Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 sümer zamanında bulunuyo ya bira, sudan daha çok içiolar falan Lithran said: Birayı susuz geçen gemi yollarında ve gidelecek bölgede hastalık kapmama riskine karşın üretmemişlermi.Bizim suyumuzda var milli içeceğimizde hala bira içenleri anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Vergiler ve TAPDK sağolsun Türk insanının yıllardır en büyük araştırması ucuz yolla kafa olma. O yüzden daha önceki sayfalarda söylendiği gibi bira keyif verici en fazla 2-3 tane birşeyle uğraşırken içeceğin bir akşamüstü içkisi yerine serum niyetine nefesi tutup gırtlağa hızla indirilen bir alkollü içecek. Birinci tercih parametresi bu olunca böyle ürünler çıkar yani, normal. Bence iyi de satarlar, İzmir'de bazı barlarda gördüm hatta bunu tuz ve limonla veriyorlar ahah Ben Efes yerinde olsam kırmızı tubork diye bira çıkarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Holy said: Efes mallığına doymasın. O glikoz şurubunu sokarak elde ettikleri kardan büyük ihtimalle daha fazlasını kaybettiler pazar payı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yaklaşık 50 yıldır aromalı bira satıyo efes. yeni bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 o zaman soru: tuborg malt alternatifi var mıdır? "şekersiz" bir alternatiften bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 GERGE said: Biranin kesfedilme yeni Anadolu ve civari, asil milli icecegimiz bira yani. antik mısır deilmi biranın keşfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bide herkez bomonti icmiyomu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bomonti lan.. yani tuborg yoksa bomonti belki becks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 efese bok atanlar ayran içsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 KillJoy said: o zaman soru: tuborg malt alternatifi var mıdır? "şekersiz" bir alternatiften bahsediyorum. efes malt dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 BabacumMostors said: bomonti lan.. yani tuborg yoksa bomonti belki becks beckse gurban ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 becks de iyi ama işte :/ bomonti daha bi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 pontipati said: KillJoy said: o zaman soru: tuborg malt alternatifi var mıdır? "şekersiz" bir alternatiften bahsediyorum. efes malt dfg "şekersiz" la "şekersiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 BabacumMostors said: becks de iyi ama işte :/ bomonti daha bi iyi ya geçen becks birahi aldım 15 liraya sdf ama sulu gibi geldi normalde de öyle mi yoksa 15 lira olduğu için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 sene 2014 hala sulu bira geyiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 aldım içtim tadı kötü kafası güzel 1 biraya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 herkes sevdiğini içsin işte yeter bitmediniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 gidin lan burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ooh demin içtim MÜKEMMEL bişeymiş extra ya benziyo tadı, çok acı değil, belki kırmızı tuborgdan tatlıdır tam hatunlayken direkt fasla geçmek için yapılmış 10/10 diyorum çok beğendim tadı çoghoş mmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Black-ice said: herkes sevdiğini içsin işte yeter bitmediniz ya sus lan kaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bunu bekliyorum ben hala Türkiyeye, allahın azerisinde bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 viski kola kljsdhfdskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 hah viski kola koydu biradan da beter. bütün içki içim uzmanı denyo viski gurmeleri toplanır şimdi o öyle içilmez falan diye. bu adamları bağlıcan böyle karşılarına geçip en pahalı yıllanmış viskileri direk şişesinde redbulla falan karıştırıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Erkek adam rakı içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 blue label + ice tea den iyidir abi asdsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar