Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Keske oyun hep 150 dolar kalsaydi da oyunu 10 dakika oynayanlar her boku cozdugunu sanip yorum yapamasaydi ya.

bingildak said:

hahaha f2p community'i övenler vardı nerede onlar?

cahillik paçalardan akmış yine.

Aynen ya, open betada oynadım fikrim var oyunla ilgili diyen, girdim level 7 oldum oyun bok gibi diyen, KO'ya benziyor diyen. Nasıl cahil cühela yorumlar. Lan 100 saat oynuyorsun daha bilmediğin tonla şey oluyor, adam quest yaptım yarım saat oyun kötü diyor. Hangi oyunda şundan daha derin ve uğraştıracak içerik var PvP - Sandbox yönüyle, bunu beğenmeyip TESO, Neverwinter, Aion falan mı oynuyorsunuz nedir acaba.
Mesaj tarihi:
kek said:

questler cidden kötü ama.
guild wars 2 mesela oynatıyordu questlerini.

abi farkındaysan pvp ve sandbox yönü dedim, yoksa q'lar ve zindanlarında bir şey yok. questi mecburiyetten yapıyorsun. GW2'de Swtor'da eğlenerek levellayabiliyordun, story vardı takip ediyordun falan. O kısımları es geçmek lazım, o yüzden diyorum, oyunda sadece questleri yapıp oyun kötü diyenler patates.
Mesaj tarihi:
şimdi indirdik oyunu tamam, dahutadasınız sanırım hepiniz oraya gelicemde?

bana bile lolo diyor que diyor nasıl girip oynayacaz :)

2.7k diyor açıkcası buradan okuduğum kadarıyla 3 saatlik falan bir que :O
Mesaj tarihi:
bu arada borderless fullscreen ve inverted mouse için mod var. alphadan beri kullanıyorum ben

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2771r9/release_blaa_borderless_archeage/
Mesaj tarihi:
kek said:

75 ve 150 dolarcılara verilen kanat o.

peki free için muadilini alabiliyoruz dimi şu renksiz bermudalardan? ^^

mount falan level kaçta alınabiliyor heyecan yaptım lan
Mesaj tarihi:
mount 10 level olmadan geliyodu yanlış hatırlamıyosam, tırt glider da 20ye doğru.

ya şu anda patronlar sıra beklemeden girebiliyor mu? veya bekliyosanız 2k+ sıra mı gene? patron almayı düşünüyorum da akşamın yarısı sırada geçecekse kalsın.
Mesaj tarihi:
aente said:

Yaparsın güzel kanatlar, hatta ileride Kraken falan kesersen bir gün daha iyi kanat bile yaparsın. Mount lvl 6 7 gibi gelecek görevle.

kraken glider alpha boyunca 2 yada 3 kişiye düşmüş öyle bir drop rate'i var ama. s'e basılı tutarsan 15 dk boyunca havada durabiliyormuşsun aşağı inmiyor hiç, fizik kurallarını yıkmışlar resmen dsdfg. birde türbülans immunity alıyorsun, naval combatta baya imba bişey
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...