mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 1 hafta oldu iphone6+ alalı. ilk 3 4 gün inanılmaz zorlandım büyüklüğünden dolayı. bide daha case alamadım sürekli bi gerginim şu yamulma muabbetinden. ama 2 3 gündür baya rahatım. iyice alıştım telefona. spigen'den yeni bi case aldım onun gelmesini bekliyorum. hangi case'leri önerirsiniz var mı memnun kaldığınız önerdiğiniz bi case. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Apple leather case kullaniyorum net en iyi. Spiegen vs de kullandim baska telde ama bu enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HRnHXtO4vHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 android öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ben is yerinden dolayi senelerce iphone da kullandim niyeyse android her turlu ustundu bana gore bir kere limit diye birsey yok hicbir zamanda android telefonlarda cokme vs yasamadim. Stabil olarak bakilirsa dogru ios basarili ama bu birisi 100 puan alirken digeri 10 puanlik kadar buyuk fark degil birisi 97 alirsa digeri 100 alir. Tamamen tercih meselesi ama android surekli ise yarar bir yenilik sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ayfon 1 saatte %30 mu şarj olmuş? oha çok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 androidin sarji %80'e kadar yalan dolan, %80'den sonrasi ne kadar sarj olup olmadigi onemli hele benim xperia of %25 sarj kaldi diyip 10 saniye sonra %1 gosterip sonra da cat diye kapatiyor telefonu valla bigun cok kotu seyler yapicam telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ahaha trollphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 DoruK said: androidin sarji %80'e kadar yalan dolan, %80'den sonrasi ne kadar sarj olup olmadigi onemli hele benim xperia of %25 sarj kaldi diyip 10 saniye sonra %1 gosterip sonra da cat diye kapatiyor telefonu valla bigun cok kotu seyler yapicam telefonaSebebi ya pil ömrünü tamamlıyor yada pil şarj algoritmasının bulunduğu dosya sorunlu. O dosyayı silip telefonu baştan başlatınca tekrardan oluşturuyor dosyayı o zaman düzeliyor. En azından Samsunglarda böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Keşke android de C++ üzerine inşa edilseydi. O zaman ios ne yapacaktı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Gene yüksek fiyattan ortalama bir cihaz satmaya devam edecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Kimse almayacaktı, blackberry gibi olacaktı sonu. Tabi oraya varmazdı, ürünlerine, bugün olduğundan daha fazla değer kazandırmak zorunda kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Yoo alırdı. Apple her şeyden önce marka olarak satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 fast charge olayı inanılmaz iyi bu arada. 1-2 kere başıma geldi. işten eve gelmişim, gece de takmayı unutmuşum. Sabah alarm çalıyor %25 pil varken. Kalkıp takıyorum şarja, yarım saatte çıkana kadar %75 falan oluyor. Keza aynı şekilde işten eve gel, bi yarım saat dinlenip giyinip dışarı çıkiim diyerek tak telefonu şarja, %100 olarak dışarı çık. ha pilin ebesine atlıyor mudur? bilemiyorum ama yılda 1 kere 90 lira veririm şu güzellik için. DoruK said: androidin sarji %80'e kadar yalan dolan, %80'den sonrasi ne kadar sarj olup olmadigi onemli hele benim xperia of %25 sarj kaldi diyip 10 saniye sonra %1 gosterip sonra da cat diye kapatiyor telefonu valla bigun cok kotu seyler yapicam telefona ahah sen hiç iphone görmemişsin galiba. benim çevremdeki bütün iphone'cuların klasik tepkisi "benimki %30'da bir anda kapanıyor abi" ha muhtemelen iphone değil, pil eskimesi ile ilgisi var. eh iphonecular da gidip pil değiştiremedikleri için bu tür şeylerle daha fazla karşılaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 BalisticGel said: Sebebi ya pil ömrünü tamamlıyor yada pil şarj algoritmasının bulunduğu dosya sorunlu. O dosyayı silip telefonu baştan başlatınca tekrardan oluşturuyor dosyayı o zaman düzeliyor. En azından Samsunglarda böyleydi. algoritma falan değil ya istatistik dosyası bildiğin o. pilin ömrü doluyor abi bunu da androide bağlamak süpermiş cidden. %90-100 arası şarj olur olmaz çıkarmazsanız (mesela 1 saat sonra çıkarırsanız) %100 gösterir zaten bir süre. bu telefonun devamlı şarj olmaması için, batarya eskiyor çünkü. 90'lara bir miktar indikten sonra tekrar %100'e şarj eder kendini, ama size hep %100 gösterir kıllanmayın diye işte. zaten göreceğiniz fark 30dk'yı falan geçmez. batarya eskimişse 70ten de kapanır 30dan da. hatta sonra 90dan geri açılıp 85te yine kapanır falan sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 sabonis said: fast charge olayı inanılmaz iyi bu arada. 1-2 kere başıma geldi. işten eve gelmişim, gece de takmayı unutmuşum. Sabah alarm çalıyor %25 pil varken. Kalkıp takıyorum şarja, yarım saatte çıkana kadar %75 falan oluyor. Keza aynı şekilde işten eve gel, bi yarım saat dinlenip giyinip dışarı çıkiim diyerek tak telefonu şarja, %100 olarak dışarı çık. ha pilin ebesine atlıyor mudur? bilemiyorum ama yılda 1 kere 90 lira veririm şu güzellik için. DoruK said: androidin sarji %80'e kadar yalan dolan, %80'den sonrasi ne kadar sarj olup olmadigi onemli hele benim xperia of %25 sarj kaldi diyip 10 saniye sonra %1 gosterip sonra da cat diye kapatiyor telefonu valla bigun cok kotu seyler yapicam telefona ahah sen hiç iphone görmemişsin galiba. benim çevremdeki bütün iphone'cuların klasik tepkisi "benimki %30'da bir anda kapanıyor abi" ha muhtemelen iphone değil, pil eskimesi ile ilgisi var. eh iphonecular da gidip pil değiştiremedikleri için bu tür şeylerle daha fazla karşılaşıyorlar. %30'da kapanan iphoneların garantisi varsa sıfırı ile değiştiriyorlar. Bi söyle derim. Benim iphone 5'i değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 şu tip şeylerden yardırsanıza şarj mevzusu için. mraka da baya güvenilir geldi http://www.amazon.com/gp/product/B00LH1CNKG/ref=shptrk_scth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ne i phone ne de note 4 kullaniyorum. Basligi da zamaninda kesin bu geekler bayilir bu konuya diye acmistim. Zerre anladigim mevzu degil. Her gordugumde bu topigi sanki altin almisim da iyi kar etmisim gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 büyüksün reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 mantığını seviim ya hsuadfhuashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 6 plus 8.1.2 yi jailbreakledim cydia vs ne hale gelmis. Super seyler var. Tavsiye. Cok basit bu arada jb. Sourcelar vs almis yurumus. Edit : ipad airide jb ledim bambaska oldular. Ikeywii 3 ornegin 5.row acip rakamlari oraya koyuyor notedaki klavye gibi iste. Virtual button home tusuna basmadan dokunarak kullanmanizi sagliyor. Appcake adi ustunde vshare vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Note bunlari zaten yapabiliyor iken ne zahmetli ismis zaten adam akilli birsey olsa logosu eksik elma degil tam elma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 apple kullanıp jb yapmak neyin kafası asla anlamayacağım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Androidi rootlamakla ayni sey neden anlayamadin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 apple default paketiyle öne çıkıyor çünkü android customization noktasında öne çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar