Certhas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Release'e üç gün kaldığından ötürü artık herkes üç aşağı, beş yukarı hangi sunucuda oynayacağına karar vermiştir. Açıkçası ben daha karar veremedim çünkü önceden tanıdığım guildler hep farklı sunuculara dağılmış durumdalar. Üç gün içinde oylanacak anket en azından buradaki oyuncuların nerede oynayacağını gösterebilir. archeage guildex sonuçlarının maksimum değerlerini baz alarak aşağıdaki sayıları elde ettim. bunlar kesin olmamakla birlikte daha nerede oynayacağını açıklamayan ve siteye eklemeyen çok fazla guild var. sadece bir ortalama hesap elde etmeye yarayabilir. Kyprosa Guild-faction-oyuncu sayısı: 25 - Nuia/West - 1910 24 - Haranya/East - 3430 1 - Independent - 50 1 - Undecided - 50 2 - Pirate - 200 5640 Dahuta Guild-faction-oyuncu sayısı: 18 - Nuia/West - 2260 15 - Haranya/East - 1910 4170 Shatigon Guild-faction-oyuncu sayısı: 13 - Nuia/West - 1660 11 - Haranya/East - 1150 1 - Independent - 150 2 - Undecided - 350 4 - Pirate - 650 3960 Eanna Guild-faction-oyuncu sayısı: 16 - Nuia/West - 1850 10 - Haranya/East - 850 2700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Release belli mi ? Birde release olduğunda komple reset geliyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 12'si headstart, 16'sı herkese açılıyor ve evet her şey resetlenmiş olacak sunucu açıldığında. Bizim guild Dahuta'ya karar kıldı, Querist'le beraber orada başlıyoruz. 12'si saat 17:00'dan Pazartesi'ye kadar dünya ile irtibatı kesiyorum fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 KARDEŞ SKYPE A BAK BİR ARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bizim guild de Dahuta'yı seçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Tekim, cb de dahuta'da oynadım, gene orada başlarım ama ırka karar vermedim. Kedi iyiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 benim guildde(navarchy) dahutayı seçmiş, pek guildle takılmıorum ama genelde kalabalık iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 release'den önce nerden indiriyoruz oyunu arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 trion un sitesinden glyph aracılığıyla indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Alpha clientını kullanamıyor muyuz? Yine mi download ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 dahuta/west. nick: Unbefleckt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 o zaman dahutaya dalıyoruz... kimin gültü var? beni de alın. arada girip 1-2 oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dahuta'da east'te oynamayı planlayan varsa http://kdsguild.org bizim ekip bu, 100+ kişiyiz şu an 3 squada böldük, land rush bölgelerini, meslekleri, sınıfları falan seçtik hazır asker şeklinde headstartı bekliyoruz. application'ı doldurmadan almıyorlar ama aktif ve iyi organize bir guild. haftada 10-15 saat asgarim var diyorsanız gelin. çünkü ufak gruplarla pek bir şey yapılmaz oyunda oynayacaksanız komün olmaya bakın acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bizde FUtilez Dahuta-East, bol bol sevgi dağıtıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 oo futilez, alırım bir gang fdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aente said: çünkü ufak gruplarla pek bir şey yapılmaz oyunda oynayacaksanız komün olmaya bakın acilen. şu olay da yalan olma yolunda. günde 24k lp alabiliyorsun labor potionlardan. geriye kalan şey zaman ayırmak oluyor. eskiden 24 saat başında dursan bile oyun seni limitliyordu, mecbur kalıyordun komün olmaya. alpha'da 8k idi işte bu değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dahuta'da ki Guildların Listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Maalesef labor point ve archeum chestleri düzeltmeleri lazım. adamlara cd'sini artırın dedik düşürdüler 60 sayfa topice cevap atamıyor herifler, böyle giderse 3 aylık patron statusun sonunda oynayacak adam kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aente said: Dahuta'da east'te oynamayı planlayan varsa http://kdsguild.org bizim ekip bu, 100+ kişiyiz şu an 3 squada böldük, land rush bölgelerini, meslekleri, sınıfları falan seçtik hazır asker şeklinde headstartı bekliyoruz. application'ı doldurmadan almıyorlar ama aktif ve iyi organize bir guild. haftada 10-15 saat asgarim var diyorsanız gelin. çünkü ufak gruplarla pek bir şey yapılmaz oyunda oynayacaksanız komün olmaya bakın acilen. bana ve arkadaşıma reference olmak ister misin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aente said: Dahuta'da east'te oynamayı planlayan varsa http://kdsguild.org bizim ekip bu, 100+ kişiyiz şu an 3 squada böldük, land rush bölgelerini, meslekleri, sınıfları falan seçtik hazır asker şeklinde headstartı bekliyoruz. application'ı doldurmadan almıyorlar ama aktif ve iyi organize bir guild. haftada 10-15 saat asgarim var diyorsanız gelin. çünkü ufak gruplarla pek bir şey yapılmaz oyunda oynayacaksanız komün olmaya bakın acilen. Applicationu doldurdum açtılar hesabı. Siz hangi squaddasınız? Ben de ona apply olayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ben Futilez'a girmeye karar verdim apply ettim bakalım, dictatorship fln im too old for this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sen çok yanlış gittin o zaman, yani FUtilez pure hardcore kasıyor, bizde sadece ordu gibi birlik düzeni falan var, mandatory olan şeyler sadece land rush'a katılmak, 3 squaddan birini seçmek(her squadın kendi bir hedefi var oyun için, kendine uygun olanı seçiyorsun, zaten girersen görüyorsun) oynayacağın sınıfı belirtmek ve grup aktivitelerinde TS'de olmak gibi şeyler. Semi hardcore kasan varsa bize gelsin ya da muadiline gitsin fark etmez, minimum 20-30 saat playtime'ım var haftada diyen ve 18'liklerle oynamaya katlanabilecek varsa FUtilez'e başvursun. Bizim guildin yaş ortalaması 30+ referans olmadıkça da pek almıyorlar ufaklıkları. TS'ye gelince anlıyorsun biri konuşurken zaten arkadan gelen birisinin eşi, diğerinin çocuğunun sesinden falan fsdg. Oce4n said: Applicationu doldurdum açtılar hesabı. Siz hangi squaddasınız? Ben de ona apply olayım? Silverminken, Cowalary'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben de dahuta/nuia da karar kıldım. bu oyunda denizler çok büyük önem taşıyacak, denize hakim olan ticaret yollarının söz sahibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Beta isimleri bu değil mi? release de deişmez mi diyorsunuz? dahuta ya gelebiliriz bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 dahuta max conflict serverı olarak belirlendi guildler tarafından. o sebepten dolayı en ateşli pvpler orada dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar