Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 1. Hafta: Galatasaray - Anderlecht | 16.09.2014 21.45 @StarTV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu macta 1 puan cok iyi. kaleye sut cekmedik daha. pandev kacıyo burak da aynı yere kacıyo. selcuk yanındakine pas atamıyo.

hakem zaten bi garip iki tarafa yanlıs yanlıs fauller veriyo kartları cıkartmıyo falan.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

hakem sarı kart konusunda gs'nin yanında la

Abi ŞL'deyiz. Yine mi bizim yanımızdalar? Hep mi bizden yana bu hakemler?

Maç ölümüne bayık bu arada. Ortasaha sağdan sola soldan sağa pas verecek şekilde takılıyor.
Mesaj tarihi:
Selçuk çok kötü ya. İkiz kardeşi falan mı acaba anlamadım ki.

Burak zaten kötü.

Adamlar az zeki olsa 3lemişlerdi şimdi. Allahtan hepsinin finishing bruma kadar kötü.
Mesaj tarihi:
cok para alıyor diye adam oynatana koyam ya. selcuk yerine bruma oynasın bari kanatlardan cıkıslarını cezalandıralım. burak zaten hic oynamasın. ben sayıyorum elini kolunu salladıgı ah o top bana nası gelmez nası vuramadım diye dovundugu icin bekledigi topu kovalamadıgı 4 pozisyon oldu.
Mesaj tarihi:
çift forvet formasyonda nasıl kanat olmadan gol bekliyor bu adam.
sanki ibra benzema ikilisi var. pandevin ne yaptığı belirsiz zaten. hafif sağa çekmiş amf gibi oynuyor.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

o değilde allahtan ilk maç bunlarla, azcık yetenekli bir takım olsa ilk yarı bitmişti maç

Mesela beşiktaş olsa hmmssfff

Olcay muhteşem sol ayağıyla şutlar atsa, demba ba santradan vursa, zaten bilinen 2 tane oyuncunuz var başka da bişey yapamazsınız sfdgs.

RÜYAALARRRR
Mesaj tarihi:
Red said:

bu adamları burda yendik yendik. deplasmanda imkanı yok.

ayrıca arsenal bir nevi ama dortmund tecavüz edecek.

dormund un eski kadrosu olsa 8D tevavüz üstüne çıkarmadan 5 yapar
Mesaj tarihi:
veysel açık ara en kötüsü takımın.
selçuk yine bildiğimiz selçuk işte.
acaip birşey var takımda, sol kanatta bomboş olan oyunculara pas atmıyorlar ısrarla. telles'in kötü görünmesinin bir sebebi de bomboş kaldığı 2-3 pozisyonda pas alamaması.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

applev0dka said:

o değilde allahtan ilk maç bunlarla, azcık yetenekli bir takım olsa ilk yarı bitmişti maç

Mesela beşiktaş olsa hmmssfff

Olcay muhteşem sol ayağıyla şutlar atsa, demba ba santradan vursa, zaten bilinen 2 tane oyuncunuz var başka da bişey yapamazsınız sfdgs.

RÜYAALARRRR

siz de o da yok :( 5m verdiniz tarık nerde ?
selcuk ile veysel aynı kanada denk gelince kara delil oluşuyor orda.
cemali selcuk şahin cıktı
burak burak
şınaydır olmasa anadolu takımı.

allahtan muslera var
Mesaj tarihi:
melo reis baktı bunlardan bi bok olmaz yine iş başa düştü dedi vites arttırdı mecbur.

cemali'de garibim ben nereye geldim diyordur. çabalıyor ama ona uyan yok.
Mesaj tarihi:
cemali'ye niye bok atıyorsunuz lan. adam dikine gitmeye çalışıyor devamlı. al gülüm ver gülüm yapsa ne olacak. en azından adam deniyor.
Mesaj tarihi:
tamam dikine gitmeye çalışıyor eyvallah da, duvara carpıyor adam her gidişinde, söyle duvar pası yapcak, ya da ona alan boşaltan boş koşu yapıcak adam yokki takımda. burak eli belinde bekliyor, cemal deniyor ama bal yapmayan arı işte.

gs nin en iyisi yine muslera
  • Yeni Oluştur...