Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

AHAHAHA abi buluta ben hep karşıydım hani önemsiz şeyler için iyi de bu tür şeyler, mahremiyeti buluta aktarmak çok saçma lan lel

AKTARMASALAR NASI GÖRCEKTİK BUNLARI İT
Mesaj tarihi:
Amerikada bunları sızdıranın yanında oraya buraya upload eden ergenler de yanacak ha arada, iş baya büyük.
Gerçi karıların çoğu reklamım oldu diye içten içe seviniyordur, KateUpton hariç, onun inekliği fena.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Amerikada bunları sızdıranın yanında oraya buraya upload eden ergenler de yanacak ha arada, iş baya büyük.
Gerçi karıların çoğu reklamım oldu diye içten içe seviniyordur, KateUpton hariç, onun inekliği fena.

olm kate upton bildiğin mandıra ineğiymiş lan. bundan sonra götüyle kuş tutsa gg yani. değil rol bulmak karıya orkid reklamı bile yaptırmazlar ahah
Mesaj tarihi:
The Los Angeles Police Department told HuffPost that they have "no knowledge" of the hacking "at this time." The FBI said they could not confirm or deny reports of the attack. Apple did not return a request for comment.
Mesaj tarihi:
Ya zaten ben 2 senedir söylüyorum, bu karı inek gibi ve vücudu da balon gibi şişmeye müsait diye, bacakları da vücuduna göre ince. Orantısız garip bir vücudu var, sırf büyük meme diye parlattılar işte 1,55lik Kardaşyan götü gibi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...