Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Subslı oyuncu gibi oluyosun abi işte 2 Apex yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 1 apex bı ıse yaramıomu? subs kaç papel peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu arada enflasyon saolsun, apex al sat ıyı para getırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 1 apex 1200 credit sanırım. aylık subs 2000 gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 başka kredı kazanma yolu varmı? niye böyle rocket science yapmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 cleric, Caretaker oğpiiiiiiiiii edik: healer için hala heal power mı magic power mı alıcaz çözemedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Vingthor said: oo farkında olmadan iyi build yapmışım. darkrunner oynuyorum bende benimde darkrunner ama full tanka dönücem sanirim. sen hangi server dasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 8 kişi var sırada, ağlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Seele said: Vingthor said: oo farkında olmadan iyi build yapmışım. darkrunner oynuyorum bende benimde darkrunner ama full tanka dönücem sanirim. sen hangi server dasin. dahuta west. ama ben dayz oynamadığım zaman giriyorum. öyle çok bi oynamışlığım yok bi haftada lvl18 oldum dsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 fakir olarak 600 kisi vardi 30 dakka önce. simdi 350 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 9 kişi ownageeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 http://s24.postimg.org/3r3dv7jit/arch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 patron ne kadar sürede aktiv oluyor biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Suark said: ya sunun adı daggerspell olması cok gıcık adam dagger kullanmıo ama dagger spell lol ben sorc-witch-occult aldımda, 3. yü değiştireyim diorm. aurmancy,vitalism,şarkıcı ve defence arasında gıdıorm hangisi acabaa dagger kullanıyorsun. scepter + dagger/shield değişmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Oooooh Saat 17.21'de düştüm, 17.25 de geri girmiştim 50 kişi sıra bekleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 lordum plis sadman said: başta seçtiğimiz skill line dahil 3'ünü de değiştirebiliyomuyuz ilerde? atıyorum battlerage-defence-vitality gittim diyelim ilk, sonra shadowplay-archery-auramancy falan yapabiliyomuyum aynı karakterde? bide hepiniz patron musunuz? ben 1500 kişi sıra bekliyorum fakir edition ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Değiştirebilirsin, yeni aldığın skill tree level 10'dan başlar. Onu kasman gerekir yani ona göre değiştir. Ama kastığın skill treeler aynı levelda kalır, yeterince işsizsen bütün skilleri kasabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 evet. xp veren potionlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ok anladım. gönül rahatlığıyla açıcam ozaman karakteri, çok arada kalmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ben paladin basladim, sonra baydi, defansla vitali biraktim, muzikle archery aldim. simdi o da baydi adsf, muzik cok faydasiz gibi geldi, onu birakicam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 aquila said: ben paladin basladim, sonra baydi, defansla vitali biraktim, muzikle archery aldim. simdi o da baydi adsf, muzik cok faydasiz gibi geldi, onu birakicam galiba. ruhun gıdasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ben ne başladım bilmiyorum ama insanlar benden nefret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 aptal basladin sen, o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 tarlası olmayanlar konuşmasa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 gökalp oynamayı öğrendin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar