Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i phone 6 plus VS note 4

chrome

Öne çıkan mesajlar

dert ettiginiz sey double tap mi yahu

tamam fikir iyi guzel de birileri 2 gune unofficial olarak koyar onu samsunga zaten modla vs.

ha bu demek degil ki android alalim customize edebiliyoruz diye

2 sene evel aldigim xperiayi ucuza iphone 5 ile degistireyim diye dusunuyordum zira daha iyidir falan diye, asiri kasintilar falan telefon kullanilmaz hale geldi resmen, flashlamakla falan da ugrasmak istemiyorum bariz hani son cikan appleri falan kaldiramiyor artik alet. sonra baktim lan bu benim telefon da iyiydi zamaninda iphone killer falan diyorlardi acaba iphone 4un zamani mi 4s zamani mi cikmisti diye arattim googleda; "xperia s vs" diye yazinca direk iphone 5 cikti LOL. iphone 5'in dengiymis sozde. 2 sene sonunda birak 5'i iphone 4le falan anca denk getirirsin herhalde.

oh be
Sosyal ağlarda paylaş

varoş semte giden otobüse biniyorum
otobüsün arkasına doğru yürüyorum
SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSHHHNNG

CANDYCRUSH
BİLUMUM KUSMUK RADYO
FACEBOOK PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) YAZILARI
ARKADA TÜL OLAN SELFIE FOTOĞRAFLAR

HELE O VLÜCK GLÜCK DİYE SUS SESİ VEREN BUTONLARI
BAK BAK Bİ DE BU MESAJ SESİ

sonra istersen bu telefon costumize uçak oluyo de.
ülkenin %50'sinde falan beyaz s3 var zaten.
samsung almayın olm artık yeter.
YAL-VA-RI-YO-RUM.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

varoş semte giden otobüse biniyorum
otobüsün arkasına doğru yürüyorum
SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSHHHNNG

CANDYCRUSH
BİLUMUM KUSMUK RADYO
FACEBOOK PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) YAZILARI
ARKADA TÜL OLAN SELFIE FOTOĞRAFLAR

HELE O VLÜCK GLÜCK DİYE SUS SESİ VEREN BUTONLARI
BAK BAK Bİ DE BU MESAJ SESİ

sonra istersen bu telefon costumize uçak oluyo de.
ülkenin %50'sinde falan beyaz s3 var zaten.
samsung almayın olm artık yeter.
YAL-VA-RI-YO-RUM.

yazık )
Sosyal ağlarda paylaş

samsung kullanan kızların istatistik olarak %66.6'sı mutlaka instagramda düğün fotoğrafı beğeniyor arkadaşlar.
genel kullanıcıların %99.2'si ise cache silmeyi beceremediğinden şişen facebook uygulamasının yavaşlığından şikayetçi.
%100'ünde ise touchwiz fontundan dolayı baş dönmesi, bulanık görme ve geri döndürülemeyecek zevksizlik belirtileri oluşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

samsung kullanan kızların istatistik olarak %66.6'sı mutlaka instagramda düğün fotoğrafı beğeniyor arkadaşlar.
genel kullanıcıların %99.2'si ise cache silmeyi beceremediğinden şişen facebook uygulamasının yavaşlığından şikayetçi.
%100'ünde ise touchwiz fontundan dolayı baş dönmesi, bulanık görme ve geri döndürülemeyecek zevksizlik belirtileri oluşuyor.

off bi de kapaklı kullananlarına deli oluyorum

böyle yandan geçerken görünce bakıosun kare kafa geziyorlar. yeminle 15-20 sene önce dalga geçtiğimiz hale döndük işte. küçüleceğine a4 kağıdına doğru gidiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

o kadar piksele gerek yok ki
ne göz ne parmak hissediyor

yan yana koy 2560 ekranla 1344 ü farkı gör.

güneşin altına koy bir de yine farkı gör.

kesinlikle fanatizm ya, ben bugün bunu anladım.

bu arada note 4 alıcaktım ben de, hem fiyat hem de problemlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım. hakkatten insanlar "fakirim, biz sizin kadar kazanmıyoruz, bizim babamız zengin değil" diyip nasıl bu 2300, 3200 tl lik telefonları yağma edercesine, yarışırcasına kapışıyor anlamak mümkün değil.

herkes early adapter, innovator kategorisinde lan tr de. çok garip
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

forgiver said:

o kadar piksele gerek yok ki
ne göz ne parmak hissediyor

yan yana koy 2560 ekranla 1344 ü farkı gör.

fanatizm değil bence, her göz göremeyebilir. Yan yana konduğunda yüksek çözünürlük farkını belli ediyor, yüksek çözünürlüklü görsellerde. Ama normal kullanımda HD ekrana "ya keşke qhd olsaymış" demiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

destegi olmayan ekrani ne yapacaksin ?

1080p ye destek az iken 1440p lerle ne yapacaksin ? video yok, resim yok, programlarin destegi az, iconlarin hepsi o cozunurlukte degil..
vs vs.

arti o kadar yuksek cozunurluklu ekrani nasil besleyeceksin ?

arti cozunurluk ile gunesde gorunmenin ne alakasi var? ekran parlakligi haricinde birde teknoloji onu belirleyen. cozunurluk vs degil.

24 inch ekranlarda pc de 1080p kullanirken dert etmiyorsunda mik kadar aletteki 1080p 1440p 4k cozunurluklermi yetmez oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...