loop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 MSI GT70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ya bende aktif bir virüs programı da yokki. Geçenlerde malware i kurdum sadece, inşallah ondandır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=so-CaFw1JK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 loop said: Ya bende aktif bir virüs programı da yokki. Geçenlerde malware i kurdum sadece, inşallah ondandır . linkte yer alan flasbolts nickli kullanıcının yorumunu oku ve uygula. Muhtemelen onboard ekran kartı var ve oyun inatla onu görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 adam starwars müziği yapıp ah da melodiyi satmış. melodi bomba olmuş :) https://www.youtube.com/watch?v=vdzTBPvc-8U&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ben cultistim 33 level ( sorcery-occultism-vitalism) ben de asiri zorlaniyorum lan. Aoe niyetleniyorum bazen az can kala kurtuluyo moblar oluyo bazen direk yatttare. Hadi onu gectim bazen oyle ki 1v1 moblarda bile zorlaniyorum. Yani butun skilleri combolariyla kullaniyorum falan hala olmemis oluyo. Sorun bende mi classta mi yoksa mob hpleri dmgleri abartili mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ucuzundan thunderstruck log satan , hibe eden varmı ya. 230g hiç veresim yok : srvr:aier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 arcanistle zorlanmıorm ben, occultism tırt olm :/. Kombom şu, lighning atıyorum bitane, hemen arkasından 1 tane fireball atıyorum ve üzerine bubble atıyorum. Bubble elektrikle ve alevle kombo yapıo. Sonra havadayken adam buz atıorm yere inene kadar 2-3 tane fireball patlatıorm, indiği an aoe frost nova gibi bişey var onu atıorm. Geriye kaçıp frost ok atıorm gene. Sonra, adamın durumuna ve benım canımın durumuna gore 1 tane fear sonra enervate + earthen grip çakıorm sonra bida frost zımbırtı. Çok zorlanırsam über boss falansa, arcanistten teleport falan kullanıorm bide adımlarını buz yapıp forst oku ınstant cast yapan zımbırtıyı açıorm. Xenocide said: Ben cultistim 33 level ( sorcery-occultism-vitalism) ben de asiri zorlaniyorum lan. Aoe niyetleniyorum bazen az can kala kurtuluyo moblar oluyo bazen direk yatttare. Hadi onu gectim bazen oyle ki 1v1 moblarda bile zorlaniyorum. Yani butun skilleri combolariyla kullaniyorum falan hala olmemis oluyo. Sorun bende mi classta mi yoksa mob hpleri dmgleri abartili mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ben de defilerim..cc ler ile adamı kıpırdatmıyoru..az oynanan bir class oldugu ve hybrid oldugu icin tercih ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Arena'da defiler kanser sebebi, güzel class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Henuz lvl 32 yim ama keyifli class..50 de platededen cloth geara gecesem mi acaba die dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 defiler ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bende dün 2 saat kadar oynadım çok sardı, ilk başlarda sıra filan hiç bakamadım ama hep aklımdaydı. Melee hoşuma gitti, Battlerage,Def,Shadowplay yaptım ama sanırım pek iyi bir build değil. Birde bir şey sorucam tarla filan uğraşmak istemeyenler oyunda neler yapıyor başka ? Yani günde 2-3 saat ayırsak gameplay ne yönde bağlayıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 milletin trade packini çalabilrsin dün dalmayı denedim yeşilin birine halycona da bu adama raid düzenleyemezsiniz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ctrl-f ile bloodlust açman lazım önce ally e dalmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 açtım zati genede daldırmadı bu factiona raid yapaman dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Suark said: milletin trade packini çalabilrsin dün dalmayı denedim yeşilin birine halycona da bu adama raid düzenleyemezsiniz dedi herhangi bi yerde peace period varsa karşı faction bile olsa saldıramıyorsun. halcyonada bi tek in conflict bide war zamanı dalabiliyosun insanlara. sandeep, cinderstone ve hellswamta peace dışında her zaman dalabilirsin. bide denizlerde saldırabilirsin. muhtemelen peace periyodda denedin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 evet peace vardı, ahulan bileydim oraya trade yaptırırdım. Ondan millet mal taşıodu paso bu arena olayı ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 arenaya giriyosun önce böcekler geliyo onları yeniosun. sonra elinde hamuruyla pastanede pasta ustası geliyo. en son bossta uğur dündar. uğur dündarı kesince silah falan veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 STY said: ucuzundan thunderstruck log satan , hibe eden varmı ya. 230g hiç veresim yok : srvr:aier parayi verince, daha coğunu kazanırsın.. olan tüm paran+ assetlerini yatır derim, kısa zamanda geri kazanıyorsun hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 zamanın ve laborun yoksa girme hiç farm carta günde en az 5 trade run yaparım diyosan gir. 1 trade runda zaten traktörle 1 saat sürüyo nerdeyse iyi para getirsin diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 zaman veya labor un yoksa farm cart yada, daha dogrusu herhangi cok parayı harcayacagın bişey yapmak, kardan çok zarar getirir, archeage yada herhangi bi mmo'da. farm cartı aldıktan sonra, 24 saat, %100 güvenli yerde git gel yapıp para kazanmak, two crowns dan gwenoid forest a yarım saat den biraz daha az sürer. tüm malzemelerini AH den alıp, bu yola farm wagon ile çıkarsan,saatte 27-30 gold kar edersin(saatte 2 run olur) kazanılan parayı da saat bazında hesaplamamak lazım, bottleneck: labor oluyor, kaç labor a kaç gold/silver kazandım diye hesaplanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 benzinin yoksa eğer two crownstan gwenoide yarım saatten fazla sürer bence. benzinde tanesi 1 gold nerdeyse. giderken 3 4 kere bassan nerdeyse bi tradepackin parasını benzine harcıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 gwen two crown arası aslında traktör çokta şey deil. bir kere hammaddeyi ah den alman lazım. 2.si çok labor gıdıo, labor potlar ucuzladı evette yınede COK GIDIYO. onun yerıne lilyuta kadar eşşekle gidiosun, lilyuttan denize açılana kadar kayık, ordan basıosn clipperı sonra biraz daha eşşek hop gelmişsin. gecen bırı goturdude baya uzun suruo traktör fuelsız. Zevkine kullanılır tabi ama ham madde saglayamıosan sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 onun yreine size eşşekle 15 dkda gidebileceğin bi rotasyon vereyim size ben white ardena gidiyosun haritadaki işaretli yerden malzemelerden sadece bi tanesini üretin diğerini alın hiç yoksa bile, trade packini yapıyosun eşşeğe binip havuç basıyosun kolay bulursunuz nerden çıkıldığı yeri white arden http://i.imgur.com/yR4woiU.jpg gwenodie götürüyosun 15 dk falan sürüyo dün 6golda yakın para vermişti gwenoid http://i.imgur.com/0624gIO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar