Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 sdfsd ya pvp aslında oda, adamı hasta etmeye yonelık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Hasta edenler bu heriflerdi alphada http://www.youtube.com/watch?v=akOG-aY4ks4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Xaenin said: Keske oyun hep 150 dolar kalsaydi da oyunu 10 dakika oynayanlar her boku cozdugunu sanip yorum yapamasaydi ya. bingildak said: hahaha f2p community'i övenler vardı nerede onlar? cahillik paçalardan akmış yine. Aynen ya, open betada oynadım fikrim var oyunla ilgili diyen, girdim level 7 oldum oyun bok gibi diyen, KO'ya benziyor diyen. Nasıl cahil cühela yorumlar. Lan 100 saat oynuyorsun daha bilmediğin tonla şey oluyor, adam quest yaptım yarım saat oyun kötü diyor. Hangi oyunda şundan daha derin ve uğraştıracak içerik var PvP - Sandbox yönüyle, bunu beğenmeyip TESO, Neverwinter, Aion falan mı oynuyorsunuz nedir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 questler cidden kötü ama. guild wars 2 mesela oynatıyordu questlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 lan pattis mi eksek, suvan mi eksek, hangisinden daha cok verim aliriz diye hesap yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 kek said: questler cidden kötü ama. guild wars 2 mesela oynatıyordu questlerini. abi farkındaysan pvp ve sandbox yönü dedim, yoksa q'lar ve zindanlarında bir şey yok. questi mecburiyetten yapıyorsun. GW2'de Swtor'da eğlenerek levellayabiliyordun, story vardı takip ediyordun falan. O kısımları es geçmek lazım, o yüzden diyorum, oyunda sadece questleri yapıp oyun kötü diyenler patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bunda da story yap gec, quest yapmak zorunda degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 sanbox oyunda ne questı ya playerlarmı quest verıyor? levellamasan noluyor tarla mı ekemıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tırpan swipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 güzel mi bu oyun, knight online'dan iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şimdi indirdik oyunu tamam, dahutadasınız sanırım hepiniz oraya gelicemde? bana bile lolo diyor que diyor nasıl girip oynayacaz :) 2.7k diyor açıkcası buradan okuduğum kadarıyla 3 saatlik falan bir que :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bu arada borderless fullscreen ve inverted mouse için mod var. alphadan beri kullanıyorum ben http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2771r9/release_blaa_borderless_archeage/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-1foKclnYZs şu oyunun optimizasyonu ne kadar iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abi bu kırmızı kanatlarla uçuyorlar ya onu free playerlar alabiliyor mu lan çok hoşuma gitti queye gireyim bekleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 75 ve 150 dolarcılara verilen kanat o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 işten geldim archeage'e girmeye çalışıyorum, 1351 kişi queue var. adam mı öldürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 nası ya ben saat 16.25ten beri bekliyorum dahutaya 1100 kisi var hala önümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 kek said: 75 ve 150 dolarcılara verilen kanat o. peki free için muadilini alabiliyoruz dimi şu renksiz bermudalardan? ^^ mount falan level kaçta alınabiliyor heyecan yaptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Yaparsın güzel kanatlar, hatta ileride Kraken falan kesersen bir gün daha iyi kanat bile yaparsın. Mount lvl 6 7 gibi gelecek görevle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 mount 10 level olmadan geliyodu yanlış hatırlamıyosam, tırt glider da 20ye doğru. ya şu anda patronlar sıra beklemeden girebiliyor mu? veya bekliyosanız 2k+ sıra mı gene? patron almayı düşünüyorum da akşamın yarısı sırada geçecekse kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ben bugun girdigimde 300 filandi sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 aente said: Yaparsın güzel kanatlar, hatta ileride Kraken falan kesersen bir gün daha iyi kanat bile yaparsın. Mount lvl 6 7 gibi gelecek görevle. kraken glider alpha boyunca 2 yada 3 kişiye düşmüş öyle bir drop rate'i var ama. s'e basılı tutarsan 15 dk boyunca havada durabiliyormuşsun aşağı inmiyor hiç, fizik kurallarını yıkmışlar resmen dsdfg. birde türbülans immunity alıyorsun, naval combatta baya imba bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 türbülans immunity baya bozmuş ya oyunu. Korsanlar için olmazsa olmaz olmuş Kraken Glider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 turbulans ne lan, bi de onla mi ugrasicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar