Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 neutrino said: Künefeden daha varoş bi tatlı varsa o da baklavadır herhalde. topbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 varoş tatlı ne ya tam bir ekşici tamlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Somon said: valla ben her gün mangal yapıyorum üstüne spor yapıyorum 8 kilo verdim 2 ayda yemekten kesmeye gerek yok spor yapsanız yetiyor mangalla künefeyi bir tuttuğun için sporu bırakman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bu kunefenin neyi iyi gözüküyor lan, tipinden beni yeme diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Karnın tok herhalde, açken gayet güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Red said: neutrino said: Künefeden daha varoş bi tatlı varsa o da baklavadır herhalde. kardaş elit tatlı söyle de alak. bunu söyleyip bize puding önermezsin umarım. dskljfhs elit mi bilmiyorum ama ben en çok şu deniz köpüğü tatlısını seviyorum. Hem hafif, hem lezzetli. Künefe ne olm, peynir, şerbet, kadayıf öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Of. Cin olsam carpmistim simdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 jacabo said: dikkat et diye dedim ya YA YEMIYORUM ISTE. YEMEYINCE GEL GITLERIM OLUYO BENIM ANLA BENI. Bi de Hakan tipsizi de geldi benzer yorumlar yapti senden once. Iyice sinirimi bozdu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 HEM KÜNEFE YİYİP HEM DİYETTE OLUNMAAZ YA KÜNEFE YEMEYECEKSİN YA DİYETTE OLMAYACAKSIN! http://www.youtube.com/watch?v=x5XgqU50c_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ridvan git burdan. Soyle serbetli konuya bile getirdin gereksiz bi herifi soktun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sen niye bu kadar atarlisin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 eldeki imkanlarla gayet başarılı gözüküyore, bi de sade maraş dondurması çektin mi misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 eleştiriyi kaldıramıyo artık. oyle bi insan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Yaslandim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yok bana ayrı atarlı abi, terörle arama mesafe koymadım diye galba. son 2 aydır siyaset de paylaşmıyorum facebook'tan ama, olmadı herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ikea 18 parça sikko tabak seti kahverengi 50 tl. bende de var oradan biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 pattisliborek said: Tutmuş bir künefe örneği; http://forum.paticik.com/read.php?62,7645177,7645177#msg-7645177 Patlatarım bir tuto size bir sonraki yapışımda. bu iyi olmuş ya bir tuto yazsana pattis reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 goldbären said: ikea 18 parça sikko tabak seti kahverengi 50 tl. bende de var oradan biliyorum sdf Tabagi nerde gordun lan ? Tabak yok fotografta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 neutrino said: Red said: neutrino said: Künefeden daha varoş bi tatlı varsa o da baklavadır herhalde. kardaş elit tatlı söyle de alak. bunu söyleyip bize puding önermezsin umarım. dskljfhs elit mi bilmiyorum ama ben en çok şu deniz köpüğü tatlısını seviyorum. Hem hafif, hem lezzetli. Künefe ne olm, peynir, şerbet, kadayıf öfff http://i.imgur.com/0H5LSeW.jpg Baktim da simdi bu mu elit tatlisi? Sen dalga mi geciyorsun bizimle? Varos tatlisi asil budur, icinde gayet kolay erisebilecegim malzemeler var. "Kucukken yokluktan annem bize bunu yapardi tatli diye" anlat bir bir ortamda kimse yadirgamaz. Kunefenin kadayifinin ve peynirinin aslinda cok ozel yerlerden edinilip cok farkli bir pisirilme tarzi oldugunu bilseydin boyle konusmazdin. Bu di'nin yaptigi ve istanbul'da cogu yerde yediginiz kunefeler asagi yukari cogu cöp.. Kahramanmaras'a yolun duserse orda bir tane al ve ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 di said: goldbären said: ikea 18 parça sikko tabak seti kahverengi 50 tl. bende de var oradan biliyorum sdf Tabagi nerde gordun lan ? Tabak yok fotografta ? bu ne dayı? di said: Guzel de oldu lan. http://i.imgur.com/qIRbMT8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 di amerikada mıydın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 @escape olm elit tatlısı mı dedim ben, sevdiğim tatlıyı yazdım işte nası yapılır edilir bilmiyorum sdfjls ben yediğim tatlının içinde peynir, üzerinde şerbet olmasını sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 escape said: Bu di'nin yaptigi ve istanbul'da cogu yerde yediginiz kunefeler asagi yukari cogu cöp.. Kahramanmaras'a yolun duserse orda bir tane al ve ye. Künefenin vatanı Hatay değil mi? @di, escape künefene çöp dedi. Biri benim yaptığım künefeye çöp dese, çeker vururum. Dönüp arkama bakmadan giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kunefeye varos diyorsun birader. Kunefeye baska yerde de varos deme, dalga gecer insanlar. Agir bir tatli dersen anlarim. Kunefenin anavatan hatay evet ama bu sadece hatay'da guzel yapilacak anlamina gelmiyor. Arada en fazla 200 km var, kultur farki o mesafede o kadar degismez. Dogu tarafinda yapilan her tatli iyidir kisaca. Ee kotu abi cunku di'nin yaptigi. Evde yapilan kunefe sadece kunefe hevesini alir adamin, bi de "heheh yaptim" diye ego yukseltir. Yenmez demedim de yenir yani. Ama benim bahsettigim kaliteye erisemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar