Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Keske oyun hep 150 dolar kalsaydi da oyunu 10 dakika oynayanlar her boku cozdugunu sanip yorum yapamasaydi ya.

bingildak said:

hahaha f2p community'i övenler vardı nerede onlar?

cahillik paçalardan akmış yine.

Aynen ya, open betada oynadım fikrim var oyunla ilgili diyen, girdim level 7 oldum oyun bok gibi diyen, KO'ya benziyor diyen. Nasıl cahil cühela yorumlar. Lan 100 saat oynuyorsun daha bilmediğin tonla şey oluyor, adam quest yaptım yarım saat oyun kötü diyor. Hangi oyunda şundan daha derin ve uğraştıracak içerik var PvP - Sandbox yönüyle, bunu beğenmeyip TESO, Neverwinter, Aion falan mı oynuyorsunuz nedir acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

kek said:

questler cidden kötü ama.
guild wars 2 mesela oynatıyordu questlerini.

abi farkındaysan pvp ve sandbox yönü dedim, yoksa q'lar ve zindanlarında bir şey yok. questi mecburiyetten yapıyorsun. GW2'de Swtor'da eğlenerek levellayabiliyordun, story vardı takip ediyordun falan. O kısımları es geçmek lazım, o yüzden diyorum, oyunda sadece questleri yapıp oyun kötü diyenler patates.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Yaparsın güzel kanatlar, hatta ileride Kraken falan kesersen bir gün daha iyi kanat bile yaparsın. Mount lvl 6 7 gibi gelecek görevle.

kraken glider alpha boyunca 2 yada 3 kişiye düşmüş öyle bir drop rate'i var ama. s'e basılı tutarsan 15 dk boyunca havada durabiliyormuşsun aşağı inmiyor hiç, fizik kurallarını yıkmışlar resmen dsdfg. birde türbülans immunity alıyorsun, naval combatta baya imba bişey
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...