aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 herkes kendi telefonunu övmeye gelmiş yine. ben de ikisi de yok ama alsam samsung alırdım (hiç sevmediğim bi marka olmasına rağmen) kalemi otu boku derken telefonun büyük olması bi işe yarar ihtiyacı olan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 dert ettiginiz sey double tap mi yahu tamam fikir iyi guzel de birileri 2 gune unofficial olarak koyar onu samsunga zaten modla vs. ha bu demek degil ki android alalim customize edebiliyoruz diye 2 sene evel aldigim xperiayi ucuza iphone 5 ile degistireyim diye dusunuyordum zira daha iyidir falan diye, asiri kasintilar falan telefon kullanilmaz hale geldi resmen, flashlamakla falan da ugrasmak istemiyorum bariz hani son cikan appleri falan kaldiramiyor artik alet. sonra baktim lan bu benim telefon da iyiydi zamaninda iphone killer falan diyorlardi acaba iphone 4un zamani mi 4s zamani mi cikmisti diye arattim googleda; "xperia s vs" diye yazinca direk iphone 5 cikti LOL. iphone 5'in dengiymis sozde. 2 sene sonunda birak 5'i iphone 4le falan anca denk getirirsin herhalde. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 varoş semte giden otobüse biniyorum otobüsün arkasına doğru yürüyorum SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSHHHNNG CANDYCRUSH BİLUMUM KUSMUK RADYO FACEBOOK PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) YAZILARI ARKADA TÜL OLAN SELFIE FOTOĞRAFLAR HELE O VLÜCK GLÜCK DİYE SUS SESİ VEREN BUTONLARI BAK BAK Bİ DE BU MESAJ SESİ sonra istersen bu telefon costumize uçak oluyo de. ülkenin %50'sinde falan beyaz s3 var zaten. samsung almayın olm artık yeter. YAL-VA-RI-YO-RUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Herseyi kullaniyorum sevdiklerimden, guzel ozelligini yaziyorum suraya.. Iphone 6 plus konusu bunu buldum. Alabilen seven kullansin sevmeyen samsun htc nexus vs kullansin. pati satisindan alacagim komisyon batsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Ren said: varoş semte giden otobüse biniyorum otobüsün arkasına doğru yürüyorum SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSHHHNNG CANDYCRUSH BİLUMUM KUSMUK RADYO FACEBOOK PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) YAZILARI ARKADA TÜL OLAN SELFIE FOTOĞRAFLAR HELE O VLÜCK GLÜCK DİYE SUS SESİ VEREN BUTONLARI BAK BAK Bİ DE BU MESAJ SESİ sonra istersen bu telefon costumize uçak oluyo de. ülkenin %50'sinde falan beyaz s3 var zaten. samsung almayın olm artık yeter. YAL-VA-RI-YO-RUM. yazık ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Su damlama sesi feci.. Hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 samsung kullanan kızların istatistik olarak %66.6'sı mutlaka instagramda düğün fotoğrafı beğeniyor arkadaşlar. genel kullanıcıların %99.2'si ise cache silmeyi beceremediğinden şişen facebook uygulamasının yavaşlığından şikayetçi. %100'ünde ise touchwiz fontundan dolayı baş dönmesi, bulanık görme ve geri döndürülemeyecek zevksizlik belirtileri oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 IPhone is the best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ren said: samsung kullanan kızların istatistik olarak %66.6'sı mutlaka instagramda düğün fotoğrafı beğeniyor arkadaşlar. genel kullanıcıların %99.2'si ise cache silmeyi beceremediğinden şişen facebook uygulamasının yavaşlığından şikayetçi. %100'ünde ise touchwiz fontundan dolayı baş dönmesi, bulanık görme ve geri döndürülemeyecek zevksizlik belirtileri oluşuyor. off bi de kapaklı kullananlarına deli oluyorum böyle yandan geçerken görünce bakıosun kare kafa geziyorlar. yeminle 15-20 sene önce dalga geçtiğimiz hale döndük işte. küçüleceğine a4 kağıdına doğru gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 iphone'u da kesmece karpuz kabıyla kullananlar var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 iphone kullananlarin yarisinda kamyon lastigi kabi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 iphone 4s forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 1334 x 750 pixel, 301 ppi = 2500 tl 1920 1080 401 ppi = 3k küsür hadi ppi değeri, ekranın kalitesine vesaire göre değişir de şu çözünürlüklere nasıl bu kadar para veriyor insanlar? gerçekten fanatiklik apayrı bir şey demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 o kadar piksele gerek yok ki ne göz ne parmak hissediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ayrıca önemli olan yoğunluk 600 piksel yapsaymışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Aiko said: iphone 4 ios 5.1.1 forever fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 iPhone 6'dan daha parlak Note 4 ve renkler maviye çalıyor. Bazıları bundan hoşlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 note 4 piyasadaki muhtemelen en parlak ekrana sahip. güneş ışığı hayvan gibi olmadıkça neredeyse hiç full açmıyorum brightness'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 biri ips digeri amoled ikisininde kendine gore guzellikleri var. bak begen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ips <3 kim icat ettiyse umarim butun kizlara sahip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 forgiver said: o kadar piksele gerek yok ki ne göz ne parmak hissediyor yan yana koy 2560 ekranla 1344 ü farkı gör. güneşin altına koy bir de yine farkı gör. kesinlikle fanatizm ya, ben bugün bunu anladım. bu arada note 4 alıcaktım ben de, hem fiyat hem de problemlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım. hakkatten insanlar "fakirim, biz sizin kadar kazanmıyoruz, bizim babamız zengin değil" diyip nasıl bu 2300, 3200 tl lik telefonları yağma edercesine, yarışırcasına kapışıyor anlamak mümkün değil. herkes early adapter, innovator kategorisinde lan tr de. çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Birak anlamayiver herseyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Emre333 said: forgiver said: o kadar piksele gerek yok ki ne göz ne parmak hissediyor yan yana koy 2560 ekranla 1344 ü farkı gör. fanatizm değil bence, her göz göremeyebilir. Yan yana konduğunda yüksek çözünürlük farkını belli ediyor, yüksek çözünürlüklü görsellerde. Ama normal kullanımda HD ekrana "ya keşke qhd olsaymış" demiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yüksek çözünürlüklü görsel ne abi? gir amazonda bile farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 destegi olmayan ekrani ne yapacaksin ? 1080p ye destek az iken 1440p lerle ne yapacaksin ? video yok, resim yok, programlarin destegi az, iconlarin hepsi o cozunurlukte degil.. vs vs. arti o kadar yuksek cozunurluklu ekrani nasil besleyeceksin ? arti cozunurluk ile gunesde gorunmenin ne alakasi var? ekran parlakligi haricinde birde teknoloji onu belirleyen. cozunurluk vs degil. 24 inch ekranlarda pc de 1080p kullanirken dert etmiyorsunda mik kadar aletteki 1080p 1440p 4k cozunurluklermi yetmez oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar