Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çelik kapı

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

ben evden çıkana kadar kullandım valla.

hatta bizim ev sahibi doğalgaz bağlatmadığı için tüp vardı ocakta, gaz dedektörü de taktırdımdı kljsdaskldjas

tek kötü yanı alarm çaldığında senin kapatman gerekio yoksa 20 dkk kadar kafasını sevio apt sakinlerinin :D

ha sessiz alarm modu da var sadece merkeze sinyal gönderen tabii

bu hangi firma?
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

bingildak said:

kilidin göbeğini direkt sökmüş mü yoksa etrafını kırarak falan mı çıkartmış?

anahtarı taktım göbek direk elimde kaldı

patlatıyorlar kilidi sağlam bir darbeyle, buna karşı ancak amerikalıların polis kilidi dedikleri tarz kilitler işe yarar.

Ama öyle çok tekinsiz bir mahalle değilse korkmaya gerek yok fazla, hırsız zaten ya boş eve girer ya da uyuyanların olduğu. Adamlar da sizle karşılaşmak istemiyor, karşılaşırsa da kaçar büyük ihtimal.

Rasgele bir hırsızın bir eve girip içerde oturana bir şey yapması düşük ihtimal, ondan korkanın sokakta gasp edilmekten de korkması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sökmeye 120 tl + kdv aldılar, takma da o civar bir şey sanırsam.

bende zemin kat ama camlar demirli ve güvenlikli site vs diye eksper sadece giriş kapısına sokak kapısını ve koridoru ve odalara geçişi aynı anda gören bir tane hareket dedektörü ve bir de kapının üstüne açılınca sinyal veren zımbırtıdan koydu, bir de gaz dedektörü, en son 38 tl aylık ödüodum.

ekstra taktırdığın her ünite 1 2 tl gibi bişey olmalı.

ha sadece şu var, 24 ay taahhüt yapıosun, bitmeden 3 ay önce sonlandırmazsan da 24 ay uzatıo otomatik o biraz saçma
Sosyal ağlarda paylaş

Göbeğe vurulup açılan kapılar standart kilitlerde çok büyük sıkıntı. Onun için tuzaklı kapı kilidi al. Kırılırsa göbeğin kafası elinde kalıyor. Hırsız kırmaya çalışmış. Elinde kalmış. Bir iki çekiç vurmuş ama kilit sistemi sağlam olduğu için kıramamış. Korktum ilk başta. Anahtarı çevirdim açıldı. Yarısı dışarıda kaldı anahtarın. Çağırdım çilingiri yeni göbek taktı tuzaklı yine. İçim rahat çıkıyorum dışarı.

Pronetten daha ucuz ama etkili bir çözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım 3 ay bedava fln diyorlar, görücez büyük ihtimal 20 yıl tahaahüt fln vardır asdas

ben bu evde en az 2 yıl kalacam, eğer iptalde kesilen ceza kullanılmayan aylarsa sorun yok ama 2 yıllık sokarız derlerse kilide abanırım. yazın klima taktırıcam zaten, cam açık uyuyamıyorum 2. katta.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şöyle. Daha geçen iptal ettirdim de ben.

Kale için, sözleşme taahhüdü bitmeden iptal ettirirsen, 3 aylık abonelik bedeli + 120 tl + kdv

Benden (38,80 x 3) + (120 x 1.18) = 258 tl aldılar

edit: kesin 2 sene ise kalışın, 21. ayda "sözleşme bitince iptal ettiricem" diye talimat faksla.

o zaman sadece sökme parasıyla yırtarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...