progamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 direkt izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 lol aynı dk'da hem norak hem progamer atmış. bilemedim doğrusu setting çok yalama oldu filmlerde, mini series denmiş ama izleyip bitecekse belki izlenir. mel gibson'ı en başta cameo gibi koyup geçmişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 başlamış Continental. 1 saat 27 dakika ilk bölümü. Prime videoda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 izledim, Yen girene kadar bölüme sevdim de baya, sonrası, senaryosu vs çok konuşasım yok, 3 bölüm olacak sanırım izlerim yine. Senaristi ekibi kimse bakıp blackliste alacağım ama baya turnusol kağıdı gibi olmuş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Fena değil ama bi türlü aksiyona giremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 https://slate.com/culture/2023/03/john-wick-james-bond-action-heroes-j-names.html biri nihayet oturup araştırmış neden john ve jack'lere bulaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar