xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ev arkadaşımla yolları ayırıyoruz. Salona ortak aldığımız takımlar vardı, fiyatta anlaşabilirsek yarısını ben ona verip almayı düşünüyorum. Yoksa 2. elden satıp aldığımız parayı bölüşcez. Şu an fiyat tespiti aşamasındayız. Aşağıdaki mallar, sizce ne kadar eder? Almak isteyen var mı? Ya da yakın zamanda bu tip birşey alıp/satan olduysa bir fikir verebilirse sevinirim. 1- L koltuk takımı ve orta sehpası: http://i.minus.com/ibrTBLQxD5awTR.jpg Orta sehpasının ilk günkü düzlüğü yok, koltuklarda da minderlerde falan hafif bir basıklık var resimde de görünen, onun dışında iyi durumdalar. 2- Samsung LE40C550 - 40" LCD TV: http://i.minus.com/iKKQZYu6C3EkT.jpg Herhangi bir problemi yok, sadece güncel bir çok TV'de olan wireless-akıllı özellikler-tümleşik uydu vb. gibi özellikleri yok. 3- Yemek masası takımı: http://i.minus.com/iZa1WVwF1JkzX.jpg Koltuklar güzel durumda, masanın bir ayağı masaya olan bağlantı yerinden kırık ama masanın dengesini bozmuyor (sadece taşırken sıkıntı oluyor) Tamamı 2011 Ocak-Şubat civarında alındı. Dediğim gibi eğer güzel fiyata satabilirsek satıp parayı bölüşcez, yoksa yarı fiyatını arkadaşa verip ben alıcam malları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Tv dışındakiler cok para etmez gibi. Masayı yaptır bence bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Koltukta çok aşna fişine yaşanmadıysa güzel gibi. Nerede oturuyorsun, fiyat ne düşünüyorsun? Gerçi o koltuğu da alsak nasıl taşıyacaz. Evden eve nakliyat lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 350-400 ver arkadaşına max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 2. Elci 800 tl eder deyip 100 tl de tasima kesip 700 verir, arkadasina 400 ver healalles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fistan said: 350-400 ver arkadaşına max aynen bu fiyat iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 en az 500 bence, sonuçta sen de kullandın o eşyaları, başkası esksitmedi ve satsan yenilerini almaya kalksan her biri en az 1 kaat o üçlünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 1k+ eder bu üçü 500 felam ver bence arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 200 ver 3 dalda malbuş at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 eve bi ikinci elci çağır, muhtemelen adam mezarcı çıkacak, hepsini düşük bir fiyat üzerinden alırım diyecek. arkadaşın da duyacak bu muhabbeti sonuçta, adama yok satmıyoruz dersin, sonra arkadaşına dönüp bak bu kadar ediyormuş, al yarısını diye helalleşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 tv nin hdmi i varsa alabilirim ben.ne zamandır alayım diodum ps icin bi tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 TV ye uygun bir fiyat istersen ben de talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ginaly said: eve bi ikinci elci çağır, muhtemelen adam mezarcı çıkacak, hepsini düşük bir fiyat üzerinden alırım diyecek. arkadaşın da duyacak bu muhabbeti sonuçta, adama yok satmıyoruz dersin, sonra arkadaşına dönüp bak bu kadar ediyormuş, al yarısını diye helalleşirsin. Biz seninle ayni eve mi ciksak ya, 1 sene Kemal Dervis'im olur kalkindirirsin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ara bi yol bulup hallettik simdilik ama 3 vakte kadar esyalari satmaya karar veririm burdan tasinma durumum olursa. Hortlatirim o zaman basligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bende uygun bi fiyat çekersen koltuğa talip olabilirim aklında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 koltuk takımına 200 veriririm. güzel bir kumaşla kaplatıp vereceksen 1000 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Onu kumaşla kaplatmak zaten 1000 lira tutar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 He he he he o koltuk ne g.tler gördü demi. Şimdi alana kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar