Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 İş dolayısıyla gidemeyeceğim. Kategori 4 biletim var 2 adet. 165'e aldım elden aynı paraya verebilirim. Biletler tükendi + indirimli almıştım normalde 200 yapıyor biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 İnternette biraz araştırma yaptım 300 den aşağıya yok kaçırmayın derim ben ;) . Ayrıca bu arkadaşı da daha önceden tanıyorum.Kendisinden bisikletim için sele ve demir döküm tava almıştım.İkisinden de çok memnunum.Kefil olabilirim ;) . Hayırlı satışlar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 yok karıştırıyorsun benden almadın onları ama yılların patisiyiz ne yamuğumuz olacak. en kötü gelir halısahada döversiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 arkadaşlar en son beirut konseri için bilet satın aldım bu arkadaştan sahte çıktı. arkamı döndüğümde gitmişti. haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 eeee bana bu biletleri 4 gün önce sattıydın zaten? lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Utanmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Nerde ben alabilirm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Nerede derken? Harbiye açık havada gösteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Haydi kızlar gülmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 İş dolayısıyla nereye yolluyorlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yalan ya, 50 liraya almış biletleri çakıyo burda 80e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 oha pahalıymış biletleri yahu.. adam tv de hem reklamını yapıor hemde win-win yayın parası+sahne parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şu anda merdiven bileti satıyor adamlar o derece ilgi var valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar