Dei Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 aga ben 3 tane spoon, o 2 tane spoon... açtık tüneli kaçtık hapishaneden. haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 not bıraksaydınız. yapacağımızı yaptık, yatacağımızı yattık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 XENUS ÖM BOŞALT PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Nebe de karakter açıyorum denemek için, oynayanlar şimdi hangi faction da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Nebe'de şu doğudakindenim. Nick Meli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 oh evimi diktim sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Çaya geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 yıldırım düşen ağacımın altında demliycem çayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Archeage ÇAR SATILIK. Oynadığım serverda (shatigon) karakter açma kapandı. 3 aylık subs'ı var (1 ayı bitiyor yani 11. ay sonuna kadar var) Two crowns'ın falezinde süper manzaları evim var traktörüm var tarlam var (büyük 16x16 ve küçük 8x8) 62 gilda var 17k gathering 13k alchemy 37k commerce (commerce level atladıkça Labor tüketimini azaltıyor) Karakterin Level'ı 50 Cleric buildde (Vitalism,Songcraft,Auramancy) . 3x Apex var (kullanılmamış) Hazır 1250credit var kullanılmamış. 200 gold var içinde. Farmer's workbench i de var. 300$ satıyorum acccount'ı almak isteyen varsa iletişime geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 300 dolares lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Size pati kıyağı 500 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 üzerindeki evler katlar mı bu kadar para edio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 traktör falanda para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 workers compensation pot satan var mı? ah dekiler çok pahallanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 dehutaya gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Suark said: workers compensation pot satan var mı? ah dekiler çok pahallanmış kurt içinmi bu ? kurtu aldığın yerin arkasında inekler var ordan alıyosun beleşe eğer oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yok la labor pot diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ha workers yazıyomuş kafa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 evet bizim satip baska guilde gidince kafa gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mosquito said: üzerindeki evler katlar mı bu kadar para edio? Two crownsta falezin orda ev var Çok güzel manzarası var + 2 traderunun kesintisiz yapılacağı yerin ortasında. Evet güzel spotlar iyi para yapıyor + traktör yapmak sıkıntı büyük uğraş.Zaten vazgeçtim 300 dolar cok ucuzmuş bu ÇAR için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 tarlam var ama sırf labor ve ah satma olayı yüzünden patron alıcam sanırım labor bağladı elımı kolumu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ben sevdim oyunu ya, daha craft vs. hiç bakamadım gerçi full level kasıyorum ama sub alacağım ben de sanırım. bir de şey craft olarak gathering - alchemy başlayayım diyorum. Genelde her oyunda alchemy kasarım. İyi midir? Bu tarla işleri için vs. bir meslek almak gerekli midir? Yani yapmak için değilde işte şu mesleği kullanırsan daha iyi olur vs. sonradan + meslek alınıyor gerçi sanırım da ben başlangıçta işte ne yapsam diyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abı meslek ayrımı yok oyle ama bısılerı kullandıkça spec. alıosn sanırım. daha ıyı oluosun zamanla. Crafting dışında bıseyı cazıp etmıo oyunun benı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 dün piratelık yapayım dedim sahildeki bebeleri örgütleyip sahildeki kırmızı botlar vardı bizim sahile gelmişler 6 tane onlara daldık. allahım ne eğlenceliydi trade run yapıyorlardı galiba hepsini yağmaladık. ama şimdi bunları ne yapıcam bilmiyorum. peşimden geliyorlar her yere guild kuralım pirate olalım diyorlar olm daha erken ona önce bi levelleri fulleyelim herkes friend yapsın birbirini sonra kurarız deidm de du bakalım. yağmaladıklarım da duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 nerde duruyor? trade packler mi? alayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar