µh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bu kate upton'a laf atanlar hayatlarında kilolu kadın görmemişler sanki ya. etine dolgun üstelik sıfır göbek bir hatun, bildiğin ideal partner yatak için. yok 5 yıl sonra sarkarmış bilmemne, size ne lan nüfusunuza mı geçireceksiniz
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ilk OP 4chanda bu resimleri bedava koymuş ilk diyorlar, bundan başkası hepsini toplayıp bitcoin isteme kısmını başlatmış o milyonlar da ona gitmiş galiba. https://blockchain.info/address/1K6e5BTPVbzMuyXsy
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 µh said: bu kate upton'a laf atanlar hayatlarında kilolu kadın görmemişler sanki ya. etine dolgun üstelik sıfır göbek bir hatun, bildiğin ideal partner yatak için. yok 5 yıl sonra sarkarmış bilmemne, size ne lan nüfusunuza mı geçireceksiniz Kardeşimsin...
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Fransuxa said: kuddusi abi senin yaşın kaldırmaz böyle şeyleri. yeni nesil böyle. send a dirty piççır yok efendime söyliyim talk dirty to me, yok bacıma söv anama söv falan bunlar yeni nesil şeyler abi. siz napıosunuz beziğe devam mı? AhAhaha çok sevdim bu açıklamayı. Ben de Çetoyla akranım, koca postta bir tane mesajım yok. NOOLUYO LAN diye bakıyorum etrafa.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Remus said: KuddusiMavra said: SIKYAHONAW said: abi sapıklık demek biraz faşistce olmuş. Bunu olayı çoğu insan yapıyor, ünlü, ünsüz. Reklam değildir nasıl yav? sen bilgisayarında çıplak selfilerini, kız arkadaşınla seks yaparkenki fotolarını, videolarını saklıyor musun? İnsan önce öyle şeyler çekiyomusun diye sorar. Çekiyosanda dikkatli olacaksın. olm her şeye karışma ya. çoğu insan yapıyor demiş adam, ben de sormuşum işte.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 RamsesII said: Breh arkadaş ya amerikaya bak allahını seversen... TR'de de patlatmasınlar böyle ? kimi patlatıcak abi türkiye'de? hazal kayayımı adsfh.
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Tamamı değil. kozalak said: Remus said: Bu leaklerin altında Cemaat çıkmasın :) 580 bütün arşiv diyorlar https://mega.co.nz/#!e0MxUCbI!vJIh_kRfVY8wYXo1Yc-yTq5OXY6mzcXPWbjjPsok0bA en güncel ve tam arşiv bu mu? indirdim evde ama ofisetyim şu an :(
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 işte ya achievement list ya da kek in dediği gibi erkek arkadaşı telde azsın diye çekiyorlardır. Hani "oha sapıkmış la bunlar töbe töbe" yapılacak bir durum yok ortada
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: olm her şeye karışma ya. çoğu insan yapıyor demiş adam, ben de sormuşum işte. yeni nesil kızlarımızda da bir cesaret bir cesaret. haberlerde hiç mi okumuosun "internette tanıştı, resimlerini ailesine vermekle tehdit etti" diye o resimler sence facebook resimleri mi?
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Fransuxa said: RamsesII said: Breh arkadaş ya amerikaya bak allahını seversen... TR'de de patlatmasınlar böyle ? kimi patlatıcak abi türkiye'de? hazal kayayımı adsfh. tuba ekinci fena olmazdı. ama tr de böyle sempatik olmaz olaylar kan çıkar o yüzden kalsın.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 gamze özçelik'i patlattılar işte...7-8 sene oluyor. başka da kimi patlatacaklar?
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Jennifer Lawrence @JLdaily Jennifer Lawrence's rep: "This is a flagrant violation of privacy. The authorities will prosecute anyone who posts the stolen photos."
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: gamze özçelik'i patlattılar işte...7-8 sene oluyor. başka da kimi patlatacaklar? Songül Karlı fena olmazdı... :D sdfsdf
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mal said: Fransuxa said: RamsesII said: Breh arkadaş ya amerikaya bak allahını seversen... TR'de de patlatmasınlar böyle ? kimi patlatıcak abi türkiye'de? hazal kayayımı adsfh. tuba ekinci fena olmazdı. ama tr de böyle sempatik olmaz olaylar kan çıkar o yüzden kalsın. hazal çağlar? tam ideal bu iş için sdasdfds ama kız sokağa çıkamaz abi kapısında pusuya yatar insanlar tecavüz için.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Neler dönmüş neler abovv. Bu arada bu blockchain linkindeki hesap bu fotoları yayınlayan abinin mi? O nasıl bir akıştır öyle
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 icloud mı dropbox mı hangisi hala mualla. Ayrıca nasıl bir açıktır hani direk hedef alınan kişilerin mail adresi üzerinden mi dalmışlar napmışlar Yayınlanan listede 100 e yakın kişi var. hepsimi senkron etmiş
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Dworgian said: KuddusiMavra said: olm her şeye karışma ya. çoğu insan yapıyor demiş adam, ben de sormuşum işte. yeni nesil kızlarımızda da bir cesaret bir cesaret. haberlerde hiç mi okumuosun "internette tanıştı, resimlerini ailesine vermekle tehdit etti" diye o resimler sence facebook resimleri mi? valla devir kötüymüş gerçekten. yuh diyorum.
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi askerde yıldız tilbeye hallenen arkadaşım vardı, tr de mümkünse patlatmasınlar kimseyi. bülent ersoy falan var bu ülkede.
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Fatih ürek'in msn fotosu dolanıyodu bi ara düşünsene?
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 mesela merve boğulur çıksa nice olurdu paticiğin hali
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: bildiğin sapıklık lan. yediği haltları, kendi çıplak fotolarını çekip saklamak nedir? ben bu işi bilerek yaptılar diye düşünüyorum. reklam işte. iyisi kötüsü olmaz ki. Hadi bu sapiklik senin gibi evli barkli yasli basli adamin ne isi var burda
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 burada evli barklı adamlar dolanamaz diye bir kural var da haberim mi yok? enteresan kişiliklerden birisin vesselam.
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu evli erkek osbir çeker miye getirmeyelim arkadaşlar.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 evli erkek osbir çekiyorsa boşansın bence
Öne çıkan mesajlar