden tutun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Nebedekiler karakterimin adi barasath bulun beni dark tower guildindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 dahutada da korsan olmak isteyenler jolly ducks guildindeyim. galleon da yaptılar demin. hatta şu an raid de kuruldu direk. pirate olmak isteyenler benle iletişime geçebilir. özel not: bu arada tarumar, aga, hakkaten senin pati nickini bilmiyorum. online olduğunda family invite at bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 xenus öm pls asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Türk Guildi de var TurkMuharebat bilmemnesi diye. GokTuRK said: Nebedekiler karakterimin adi barasath bulun beni dark tower guildindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 açtım ben de nebe de, natanyal nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 DarKRideR said: açtım ben de nebe de, natanyal nick Ahanda geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 la nebe de worker's compensation satan yok. 1 tane var ah de 20 gold o da. öyle server mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Yeni açılan 3 server da f2p oynayanlarla dolu. Diğer serverlar karakter açmaya izin vermediği ve deli gibi f2p sırası olduğu için tüm beleşçiler bu 3 servera doluşmuş durumda. ben 12 lvl karakter yapıp farming zonelara bakayım dedim her yer bomboş kimse ev-tarla koyamadığı için :) Ah fiyatları da bu yüzden saçma olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 server : Nebe nick : Patatesten kedimsi şeyden oldum fakat degistirebilrim anket acilabilir cogunlugun ne oldugunu anlamak icin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ya daha kötüsü var. gold sellerlar spam da blocklanmamanın taktigini bulmuş. chat ekranı berbat ayarlanmış, adamların nickini hiç bir şekilde göremiyorsun. blocklayamıyorsun dolayısıyla. baya 4-5 kişi ağzına sıçıyor chat in. dahuta bir taneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 chat ekranı sağ üst kulağından tutup yukarı büyütürsen adamın nick ini yakalayıp blocklayabilirsin. 3-5 kişi blockladın mı temizleniyor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 onu diyorum işte, adamlar taktigi bulmuş. ekranı büyüttüm, font u büyüttüm, yok. adamların nicki göremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 global chati kapatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bu oyunda hızlı lvl almanın yolu nedir? questleri çok sıkıcı bir de sorc açtım bir tane yan skill ne alsam? aoe çalışayım istiyorum sağlam dps olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 En azindan story questi yap. Hem kolay hem de beles gilda star veiryor iste. Armor set ve silah questlerini de yap. Digerlerini yapmak istemiyorsan np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 NAVARCHY GUİLDİNE BAŞVURU YAPAN ARKADAŞLAR BANA DİREK ÖM İLE ULAŞIP BİLGİ VERİN LÜTFEN, BAŞVURUDA ANRON YADA NETCAFE YAZANLAR OLMUŞ TANIYOSUN HERALDE DİYORLAR LAN KİM BİLMİYORUM OLUYORUM O YÜZDEN KABUL OLAYINDA SIKINTI ÇIKIYO BOŞUNA BEKLETMEK ZORUNDA KALIYORUZ, PATİDEN ÖM, İNGAME NİCK VS ZART ZURT YOLLAYIN İŞTE, OK ÖPTÜM! caps, becouse fuck you thats why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Milamber said: bu oyunda hızlı lvl almanın yolu nedir? questleri çok sıkıcı bir de sorc açtım bir tane yan skill ne alsam? aoe çalışayım istiyorum sağlam dps olsun :D sağlam dps olsun diyorsan, sorc, witch, shadowplay aoe çalışıcam diyorsan, sorc, occultism, vitalism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Argoel said: Yeni açılan 3 server da f2p oynayanlarla dolu. Diğer serverlar karakter açmaya izin vermediği ve deli gibi f2p sırası olduğu için tüm beleşçiler bu 3 servera doluşmuş durumda. ben 12 lvl karakter yapıp farming zonelara bakayım dedim her yer bomboş kimse ev-tarla koyamadığı için :) Ah fiyatları da bu yüzden saçma olabilir. janudar baya dolu, 3 güne patron aldık zaten in-game nihah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Hepiniz dahuta'da mısınız lan kyprosa yok mu hiç ben de mi orda karakter açayim ya da beklesem mi character transfer gelmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 EMRE GELİM Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Character transfer mı gelecekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar