Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Minecraft'i satin aliyormus


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Notch için acayip karlı bir iş olmuş. Minecraft komunitesinden hiçkimse minecraft 2 diye bir şey beklemiyor. Minecraftta ya tasarım yapıyorsun ya da modlarla oynuyorsun. Minecraft içeriğinden daha iyi grafik(shaderlarla alası yapılıyor) ya da daha çok içerik gibi bir şey bekleyen kimse yok. Notch satabileceği kadar sattı. Köpek gibi para yaptı.

Adam kurnazlık edip Microsoft'a bitmiş bir şeyi yapıştırmış. Tabi Minecraft 2 yapılırsa konsol kullananlar, çoluk çocuk falan yine alır, para yaparlar biraz. Ama asla ilki kadar patlamayacağı kesin. Milyon tane minecraft varyasyonu çıktı oyunun. Herkes ya orjinali oynuyor ya da doydu bıraktı. Notch 2. oyunu çıkarsa sıkıntıya girecekti. Şimdi işi microsofta yıkınca microsoft her zamanki gibi ölmüş hayvanın sütünü sağmaya çalışan eşkiya gibi görünecek. Notch kahkahalar atarak paralarını saymaya devam eder.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

scrolls'dan cacık olmaz. insanlar dumbed down, para tuzağı blizzort oyunu varken tercih etmiyorlar. zarar bile ediyor olabilir scrolls şu an.

öte yandan minecraft para basıyor tabii ki. microsoft minecraft ile ne yapar bilemiyorum ama mojang'dan kötü idare etmesi neredeyse mümkün değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...