imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bide nasıl duş aldın anlatsana az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ben 50 oldum abi ne başka serverı skdkjfhsd. AFK olayı da tam oyunu oyna diye yapılmış işte, başından kalktığın anda gidiyorsun. Bence şimdilik makul, en azından adam akıllı serverlara dağılana kadar insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 melisaraya gelsenize ya quene yok arkidiş nedir bu dahuta hevesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 civcivlerim yumurtalarım ^^ yalnız oyun balık tutmayın dıye kasmıs olta yapmak ıcın baya uğraştım AMA 3 gun omru varmış ahahahah bıde yemler pahalı abv trion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 build konuşmaya başlasak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 totemic said: melisaraya gelsenize ya quene yok arkidiş nedir bu dahuta hevesi.. En iyi pvp dahutada olacak diyolla abi bence sen de kalk gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 meliste harani veya kedi açalım karşıki çarlar orda olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bende dahuta'da west melisara'da eastteyim zaten. ama hafta içi dahutaya girmek imkansız 5ten sonra. o yuzden melisara da east oynayalım derim. ama dahutayı da es geçmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Level 45 gibi east tarafa geçtim quest yapmaya, o kadar içim bayıldı ki iyi ki açmamışız dedim jshfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 patron olunca 16x16 geliyor dımı? başkasıyla paylasabilio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Arsada başkasını çalıştırmak için Family yapmanız lazım sanırım. Sabah sabah hiç sıra yok akıyor gidiyor serverlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Yalnız 2 gündür falan gold spammer yok ortalikta ne yaptılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Suark said: build konuşmaya başlasak ya? konuşacak çok build yok ya, mage: daggerspell warrior: darkrunnner tank: blighter archer-mobility: primeval archer-tank: stonearrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 başta seçtiğimiz skill line dahil 3'ünü de değiştirebiliyomuyuz ilerde? atıyorum battlerage-defence-vitality gittim ilk, sonra shadowplay-archery-auramancy falan yapabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 evet değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Defiler Skullnight Stonearrow ShroudMaster Spellsinger Reaper Shadowblade Doomlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 oo farkında olmadan iyi build yapmışım. darkrunner oynuyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Sıçmaya gittim düşmüşüm abi bu ne güzel iş sdkjfhsdf. 12 kişi sıra var yalnız, baya problem ortadan kaldırılmış sdjfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Normalde bu saatler 1000+ olması lazımken 12 yani O 12 de 10 saniyede falan bitti bu arada djhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Free acc. şimdi gireyim dedim 364 dedi sıraya. Ya bu arada fiyatlar uçuyor mu ne? Expan. bag scroll alıcam önceden 4-5 gold civarıydı, düşer diye almadı şimdi 8-9 arası olmuş. Apex 60 gold AH de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Millet aç gibi atladı 45g iken apex, arttı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Xaenin said: Sıçmaya gittim düşmüşüm abi bu ne güzel iş sdkjfhsdf. 12 kişi sıra var yalnız, baya problem ortadan kaldırılmış sdjfhsd 25 dakika mi sictin naptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 5 dakika afk timer, öyle olunca sıra baya azaldı, sıranın gelme hızı da hayli arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ya sunun adı daggerspell olması cok gıcık adam dagger kullanmıo ama dagger spell lol ben sorc-witch-occult aldımda, 3. yü değiştireyim diorm. aurmancy,vitalism,şarkıcı ve defence arasında gıdıorm hangisi acabaa Mosquito said: Suark said: build konuşmaya başlasak ya? konuşacak çok build yok ya, mage: daggerspell warrior: darkrunnner tank: blighter archer-mobility: primeval archer-tank: stonearrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 1 apex alınca bıze aylık tarla fırsatımı verıo 16x16 nasıl oluyor sımdı? plex gibimi apex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar