deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: deadwoll said: 22 - 30 arasındaki 8 yaş bayağı bayağı uçurum. Bir tarafta gücünün doruğunda hayat tecrübesi edinmiş, kızı çok kolay manipule edebilecek bir erkek diğer tarafta ben büyüdüm ve artık özgürüm demeye çalışan hayat tecrübesi olmayan bir kadın oluyor. saol ya askldjaskldjas. adam hemen çıkarım yaptı da işte sallayınca bu kadar tutuo demek ki Abi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 öm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bağa da at, kutum çok boş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 gücünün doruğunda falan diye üni hocalarını anlatıyorsunuz dimi? bildiğimiz üni. dimi bunlar? yanlış olmasın sonra... said: Bir tarafta gücünün doruğunda hayat tecrübesi edinmiş, kızı çok kolay manipule edebilecek bir erkek diğer tarafta ben büyüdüm ve artık özgürüm demeye çalışan hayat tecrübesi olmayan bir kadın oluyor. şundan konulu yürür mesela, ne adamlarsınız ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 paparnoz said: ...bilginin ve tecrübenin kutsandığı,hiyerarşinin ön plana çıktığı bir ortam üniversite tüm bunlara nail olan adamlar da hocalar. buda aynı şekilde, güzel senaryo olur bunlardan... ciddiyete dönersek, sadece tc için söylemedim zaten, ve aslında kadınlarla alakalı bir durum, veya aslında insan ile alakalı, ne kadar okumuş olsa dahi ilkel üreme dürtülerinden vaz geçemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Holy said: Soris said: Red said: hep erkek hoca kız öğrenci neden kadın hoca erkek öğrenci ilişkisi bu kadar az ya. çok ayıp yani 12 yaşından beri bu hayalle yaşıyorum. ahah ulan aynı soruyu bende sordum kendime.Mature, granny falan çok sevmiyor ya bizim erkeklerimiz. E üniversite hocası olup da MILF olan bir insan da var olmadığı için, imkansıza yakın bu istediğiniz. Abi mature-milf falan çok güzel olaylarda bizde o kıvamda bayan yok.Genelde bu title'ı hakeden kadınlar yurtdışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bizde lisede bi mal tarih öğretmeni vardı. durup dururken uçan tekme atardı havaya doğru, kapıya duvara yumruk falan atardı. liseninen güzel kızıyla evlendi kız mezun olur olmaz…. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 nereye en guzel kizi. hemen abart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kim vardı la ondan güzel benim aklımda çok efsane kalmış o kız heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Zikko said: paran varsa yancıkta tarak oynar *cıkta diye çok meşhur lise beden hocamızın lafını iletirim. (özet) ibret aldım kumbaramı kırdırmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 lisede öğretmenin birisi ağzı yüzü patlak gelmişti bir gün okula. aradan 1 ay falan geçtikten sonra 10 kişilik bir güruh gelip okul önünde adamı gözümüzün önünde çok süper dövmüşlerdi, hatta imrenmiştim "lan ben de bir gün birisini böyle şiir gibi dövebilir miyim?" diye. sonradan öğrendik ki hoca bizim sınıftan bir hatunla iş tutuyormuş öbüşmeli, sevişmeli. sonradan evlendiler mi bilmiyorum; ama evlenmişlerdir umarım çünkü ikisini de hiç sevmezdim ve çok dandik insanlardı. birbirlerine hayatı zehir etmişlerdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ahah ne kadar içten bir beddua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 pontipati said: Esh said: Otele bu sene boyle 3 cift geldi. Universite hocasi-ogrenci, prof-ogrenci. Ogrenci aslinda ogretmeni baya guclu goruyo , o yuzden bu iliskiler var. Not icin verme ayri , boyle idol gorup sevgili olmak ayri şöyle dingiller harbiden var, kız 22 yaşında gidiyo 30 küsur yaşındaki adamla çıkıyor. diyor bi de o akademisyen vs. vs. adam bi kadın bulunca da göt gibi ortada kalıyor 30 küsurun bokunu ye arkadaşım. Biz ne yapalım, ölelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 30 küsürlerle takılın demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 kadının fiziksel olarak en kıvamında dönemi için 30'lu yaşlar diyemeyiz. genel olarak tabi şimdi adriana lima var 30 yaşında demeyin sdfs. ama erkekte hakkaten tip falan 30'una doğru kıvama geliyor. mesela ergen bired pit. tamam türk erkeği ortalamasından daha beybi face tabi ama özel bir üniye koysan şu tiple herkes kadar ekmek yer. bi de adamın şu haline bakıyorsun. yani herkes bired pit değil tabi de erkek tip olarak en çirkini bile yaş ilerleyince bir boka benziyor. bunun yanında geç olgunlaşan bir cinsiz zaten. 24 yaşındaki bir kız neden 24 yaşında zıpı zengin piçinin peşinden gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 kıyafet ve saç bence ordaki asıl sorun asdf. ya banane zaten adam öyle demiş ondan girdim araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Kadin erkek iliskileri uzmani red.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben de ona cevap verdim zaten sdfs işte kıyafet ve saç. yüz hatları tarz marz 30'larda bir bütün oluyor. erkek var 20 yaşında gömlek içine tişortla geziyor. diğeri kolunda saati giyimi kuşamı daha erkek sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 katılıyorum 23 yaşındayım tişört-gömleği bırakalı öyle çok olmadı, demek ki haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 30 yasindayim keske donla gezebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 24 olmuşum ben de şimdi hatırladım, donsuz gezmeye başladım bile evde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 kadının en verimli olduğu yaşlar 15-25 ve 35-45. Neden mi böyle çünkü 25 den 35 e kadar evlenmeye çalışıyorlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 (tu) çok iyi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 kermit said: kızın fotosunu paylaş lütfen çok konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar