Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar




Bi gidişte 4 Pack 5.75ten 25 gold hemen hemen. 20 dakika sürüyor ortalama. Hişş hanyyy ;) 1 saatte 70 gold kaldırdık artık para kalmadı hiçbir şey alamıyoruz. Artık Et ve yumurtayı satın alarak işi keskinoğlu tavuk çiftlikçiliğine döndürecez sanırım. Alım fiyatımız hep aynı kalırsa Bir kargodan Yumurta için sadece 50 silver zarar edicez. Eti düşünmedim zira bi 2 3k etimiz var yanlış hatırlamıyorsam. Hem labordan kurtarıcaz daha fazla traderun yapıcaz. YA Sanırım Biz bugun 300 gold falan traderunlardan gelir sağlayacaz.

Shatigonda başlasaydınız tek tük arkadaşlar. Farmlarınızı en azından kullanırdık size de bi pay bırakırdık kral gibi yaşardınız vallaha. Karada denizde herkese terör estiriyoruz. Rawboatla gidenleri rough sea ye harpoonla çekip Packlerini çalmaca keyfi yapıyoruz.Dahuta mahuta boş iş Shatigonda zirvedeyiz suanda. Kimsede ev + clipper + traktör 5 tarla + 2 büyük tarla (3. de geliyor) yok. NETYOK GUİLDLERDE BİLE YOKTUR EMİNİM. 2 KİŞİ YAPIYORUZ BİRDE BUNU.Free olsun peasantlar gelcek onları da yanımıza alıcaz paraya para demicez artık Osman dicem.



Suark said:

f2p ne zaman acılıo first posta koysanıza, bide kendi forumunu isteriz


Akşam 8 olur yine bize 8de acıldıydı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkes haldır haldır kasarken ben huzur dolu bir şekilde lilly min çiçek açmasını bekliyorum.



dahuta'da çok fazla haranyalı var, sırf bu sebepten ötürü levelingi bıraktım ve ıvır zıvır işlerle uğraşıyorum. akşama doğru herkesin işi bitince toplanıp guild konusunu konuşmak lazım, çünkü böyle ayrı gayrı hiç bi işe yaramıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

illa ekip biçmek gerekmiyor, ticaret vs hiçbir şey zorunlu değil

güzel exp geliyor, doğru yaparsın para kazanıyorsun, deniz taşımacılığı eğlenceli ama hiçbiri zorunlu değil

istersen wow gibi oynarsın oyunu, quest yapar level atlar, para kasarsın.

seçtiğin classa dikkat et, pvp'de ezilirsin sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyunun Asma kesme görev bölümü KINAYT online gibi ondada coinpurse mu ne cıkıyor ondan para yapabilirsin ama çok zahmetli.Item desen düşmüyor doğru dürüst.Oyunda craft/gather/Farming çok çok çok önemli. Free to playlere sunulan bu ev yok bişey yok F2plere. Pot bas skill spam Patronlar seni serf gibi kullanır ancak Gemilerde felan. Traktör yapmak suan icin cok zor. 130 gold verdik sadece 1 parça için. Diğer parça için 55 gold. Çok emek harcatıyor ama o 180 goldu 7 8 traderunda cıkarıcaz böyle bi güzellik de var.Labor pointini satarak (amelelik yapabilirsin sanırım) Hayatta kalmaya calısırsın ama ben 20 dakikada 20 gold cıkarırken sen orda yaratık kesip bilmem ne yapman 1 saatte belki 5 goldu bulur. Tercih senin.Classların pek çok önemi yok.Trade vari işler yapacaksan Stealth ve Songcraft'ı kesinlikle al. Tradepack taşırken %10-18 (ki bunu rank atlatırsan offf) movement speed (eşek üstünde atın sprinti bastıktan sonra basarsan ve combatta bu speedi veriyor sana) ilaç gibi gelecektir.25 dkaikalık traderunı 22 dakiaya falan düşürüyor eşekle gidersen. Ki eşeğini level 20 yaparsan havuçla 1 dakika boyuncaydı sanırım %30 hızlı koşturtabiliyorsun birde bunun üstüne songcraft Movement speedbuffını ekle %50 ye varırsın rankli haliyle çok iyi deil mi? Classın cok bir önemi yok. Ekme biçme ile level 23 ile 30 arası kastım diyebilirim çok iyi xp geliyor yaptığın şeylerden ve +100% xp bonus alabilirsin gathering yaparken öyle potlar var. daha iyi exp kasabilirsin böyle. Classların cok bir önemi yok. Ama eğer Denizde cıkacam diyorsan olabilir cünkü kendini savunman katletmen önemli bir şey. Yoksa trade packleri deli gibi dağıtırsın millete beleşe üzülürsün oyundan soğursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

hızlı bı kac soru:
class sistemi çok önemli deil herhalde herkes incik boncuk peşinde?

Birde, illa ekip biçmek mi lazım, farklı yollardan sabit gelir elde edilebiliomu? Mesela eleman traktör dedi, traktör yapabiliomuyuz?


ben tarla bile almamıştım. erkek gibi savaşarak oynadım oyunu. hobi amaçlı balık tuttum sadece labor xp ye dönsün diye. ordan baya para geliyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...