Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lig TV yi iptal edin abi cok kolay, mucadele edemezsiniz bunlarla. Sonucta ne eyyam biter ne kaos ne de baska sey. Cok futbol seviyorsaniz Premier lig izleyin, La Liga izleyin.

Futbol Türkiye'de biteli 4 yil falan oldu. Bos yere tartisip da sinirinizi bozmayin.

http://www.youtube.com/watch?v=nnGjSpWu9h8
Mesaj tarihi:
Abi stad bitiyor bizim, öyle olmasa vallahi yapıcam da.

Lan bunca senedir izliyoruz destekliyoruz ediyoruz, o stada gitmeden kopmak istemiyorum, ama son senelerde yaşananlar cidden bokunu cıkardı.

AKP'nin ellerinin futbola da uzanması tüy dikti üstüne.

Seneye sadece kombine alıp deplasman maclarını bile izlemeden öyle takılabilirim, okul da bitiyor, çalışmaya falan da başlarsam bahane olur hem
Mesaj tarihi:
Bu nasıl bi lig lan?

3 kuruş maaşından para ayırıp bilet alan, lig tv abonesi olan, ya da çıkıp çay bahçesine para veren insanların verdiği her kuruş haram bunlara.
Mesaj tarihi:
fener'den aziz ve yaverleri volkan emre, galatasaray'da da tirabzon tayfası albayrak vs ve yeniçerililik bitmedikçe iki takımdan da bi bok olmaz.
Mesaj tarihi:
Sinemadaydım, şimdi özete baktım biraz.

FB'nin penaltı pozisyonunda hakemin *hata* yaptığına inanmıyorum, "hata" kasıtsız yapılır.

Maçta 7 dk uzatma oynatıp sonra da olmayınca net hatalı bir penaltı çalmaya "kasıtsız" gözüyle bakabilmek Türkiye şartlarında fazla saflık.

İzlediğim özette o çalınmayan penaltı pozisyonu yoktu, sanırım golün hemen öncesi, kesmişler orayı, o yüzden onu yorumlayamıyorum.
Mesaj tarihi:
telefondan skora bakarak takip ediyordum. 2-1 di en son ve tekrar bakarken penaltidan 2-2 olmustur diye actim ve aynen oyle olmus. klasik fenerasyon. bunlari yazin sene sonunda unutulmasin.

10 haftadir BJk boostlaniyor, FB nin de altta kalir yani yok.
  • Yeni Oluştur...