paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dworgian said: ben evden çıkana kadar kullandım valla. hatta bizim ev sahibi doğalgaz bağlatmadığı için tüp vardı ocakta, gaz dedektörü de taktırdımdı kljsdaskldjas tek kötü yanı alarm çaldığında senin kapatman gerekio yoksa 20 dkk kadar kafasını sevio apt sakinlerinin :D ha sessiz alarm modu da var sadece merkeze sinyal gönderen tabii bu hangi firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Köstebek Tahir'i bilmiyorsun galiba. Sincap Necmi'nin kardeşi. http://www.youtube.com/watch?v=cL6yJj6tvDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 paspatur said: bu hangi firma? kale güvenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 taklıması sana kaça mal oldu aylık nedir ödemeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.kale724.com.tr/Uploads/files/Eylul_Ana_Sayfa_979x331.jpg şöyle bir kampanya yapmışlar, aradım merkezi kayıt oluşturdum, keşife falan gelecekler kiracı olarak kapıydı, pencereyle uğraşmaktan her türlü daha mantıklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bizim sitede var bir iki tane ama firman falan nedir bilmiyorum, arada ötüyorlar neye örtüyorlarsa artık, durup duruken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 paspatur said: bingildak said: kilidin göbeğini direkt sökmüş mü yoksa etrafını kırarak falan mı çıkartmış? anahtarı taktım göbek direk elimde kaldı patlatıyorlar kilidi sağlam bir darbeyle, buna karşı ancak amerikalıların polis kilidi dedikleri tarz kilitler işe yarar. Ama öyle çok tekinsiz bir mahalle değilse korkmaya gerek yok fazla, hırsız zaten ya boş eve girer ya da uyuyanların olduğu. Adamlar da sizle karşılaşmak istemiyor, karşılaşırsa da kaçar büyük ihtimal. Rasgele bir hırsızın bir eve girip içerde oturana bir şey yapması düşük ihtimal, ondan korkanın sokakta gasp edilmekten de korkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi sökmeye 120 tl + kdv aldılar, takma da o civar bir şey sanırsam. bende zemin kat ama camlar demirli ve güvenlikli site vs diye eksper sadece giriş kapısına sokak kapısını ve koridoru ve odalara geçişi aynı anda gören bir tane hareket dedektörü ve bir de kapının üstüne açılınca sinyal veren zımbırtıdan koydu, bir de gaz dedektörü, en son 38 tl aylık ödüodum. ekstra taktırdığın her ünite 1 2 tl gibi bişey olmalı. ha sadece şu var, 24 ay taahhüt yapıosun, bitmeden 3 ay önce sonlandırmazsan da 24 ay uzatıo otomatik o biraz saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 pronete göre bayağı uygun ya yarıyarıya nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aynen. farkları o zaten. pronet X usd istiosa kale X tl istio gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Göbeğe vurulup açılan kapılar standart kilitlerde çok büyük sıkıntı. Onun için tuzaklı kapı kilidi al. Kırılırsa göbeğin kafası elinde kalıyor. Hırsız kırmaya çalışmış. Elinde kalmış. Bir iki çekiç vurmuş ama kilit sistemi sağlam olduğu için kıramamış. Korktum ilk başta. Anahtarı çevirdim açıldı. Yarısı dışarıda kaldı anahtarın. Çağırdım çilingiri yeni göbek taktı tuzaklı yine. İçim rahat çıkıyorum dışarı. Pronetten daha ucuz ama etkili bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Kilidin gobegini senin anahtar cikarip actigindan hızlı ve sessiz patlatip aciyorlar kapiyi. Tek kilit cozmez bu isi. Birden cok yonde farkli tipte kilit olması lazım, tabi usenmeyip kitlemeniz lazim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ne kadara taktırdın bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bende tuzaklı kilit de vardı evet. ekstra güvenlik işte. 50 lira mı ne galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bende göbeği değiştirecektim, bundan taktırayım bari bir de çok alakasız olacak ama bu kapının gözü var ya, onu nereden buluruz? anahtarcılarda mı olur genelde? kapının gözünde cam mı optik ne haltsa yok boş delik asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 En temizi alarm sistemi kurmak, o kapılar bir şekilde açılıyor, gönyelerini eğip büküp kanırtarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: ne kadara taktırdın bunu? 250 lira verdim. Kilit, kapı kilit mekanizması takma vs. Üstteki ile beraber. Bir de yapışkan var Tuzaklı Kilit diye. Onu da yapıştır. Caydırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abov 250 lira anlamsız geldi ya, alarm sistemi ödersin onlar 6 ay kendi evinse mantıklı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sen bilirsin. 24 ay taahhütten ucuz. 24 aydır bir sıkıntım da yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 vaperon said: bingildak said: ne kadara taktırdın bunu? 250 lira verdim. Kilit, kapı kilit mekanizması takma vs. Üstteki ile beraber. Bir de yapışkan var Tuzaklı Kilit diye. Onu da yapıştır. Caydırıcı. anaa :S tuzaklı kilit 250 liramıymış. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ben kapı içindekileri altlı üstlü değiştirdim, adam işçiliğini de koydu içine. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kendi evin ise veya uzun süre oturacaksan en temizi alarm sistemi ya. kafa rahat. 12 x 40 desen senesi 480 liraya gelir (250 yazmışım demin ne alakaysa). bir de konut sigortası 250 300 liralık. çiçek gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bakalım 3 ay bedava fln diyorlar, görücez büyük ihtimal 20 yıl tahaahüt fln vardır asdas ben bu evde en az 2 yıl kalacam, eğer iptalde kesilen ceza kullanılmayan aylarsa sorun yok ama 2 yıllık sokarız derlerse kilide abanırım. yazın klima taktırıcam zaten, cam açık uyuyamıyorum 2. katta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bu arada kilidin kendi ucuzmuş ama işçilik fln pahalanıyor herhalde 40 tl fln görünüyor göbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Abi şöyle. Daha geçen iptal ettirdim de ben. Kale için, sözleşme taahhüdü bitmeden iptal ettirirsen, 3 aylık abonelik bedeli + 120 tl + kdv Benden (38,80 x 3) + (120 x 1.18) = 258 tl aldılar edit: kesin 2 sene ise kalışın, 21. ayda "sözleşme bitince iptal ettiricem" diye talimat faksla. o zaman sadece sökme parasıyla yırtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar