forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 köy demiyoruz şehir/performans oranı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 hani tek güzel yanı ne dersen bi şey yazayım diye cavplaya bastım ama aklıma gelmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 bahçelideyim. burası biraz güzel. hepinizi öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 forgiver said: anlatsana nasıl bir şey gitmek anlatılmaz yaşanır diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 said: Ankara nefreti aynen İstanbul/İzmir sevgisi gibi dayanaksız, abartılı ve sahte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 nesi sahte abi. melih gökçek dayanağı tek başına yeter lan bütün şehirden nefret etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ne var abi ankarada hiçbirşey,her yer avm,bir barın cafenin alternatifi yine saçma sıklık tıklım başka bir cafe bar.valla hatayı (şimdiki hali kötüymiş gerçi malum suriyelilerden sonra) iskenderunu gördükten,uzun süre yaşadıktan sonra ankara neymiş diyorum ben.. Atam başkent yapmasaydı yozgatdan hallice,kayseriden kötü olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 "Ayyyy ben deniz görmeden yaşayamam ayol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 orc_lord said: aramil said: semt bazında tüm ülkede olduğu üzere uçurumlar mevcut her profil var yerini bilene :D Katılıyorum bende Ankaralıyım ama olduk İstanbullu :) doğum + 25 yıl ankara, şu an istanbul :D daş doprak altın dediler geldik :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Smoke said: "Ayyyy ben deniz görmeden yaşayamam ayol" az yagmur yagsin jaws bile gelir merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ANKARA S*KER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 izmirin gozunu seveyim havasi bile ayri guzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Frostbite said: ne var abi ankarada hiçbirşey Klişeler klişeler... Bir de bunun "tüm dünyayı dolaştım İstanbul gibi güzel şehir yok be abi"si vardır. Onu da diyelim tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 yahu ne klişesi, ne var harbiden ankara'da? lan söyleyin ben de bakayım kaç yıldır buradayım. bar var, arkadaş var. gezilecek bi bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ANKARADA BİR BOK YOK! SAÇMA SAPAN BİNA DİKMİŞLER! HELE O SABANCI KIZ YURDU TAM BİR LÖLÖ! 30dk da bir angaranın bağları çalan araba geçiyor yanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Smoke said: Ankara'ya köy diyenler istanbulun Arabistan+Erbil karışımı bir yer olduğunu görüyorlar mı acaba? bu da herhalde son yüz yılın en fail yorumu olmuş. şehir kapıştırmak nedir ya. seven sever sevmeyen sevmez abi ne saçma yorumlar bunlar yani. bir de istanbul'da yaşamayanın istanbul'a bok atması da çok ilginç. gelip yaşasanız bunu deseniz tamam diyeceğim de başka şehirden istanbul'a bok atmak bayağı garip kaçıyor. şimdi ben durup hayatımda 4 kez gittiğim ankara'ya "fifim gibi bir yer" desem mantıklı mı yani sizce? tabii ki kötü diyip burada yaşayanı da vardır da, genel olarak konsept zaten başlı başına nereden tutsanız elde kalıyor yorumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 şehir kapıştırmak gibi olmasın ama bence 100 izmir 10000 ankarayı yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 turkiyede her sehir bok gibi lan neyi karsilastiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 riza_calimbay said: iyi ki bi Ankara'ya gittin amk iki günde on başlık açtın. Zehühehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Gezmek icin degil, yasamak icin buradayiz. Gezmek istedigimde biniyorum bir ucaga, gonlumce geziyorum. Yasamak icin Melih Gokcek'e ragmen guzel sehir dogru semti secersen. 3 sene Istanbul'da yasadim, Ankara'yi ozledim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 http://i.imgur.com/YIUpwj9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 aquila said: turkiyede her sehir bok gibi lan neyi karsilastiriyosunuz. Konudaki en doğru laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ankaranın başlığı olması bile üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Warhero said: Frostbite said: ne var abi ankarada hiçbirşey Klişeler klişeler... Bir de bunun "tüm dünyayı dolaştım İstanbul gibi güzel şehir yok be abi"si vardır. Onu da diyelim tam olsun. lan hayatımın büyük çoğunluğu ankarada geçti ve malesef hala (ailevi nedenlerden dolayı) ankaradayım.Ankaralıyım(hatta baya baya yerlisiyim) i.melih bile başlı başına nefret sebebi olabilir ankaradan.. daha bunun suyu(kullanamadığın suya içme suyu parası alınması) var,aşırı pahalı ulaşım sorunu var (son iş yerime 2 vesait ve 10 dk yürüme mesafesi heybeye cebimden çıkan 300papel).. güzel savunmalarla gelin abi şuyu şuyu var diyin bende evet haklısın derim ama klişe demen saçma.hatta eskişehir ankaranın eline verir her konuda insanı da iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 İzmir bok gibi bence heryer varoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar