barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 kimler 150 dolar verdi oyuna şimdi? 50 dolarlık paketiyle bir fark yok gibi pek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ben verdim. 150liraya bırakırım isteyene.. destiny rift falan da var. oynayamıyorum zamanım yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 150$lık founder packi ben de satıcam. Dewstoneda tarla ve ev var dikili, dahuta serverında karakter. 100$a vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 defiance - rift - archeage var bende de. bende 100 dolara bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Aha da başlığı. http://forum.paticik.com/read.php?27,7755461 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 thunderstruck tree'yi nerden buldunuz traktör için? hattok said: Ben farklı serverdayım dahutada değilim oyunun Deniz kısmı harika :D jellyfish takıldıydı peşimize :D jhasdfjhs Arkadaşa tek atıyordu kaçtık direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Vallaha AHda bulduk 130 golda yapıştırdık direk :) para sürekli deişiyor zaten geliyor akıyor alıyoruz bir anda swagliğin doruğuna cıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mosquito said: thunderstruck tree'yi nerden buldunuz traktör için? Tarlana diktiğin ağacın büyüme süresi içinde o bölgeye yağmur yağacak ve senin diktiğin ağaçlardan birine yıldırım düşecek. O zaman thunderstruck gatherlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 jüri sistemi suistimale inanılmaz açık. adamın birisi 100 küsür hırsızlık yapmış, adam öldürme bile var ve jüriler sırf arkadaşı olduğundan ötürü mazeret bulup innocent diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ahaha öle bişi mi var? e gerçekçi olmuş işte :p içerde adamın var temizsin. suç ve ceza sistemi nası ya? hırsızlık varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Her türlü pijlik var oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ulan oyun baya iyi herhalde ya zmaan harcamak lazım tabi, neyse guild falan kurun bizde hikayeleri dinleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 düşündüğün gibi hoş birşey değil. illegal farm diye bir düşünce çıkarttılar kendi farmın dışında ekersen ve çalınırsa bu senin suçun oluyor. ben buna karşı duruyorum ve umarım bu şekilde sağlıksız olan düşünce kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hırsızlık footprints diye bir şey cıkarıyor Öldürünce kanc ıkıyor kan report footprints de report. Wanted buffı gelirse öldüğünde gidiyorsun jaila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 valla kapitalizm alır yürür aga süpermiş lan oyun sdfsdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 serkanay said: Mosquito said: thunderstruck tree'yi nerden buldunuz traktör için? Tarlana diktiğin ağacın büyüme süresi içinde o bölgeye yağmur yağacak ve senin diktiğin ağaçlardan birine yıldırım düşecek. O zaman thunderstruck gatherlıyosun. nasıl olduğunu biliyorum da dahuta'da AH'da 1.3k thunderstruck treeler nası bi keriz bulmuşlarsa 130g'dan satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 arkadaşlar bu paketlerden birini satın almak zorundamıyız? f2p değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 çoğu f2p ler gibi ödeme yapmadan oynarsan kısıtlamalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yani denemek için indirip parasız bakabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sadece subs yetiyor mu? yoksa markete başka harcamalar da yapılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 parasız oynayabiliyorsun gayet oyunu. sadece evin olamıyor arsan olamıyor vs. bu açıklarını da bir guilde girerek kapatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Vulcan_Lionheart said: yani denemek için indirip parasız bakabiliyormuyuz? evet diğer detaylar sitesinde var abi genel olarak premium aldın mı kafan rahat harcama yapmadan oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 130g a ts vay anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 marketteki ürünlerin neredeydse hepsini gold ile AH'da alabilirsin zaten.millet alıp, koyuyor. benim gördüğüm tek kritik şey marketteki regrade charmları, buda gearın rare statusünü arttırma şansını charma göre %50,%75,%100 arttırıyor. %100 demek kesin olacak demek değil tabi %1 ise ihtimali, %2 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 para dayanmaz abi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar