kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 patinin eski mmo denemeleri gibi olacak bu da. az oynanır. sonra bırakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu paticigin artik yas ortalamsi ile alakali. artik is güc coluk cocuk izin vermiyor uzun soluklu mmo. ayrica o dönemde geldi gecti gibi dünya icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 kalabalık gavur guiltleri o açıdan iyi işte. haftada 2-3 saat girip guildde 7/24 oynayanların enerjisinden faydalanacan. geriye eğlenmesi kalmış sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 dahuta da fuhuş olcak Salak salak guildler gelip Rp yapanları yapmayanları KOs yapıp dövecek benden demesi. Çok kanser bi server olacak sanırım.Ben shatigona geçiyorum RP /PVEdiyen coğu guild dayak yediğinde guildmate cağırıp 20 kişi dalıcaklar demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 8'de başlıyor di mi headstart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 evet. 10am pasific. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 nedir son durum ya dahuta batı mı, doğu mu? batıyı biliyoruz çoğumuz yer kapatırız dicem de olm adalarda yer kapatmak lazım diil mi ya thunderstruck ayağına? son patch oynamadım gerçi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Dahuta west yakışıklı. Adalarda yer kapma olayını ben de düşünüyorum, sen parselleme işini güzel yapıyorsun, akşam skypeda konuşalım sen merkezde kapa birimiz adaya koşup kapatırız AY ÇOK HEYECANLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bi de meslek işini düzgün yapalım ya bu sefer, kim balıkçı, kim madenci im çiftçi falan belli olsun, bi de trade run vs deneyelim amk ya. nolacak en kötü ölürük. zaten bence de direk büyük bi guilde yamanalım veya ally falan olalım. keşke guild chate, subchat falan açmak olsa şöle oyunlarda. west daha iyi ya su altı madenlerine falan yakın direk, doğulular acı çekiyodu resmen o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 abi bi de çilekleri yetiştirip kayıklarla karşıya geçmek lazım, kimse kesemez bu levelda bizi asfdlhaslfashdgjls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Xaenin said: Ben Vinghtor Kermit Alexi Septimus bingildak Ekmek Falan varız şu anda, forumdan olmayan 2 tane daha arkadaş var, Spidee falan gelebilir gibi gözüküyor. 8-9 kişi falan oluruz, bi yerlere yamanırız. Abi şöyle toplaşıp bir guilde girip oranın bir squadına falan yerleşseniz hakkatten daha mantıklı olacak. 10 değil 15-20 de olsan nafile oluyor bir noktadan sonra. Oce4n, Querist falan http://kdsguild.org burdayız, çok organize ve iyi adamlar, 2003'den beri bir sürü mmo'da oynamışlar o yüzden iyi yürüyor işleyiş, hem rahat hem hardcore tribini yürütebiliyorlar aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 oyunun ismini doğru yazamamışlar daha lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Beleşçi tayfa kim var şimdi? Yandaş bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Dahuta East'de Futilez deyiz bir kısmımızda east oynamak isteyenler kimse yok sanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Daha sac trasi olcam eve gidicem sonra yemek yicem, hatunla 15 dakka muhabbet sonra oyuna giricem bende dahuta westteyim. Serverlar kesin patlicak 8de 1 saat gecikse tam yetisirim iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 oyuna girdikten sonra select character geçince tekrar sıra bekleme yok di mi? beta oynayanlardan bilen birisi var mı? 4 server ile bana da kanser edicek gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 glyph çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bende glyph zorlayınca giriyo da offline diyo archeage için aha play çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Classlarınız ne alemde bu arada karar verebildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben şu olucam heralde http://arche-base.com/builds/view/3687-War_Cleric_Unstoppable_Juggernaut_PT_BR_EN_US#10.3.4/txE8zkgJAsv dahuta-west magstine açıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ben paladin açıcam sanırım ama emin olamıyorum ya, plate diymek istiyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Blighter da olabilir, battlerage-shadowplay-defence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://arche-base.com/builds/17651-AdolfHitlerls_Build#1.3.10/Hsxlt2mlS5 şu da olabilirim ya ya da bunun auramancylisi hatta evet battle-def-aura olucam ben buna karar kıldım şimdilik sonra bakarız asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 girdim. ben de haranyalıyım haranyalı huloog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben bu olacam. http://archeagedatabase.net/us/calc/102127/ kalabalık grup olunca hem aura/heal hem de gerektiğinde cc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar