Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite hayatımdaki en değerli bulduğum hoca sınıf arkadaşımla nişanlanmış.

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

deadwoll said:

22 - 30 arasındaki 8 yaş bayağı bayağı uçurum.

Bir tarafta gücünün doruğunda hayat tecrübesi edinmiş, kızı çok kolay manipule edebilecek bir erkek diğer tarafta ben büyüdüm ve artık özgürüm demeye çalışan hayat tecrübesi olmayan bir kadın oluyor.

saol ya askldjaskldjas. adam hemen çıkarım yaptı da işte sallayınca bu kadar tutuo demek ki

Abi anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

gücünün doruğunda falan diye üni hocalarını anlatıyorsunuz dimi?

bildiğimiz üni. dimi bunlar? yanlış olmasın sonra...

said:
Bir tarafta gücünün doruğunda hayat tecrübesi edinmiş, kızı çok kolay manipule edebilecek bir erkek diğer tarafta ben büyüdüm ve artık özgürüm demeye çalışan hayat tecrübesi olmayan bir kadın oluyor.

şundan konulu yürür mesela, ne adamlarsınız ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

...bilginin ve tecrübenin kutsandığı,hiyerarşinin ön plana çıktığı bir ortam üniversite tüm bunlara nail olan adamlar da hocalar.

buda aynı şekilde, güzel senaryo olur bunlardan...

ciddiyete dönersek, sadece tc için söylemedim zaten, ve aslında kadınlarla alakalı bir durum, veya aslında insan ile alakalı, ne kadar okumuş olsa dahi ilkel üreme dürtülerinden vaz geçemiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Soris said:

Red said:

hep erkek hoca kız öğrenci

neden kadın hoca erkek öğrenci ilişkisi bu kadar az ya. çok ayıp yani 12 yaşından beri bu hayalle yaşıyorum.

ahah ulan aynı soruyu bende sordum kendime.
Mature, granny falan çok sevmiyor ya bizim erkeklerimiz. E üniversite hocası olup da MILF olan bir insan da var olmadığı için, imkansıza yakın bu istediğiniz.

Abi mature-milf falan çok güzel olaylarda bizde o kıvamda bayan yok.Genelde bu title'ı hakeden kadınlar yurtdışında...
Sosyal ağlarda paylaş

lisede öğretmenin birisi ağzı yüzü patlak gelmişti bir gün okula. aradan 1 ay falan geçtikten sonra 10 kişilik bir güruh gelip okul önünde adamı gözümüzün önünde çok süper dövmüşlerdi, hatta imrenmiştim "lan ben de bir gün birisini böyle şiir gibi dövebilir miyim?" diye. sonradan öğrendik ki hoca bizim sınıftan bir hatunla iş tutuyormuş öbüşmeli, sevişmeli. sonradan evlendiler mi bilmiyorum; ama evlenmişlerdir umarım çünkü ikisini de hiç sevmezdim ve çok dandik insanlardı. birbirlerine hayatı zehir etmişlerdir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

Esh said:

Otele bu sene boyle 3 cift geldi.

Universite hocasi-ogrenci, prof-ogrenci.

Ogrenci aslinda ogretmeni baya guclu goruyo , o yuzden bu iliskiler var.

Not icin verme ayri , boyle idol gorup sevgili olmak ayri

şöyle dingiller harbiden var, kız 22 yaşında gidiyo 30 küsur yaşındaki adamla çıkıyor. diyor bi de o akademisyen vs. vs. adam bi kadın bulunca da göt gibi ortada kalıyor

30 küsurun bokunu ye arkadaşım.

Biz ne yapalım, ölelim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

kadının fiziksel olarak en kıvamında dönemi için 30'lu yaşlar diyemeyiz. genel olarak tabi şimdi adriana lima var 30 yaşında demeyin sdfs.

ama erkekte hakkaten tip falan 30'una doğru kıvama geliyor.

mesela ergen bired pit.

tamam türk erkeği ortalamasından daha beybi face tabi ama özel bir üniye koysan şu tiple herkes kadar ekmek yer.

bi de adamın şu haline bakıyorsun.

yani herkes bired pit değil tabi de erkek tip olarak en çirkini bile yaş ilerleyince bir boka benziyor. bunun yanında geç olgunlaşan bir cinsiz zaten. 24 yaşındaki bir kız neden 24 yaşında zıpı zengin piçinin peşinden gitsin.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...