Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite hayatımdaki en değerli bulduğum hoca sınıf arkadaşımla nişanlanmış.

Aceace

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Abi şöyle söyliyim, 5 sene sonra üniversiteye geri dönün. 15dk gözlemleyin erkek öğrencileri ve davranışlarını, daha sonra hocalarınızla karşılaştırın objektif olarak. Bütün olay orada bitiyor.

Yani diyo ki, sen hala cocuksun, kizlar guclu erkek pesinde.

Guc de ya para ya bilgi.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

22 - 30 arasındaki 8 yaş bayağı bayağı uçurum.

Bir tarafta gücünün doruğunda hayat tecrübesi edinmiş, kızı çok kolay manipule edebilecek bir erkek diğer tarafta ben büyüdüm ve artık özgürüm demeye çalışan hayat tecrübesi olmayan bir kadın oluyor.

saol ya askldjaskldjas. adam hemen çıkarım yaptı da işte sallayınca bu kadar tutuo demek ki
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

GEnçler 33-34 yaşında olsanız 24-25 yaşında kadın almıcanız yani ha ?

De get yalan dünya...

gayet de alınır da önemli olan kızın hayata bakış açısı.

yukarıdaki yorumda "özgür kaldım" olayını yeni yaşamaya başlayan bir kadın ile evlenirse 30 unu geçkin adam, kız gerçekten ne istediğini anladığında fikri değişebilir bu riski almış olur.

ama erkek manipüle fln edemez maksimum ettiğini sanır çünkü kadın adamın suyuna gider.

tersi de geçerli elbet. kimse kimseyi değiştiremez öyle kökten
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Red said:

hep erkek hoca kız öğrenci

neden kadın hoca erkek öğrenci ilişkisi bu kadar az ya. çok ayıp yani 12 yaşından beri bu hayalle yaşıyorum.

ahah ulan aynı soruyu bende sordum kendime.
Mature, granny falan çok sevmiyor ya bizim erkeklerimiz. E üniversite hocası olup da MILF olan bir insan da var olmadığı için, imkansıza yakın bu istediğiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

babamın tarafında da var öyle bişey kız dersane hocasıyla (matematik ıyy) hocasıyla evlendiydi..

benim takıldığım nokta koca koca okumuş tahsilli belli makamlara gelmiş adamlar antropozun etkisiylemi bilmem ama 40 senelik karılarını boşayıp lolita fantazisi peşinde koşuyorlar.hatta tee zamanında b.t.c.ham petrol boru hattı projesi proje direktörü yardımcısı konumunda olan dede (68 yaşındaydı) ukrayna seyahatinde tanıştığı hatunla evlendiydi karısınıda tek celsede boşamıştı asdaa
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

ondan ziyade üni. okuyan lisans yapan kitlenin ne kadar leş olduğunun da bir göstergesi olabilir zira bir hayat gayelerinin olmadığını işaret gibi geliyor bana bu anlatıklarınız.

Hayır bu olay sadece Türkiye'de yaşanan bir mevzu değil,kitlenin leşliği ile de alakalı değil tamamen ortam ile alakalı,bilginin ve tecrübenin kutsandığı,hiyerarşinin ön plana çıktığı bir ortam üniversite tüm bunlara nail olan adamlar da hocalar. Üniversite aslında leş 21.yy'a yakışmıyor. Çok geri bir sistem ve tam anlamı ile kaynak israfı,zaman kaybı. 18.yy'da 19.yy'da güzeldi ama 2 yüzyıl sonra hala aynı sistem saçmalık ötesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...