kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 arkadaşlar nick verinde alayım guilde sohbet ediyoz. sonra gidersiniz biyerlere zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oyuna girdim ben sana yazdim. ama cevap vermedin. simdi sira bekliyorum o ayri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 afk falanımdır ya görmemişim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Nick = Ryuujinjakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Pangold said: Nick = Ryuujinjakka Oyunda bi senin nick'e bide "emine beder" e hasta oldum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ambassador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Navarchy zerg time! fasdfasd trade run sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 hamal gemisi küfeler falan asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Trade run yaparken olay patladı, packleri verenler hemen savunmaya geçtik.. Malımızı mülkümüzü kaybetmeden bitirdik olayı, guildin trade shipini aldık böylece. Şimdi kendi eşşeğimi almak üzere, sadık kurtum ile yollardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 çok lag var ya wtfastta 130-160 arası gidiyor. alphada us serverında oynarken ping böyleydi zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 annen inc her zamanki gibi itlige serserilige doymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Xaenin said: Navarchy'deki arkadaşlar bir update verebilir mi ya durumlarından, sıcak bakmaya başladık patchlenmeye. Savaş zonelarında low levelları koruyolarmış falan, şeker gibi bir durum olabilir biraz pvp'ye yatkın ve Auroria'da aksiyon düşünüyorlarsa. Bunu şimdi gördüm, abi Navarchy çok güzel guild hakkaten, hem yardımlaşma hem guild olarak bişiler yapma açısından cidden iyi. Ama anti pirate işte, birine uyuz oldun, yada genel ibnesin mesela ibnelik yapasın var diyelim, Ctrl + F bloodlust yapıp adama dalarsan, biride şikayet ederse direk bye bye çakıyorlar. Ha makul ve mantıklı sebeblere bişi demiyorlar, örneğin adam ilk daldı yada farmıma dadandı gibi. Onun dışında full Anti-Pirate, korsanları sevmiyok hesabı. Ne yalan söyleyim ben şuan burda iyiyim ama ileride ki guildede bunu söyledim, bi pirate dönemi geçirmek istiyorum. Ki bu full kasıldıktan sonra ançak. Neyse sonuç olarak, gelin eğlenirik baya. Şuan alım kapalı vs gibi durumlar hem var hem yok, tipini sevmediklerini almıyorlar safasdfas. O yüzden başvururken benle yani '' Anron '' isimli karakterle irtibata geçin bende direk aldıram sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Navarchy falan hangi serverdasınız? Aire mi ne oradayım ben adam gibi oluşum göremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Netcafe said: Xaenin said: Navarchy'deki arkadaşlar bir update verebilir mi ya durumlarından, sıcak bakmaya başladık patchlenmeye. Savaş zonelarında low levelları koruyolarmış falan, şeker gibi bir durum olabilir biraz pvp'ye yatkın ve Auroria'da aksiyon düşünüyorlarsa. Bunu şimdi gördüm, abi Navarchy çok güzel guild hakkaten, hem yardımlaşma hem guild olarak bişiler yapma açısından cidden iyi. Ama anti pirate işte, birine uyuz oldun, yada genel ibnesin mesela ibnelik yapasın var diyelim, Ctrl + F bloodlust yapıp adama dalarsan, biride şikayet ederse direk bye bye çakıyorlar. Ha makul ve mantıklı sebeblere bişi demiyorlar, örneğin adam ilk daldı yada farmıma dadandı gibi. Onun dışında full Anti-Pirate, korsanları sevmiyok hesabı. Ne yalan söyleyim ben şuan burda iyiyim ama ileride ki guildede bunu söyledim, bi pirate dönemi geçirmek istiyorum. Ki bu full kasıldıktan sonra ançak. Neyse sonuç olarak, gelin eğlenirik baya. Şuan alım kapalı vs gibi durumlar hem var hem yok, tipini sevmediklerini almıyorlar safasdfas. O yüzden başvururken benle yani '' Anron '' isimli karakterle irtibata geçin bende direk aldıram sizi Biz kalabalık geliyoruz yalnız nereden baksan 8-9 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hangi serverda bu navarchy yeni karakter kasıcaktım o serverda baslayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 dahutaya gel, trion karakter yaratmayı kapatmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Millet nerede takılıyor? Benim gibi casual girebilirse akşam saatlerinde 1-1,5 saat sabah karga bokunu yemeden 1 saat takılan elemanlara göre guild var mı? Char olarak DPS caster gibi gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 geliyorum olm dayanamadim.iniyor su anda hangi server guild ismi ne soyleyiverin bana lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 biz dahuta westteyiz sıra beklerim diyosanız gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bende dahuta westte oynuyorum 30 lvlim su anda ama kimseyi bulamadım paticikten tek basıma da agır baydı hani neyin nasıl yapılacagını bilmiorum etc. deli gibi bütün gün quest yapmaktan baska hicbirsey yapmadım daha crafttir tarladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 nickini yazaydin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Bende dahuta westte oynuyorum lvl 28 oldum nick Rurouni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 nick Grimnax varsa bi guild olusumu gelelim bide Grinmax var 2 kisiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Grimnax said: nick Grimnax varsa bi guild olusumu gelelim bide Grinmax var 2 kisiyizoyun icinden kermiz yada xaenin e yaz. alisinlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar