Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 olay bir noktada zaten tipini ve firma seçmeye geliyor. fakat mesela bende bu ayfon nefreti yıllardır komisyon alıyormuşçasına apple savunup diğer markaları boklayanlar yüzünden. iphone 3g kullanıyordum hatta o dönem. ondan sonra bilekberi derken samsung'a geçtim. millet aldığı telefonların özelliklerinin %20 sini ya kullanıyor ya kullanmıyor. herkes mail facebook browser watsap oyun ve 1-2 extra bir şey kullanıyor fazlası değil. bunu da piyasadaki telefonların çoğu tertemiz karşılıyor zaten. ama adam gelip IPHONE BAMBAŞKA YEA APPLE YAPIYOR ARKADAŞ. diyince kıl oluyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 hah işte şöyle bir cevap eheh yani ben 2000 TL ve üstü para vereceğim bir aleti sorunsuz şekilde 5 sene kullanmak isterim, ulan tethering yapamadığım için 5800 ı değiştirdim ki memnundum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 5800la falan olcak gibi degildi ama. Hayatimdaki en buyuk salakliktor iphone 3g almayip 5800 almam. Bi de savunmustum ozellikleini falan. Kagit ustunde liderdi. Fakat pratikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Şimdi benim telefon Samsung S3. Yavaşlama ve pil sorunu olmasa hala kullanmaya devam ederim. Kılıfı ekran koruyucusu falan hiç olmadı. Habire elimde, mail telefon sosyal medya arada bir iki oyun vs. Kenar kaplamalarında dökülmeler ekranda kılcal çizikler falan var ama çok da pipimde değil. Uzun lafın kısası, yeni telefon alayım diyorum. 4.7-5inc olanlardan. bütçe 1.8-2.4 iphone 6'nın muadili ne var piyasa. Gidip göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 G3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Esh said: 5800la falan olcak gibi degildi ama. Hayatimdaki en buyuk salakliktor iphone 3g almayip 5800 almam. Bi de savunmustum ozellikleini falan. Kagit ustunde liderdi. Fakat pratikte? abi evet şuna katılıyorum, hoş ben aldığımda 600 tl ye falan inmişti ki iphone 3g sıfırda 1000 tl idi yanlış hatırlamıyordsam. yani iphone 3g almış olsaydım aynı dönemde 400 tl daha verip telefonu iki sene daha değiştirmeme gerek olmayacaktı, ha şimdi android bir telefon kullanıyorum ama pure android olmasına dikkat ettim custom romlardaki sıkıntıları bildiğimden, memnunum şu anda umarım 2-3 sene daha bu telefonu kullanırım sonrasında iphone ve androidin durumuna göre ne alacğaımı seçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Vulcan_Lionheart said: Xaenin said: Çok komiğime gidiyor abi şu karşılaştırmalar benim de. Apple da kullandım, Sony de kullandım. Bence Apple daha iyi. Bu kadar yani, sokmuşum çekirdeğine de pixeline de arkadaş, daha iyi işte bitti. neyi daha iyi? Spesifik olarak bir şeyi daha iyi demiyorum, bence daha iyi bir telefon diyorum. Android telefon da kullandım 1.5 sene, iPhone da kullandım, iPhone daha iyi diyorum. Bu kadar. Çekirdeği şuradan çıtlamış falan umrumda değil diyorum, kullanım olarak, görüntü olarak, rahatlık olarak, her şey olarak daha üstün bir telefon, period. BENCE kısmına dikkat çekmek isterim subpar okullarda mühendislik okuyup her şeyi bildiğini sanan arkadaşlar teknik konulara girmeye kalkışmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 BabacumMostors said: hah işte şöyle bir cevap eheh yani ben 2000 TL ve üstü para vereceğim bir aleti sorunsuz şekilde 5 sene kullanmak isterim, ulan tethering yapamadığım için 5800 ı değiştirdim ki memnundum yani 5 sene kullanmak diye bir şey yok maalesef. her app'i yeni cpu'lara göre yapıyorlar, gitgide yavaşlamış oluyor senin telefonun da haliyle. galaxy s2 var bende işte 3.5 sene oldu, yaklaşık 1.5 senedir acı çekiyorum adeta. pil olayı da rezalete bağladı... note 4 çıksın da alıcam diye bekliyorum, daha yaklaşık 1 ay var. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Hala da blackberry'nin fiziksel klavyesini hiç bir şeye değişmem ama onun dışında her şeyiyle rezil bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Xaenin said: Vulcan_Lionheart said: Xaenin said: Çok komiğime gidiyor abi şu karşılaştırmalar benim de. Apple da kullandım, Sony de kullandım. Bence Apple daha iyi. Bu kadar yani, sokmuşum çekirdeğine de pixeline de arkadaş, daha iyi işte bitti. neyi daha iyi? Spesifik olarak bir şeyi daha iyi demiyorum, bence daha iyi bir telefon diyorum. Android telefon da kullandım 1.5 sene, iPhone da kullandım, iPhone daha iyi diyorum. Bu kadar. Çekirdeği şuradan çıtlamış falan umrumda değil diyorum, kullanım olarak, görüntü olarak, rahatlık olarak, her şey olarak daha üstün bir telefon, period. BENCE kısmına dikkat çekmek isterim subpar okullarda mühendislik okuyup her şeyi bildiğini sanan arkadaşlar teknik konulara girmeye kalkışmadan önce. dersin dersin :) spesifik olarak malzeme kalitesinde daha iyi diyebilirsin,kabul ediyorum bence de öyle,ama bu tek başına i6yı daha iyi telefon yapmaz,işletim sistemi de daha stabil ve güvenli olabilir ki samsung için pek geçerli değil knoxdan dolayı..(samsungun bu knox olayı güvenlik ve stabilite açısından iosa rakip olmak için yapıldı,telin içinden aktif ediyorsunuz,bir araştır istersen) ama geri kalan herşeyde note 4, i6'yı eziyor BENCE :) ps: spen bile tek başına yeter be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 benim babam da polis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 esh bence benim babam senin babanı döver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 niye asker mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 pilot asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 seninki tabanca kullanıyo, benimkinde empe5 var. 3ün1i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 adam pilot demiş olm. f16 ile gelir kafana taramalı roket atar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Topigi okumadim ama direk telefon speclerine bakip "bu daha iyi" demek ya da tercih yapmak o kadar sacma ki yani bayaa cahil olmak lazim. Specler mostly irrelevant. Insanlar icin ekosistem vs daha onemli. Yeni iPhone'u ben hic ama hic sevmedim ama daha cok saticak note 4'den. Hakki da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 iphone 6 plus mı alsam diyorum da. çok mu büyük gelir acaba ya. iphone 4 ten geçiş yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ben direk hiç kasmadan 6 alıcam. + olan bana büyük gelir cebe falan rahat sığmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ipad miniden 3cm kısa sadece 6 plus. poz direkt şu olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ya note 3 kullanan arkadasla konusuyorum. gayet sıgıyor heryere. buyuk al kesinlikle filan diyor. bataryası da daha iyi. o yuzden biraz da dusunuyorum. kucuk telefon seven biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 pil ve optical image stabilization büyük artılar ama boyut olayında takıldım kaldım. bi yandan tablete ihtiyacım kalmaz tek aletle her işi görürüm diyorum ama bi yandan o kadar büyük aleti sürekli taşımak zorunda olma fikri hoşuma gitmiyo. canlı canlı görmeden karar veremiycem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben aksama kagıt kesip bakıcam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Pasha said: ipad miniden 3cm kısa sadece 6 plus. poz direkt şu olabilir :) sim kartlı tablet kullanıp şunu yapanlar var cidden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 boyutlar şöyle. çok da fark yok gibi aslında boyut olarak. http://i.imgur.com/o7RK4Nj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar