Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArcheAge Server Anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalabalık gavur guiltleri o açıdan iyi işte.
haftada 2-3 saat girip guildde 7/24 oynayanların enerjisinden faydalanacan. geriye eğlenmesi kalmış sana.
Mesaj tarihi:
dahuta da fuhuş olcak Salak salak guildler gelip Rp yapanları yapmayanları KOs yapıp dövecek benden demesi. Çok kanser bi server olacak sanırım.Ben shatigona geçiyorum RP /PVEdiyen coğu guild dayak yediğinde guildmate cağırıp 20 kişi dalıcaklar demedi demeyin.
Mesaj tarihi:
nedir son durum ya dahuta batı mı, doğu mu? batıyı biliyoruz çoğumuz yer kapatırız dicem de olm adalarda yer kapatmak lazım diil mi ya thunderstruck ayağına? son patch oynamadım gerçi bilemedim.
Mesaj tarihi:
Dahuta west yakışıklı. Adalarda yer kapma olayını ben de düşünüyorum, sen parselleme işini güzel yapıyorsun, akşam skypeda konuşalım sen merkezde kapa birimiz adaya koşup kapatırız AY ÇOK HEYECANLI
Mesaj tarihi:
bi de meslek işini düzgün yapalım ya bu sefer, kim balıkçı, kim madenci im çiftçi falan belli olsun, bi de trade run vs deneyelim amk ya. nolacak en kötü ölürük. zaten bence de direk büyük bi guilde yamanalım veya ally falan olalım.
keşke guild chate, subchat falan açmak olsa şöle oyunlarda.
west daha iyi ya su altı madenlerine falan yakın direk, doğulular acı çekiyodu resmen o konuda.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ben
Vinghtor
Kermit
Alexi Septimus
bingildak
Ekmek

Falan varız şu anda, forumdan olmayan 2 tane daha arkadaş var, Spidee falan gelebilir gibi gözüküyor. 8-9 kişi falan oluruz, bi yerlere yamanırız.

Abi şöyle toplaşıp bir guilde girip oranın bir squadına falan yerleşseniz hakkatten daha mantıklı olacak. 10 değil 15-20 de olsan nafile oluyor bir noktadan sonra.

Oce4n, Querist falan http://kdsguild.org burdayız, çok organize ve iyi adamlar, 2003'den beri bir sürü mmo'da oynamışlar o yüzden iyi yürüyor işleyiş, hem rahat hem hardcore tribini yürütebiliyorlar aynı anda.
Mesaj tarihi:
Daha sac trasi olcam eve gidicem sonra yemek yicem, hatunla 15 dakka muhabbet sonra oyuna giricem bende dahuta westteyim. Serverlar kesin patlicak 8de 1 saat gecikse tam yetisirim iste :)
Mesaj tarihi:
oyuna girdikten sonra select character geçince tekrar sıra bekleme yok di mi? beta oynayanlardan bilen birisi var mı? 4 server ile bana da kanser edicek gibi geliyor
Mesaj tarihi:
http://arche-base.com/builds/17651-AdolfHitlerls_Build#1.3.10/Hsxlt2mlS5
şu da olabilirim ya ya da bunun auramancylisi
hatta evet battle-def-aura olucam ben buna karar kıldım şimdilik sonra bakarız asfsdf
  • Yeni Oluştur...