di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ya hacilar, birader dedi ki abi evde elektrik supurgesi bozuk, anam zaten sakat, bi de ustune inat etti soylemiyo sana, kendi supuruyo. Supurge lazim. Bakindim biraz da ne iyidir ne guzeldir bi fikrim yok. Annem sakat beliyle duramayip "e ben yapmazsam kim yapcak" diye senede bi kere hali yikamaya silmeye girisen, gun asiri temizlik yapan bi kadin. Boyle cidden isini hafifletecek ne alinir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 thomas mı ne vardı o çok iyi diyolar. iyice bokunu çıkarmak istiyorsan rainbow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ihlas aura cleanmax dplus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ortalama bir makine iş görür. Ha istersen dyson gibi markalar var süpürmeden açık bırakıyosun bir köşede, etraftaki tozu alıyomuş vd. Senin durumun için olmazsa olmaz ilk şart on/off olayının borudan yapılabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 sulu olanlardan alma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Beli sakatsa emiş gücü abari olanları itip çekmek zor olabilir, onu da hesaba kat. Edit: Gerçi güç ayarı vardır da, anne logic işte belli olmaz diye dedim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abi ufak kaldirilabilir olanlar temizlemiyor ..otekiler de hem cok agir hem de pahali..temizlik robotlari zaten ucuk..islak temizlik yapanlar soru isareti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 miele var bizde baya baya iyi sikimsonik supurgelerden degil elin oglu dusunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dikey süpürgelerden almak çok daha mantıklı olur. Böylece eğilmeden rahat rahat süpürür. Dyson iyi diyorlar ama onlar tuzlu gelirse bütçene göre bir dikey süpürge alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://www.dyson.com/vacuums/cordless/dc59/motorhead.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sakın sulu alma tavsiyesini yineliyoum. Ben aldım valideye ayda bir kez halı yıkama hesabı açıyor onun dışında günlük süpürmesi için olabilecek en hafifini al. Torbası olabildiğince büyük olsun yaklaşık ~350-500watt emiş gücü olsun yeter. Ben valideye http://www.teknosa.com/urunler/115040460/philips-fc-9192-elektrikli-supurge gibi bir şey almıştım. gayet memnun hala. şükrünün linki gibi ekstra ekstra özelliklileri kullanmıyor bizimki, anladığım kadarıyla da seninki de aynı kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 küçüklerle temizlik yapmıyorsun ki üstünde görünenleri alıyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 dyson kullanan her tanıdığım "abi bir pislik çıktı görmen lazım" diyor hani önceki makineler bişey değilmiş manasında. ama tuzlu fiyatı ya. 1.7k ya süpürge mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Dyson çok güzel ama kablosuzlarını önermem. Pilleri 7-8 aya GG oluyo ve orjinali 50 sterlin falan, ben annemlere 20 sterlinlik çakma aldım Amazondan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 dayson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Dyson a para vermeyesin sakin bizzat kullanmis birisi olarak o parayi hayatta hak etmiyor rahatlikla soyleyebilirim. Miele S8320 al sayet para veririm diyorsan rainbow annem kullaniyor 30 yildir o ayri bir olay ama miele yine ondan daha basarili hele ki cat&dog olani motorlu firca ile bildigin harikalar yaratiyor. Youtubeda aratip bakabilirsin miele vs dyson seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 300 watt süpürge olmaz yahu, 1800-2000 watt olacak adam gibi emmesi için, bi de sulu olanlar her seferden sonra suyu döküldüğü için uğraştırıcı biraz ama değiyor ona. Ha sürekli gün içinde kullanılacak bişey isteniyorsa, çubuklu ufak tipler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 DareJedi said: Dyson a para vermeyesin sakin bizzat kullanmis birisi olarak o parayi hayatta hak etmiyor rahatlikla soyleyebilirim. Miele S8320 al sayet para veririm diyorsan rainbow annem kullaniyor 30 yildir o ayri bir olay ama miele yine ondan daha basarili hele ki cat&dog olani motorlu firca ile bildigin harikalar yaratiyor. Youtubeda aratip bakabilirsin miele vs dyson seklinde. rainbow bizim ailede de var arada upgrade ediolar da abi geçen aylarda kadın geldi "yenileyelim" diye, 4k eur gibi bişi dedi fiyatına dedim noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Dyson candır ya memnun olmayan duymadım. Kendim dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Torbasiz al, torba filan kim ugrasacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Annene eğilmesine gerek kalmadan kullanabileceği phılısps serisi al,hepa filtreli torbasız.Fiyat pahalı ama hiç eğilmeden tüm komutları koldan veriyor.Bizde bundan var,5 yıldır kullanıyorum çok memnunuz.Özellikle bel rahatsızlıgı olanlar için tavsıye edılıyor http://www.philips.com.tr/c-p/FC9256_01/ergofit-postureprotect-tutacakli-torbasiz-elektrikli-suepuerge di said: Ya hacilar, birader dedi ki abi evde elektrik supurgesi bozuk, anam zaten sakat, bi de ustune inat etti soylemiyo sana, kendi supuruyo. Supurge lazim. Bakindim biraz da ne iyidir ne guzeldir bi fikrim yok. Annem sakat beliyle duramayip "e ben yapmazsam kim yapcak" diye senede bi kere hali yikamaya silmeye girisen, gun asiri temizlik yapan bi kadin. Boyle cidden isini hafifletecek ne alinir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 sen elektrik supurgesini bosver de anneni doktora gotur madem sakatligi fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 oglum al 200 liraya torbasız bi samsung. yeterli. ben iki senedir otelde kullanıyodum bi torbasız, bi de kendi odama aldım, çekişi iyi, haznesi küçük ama boşaltıyosun zaten her temzilikten sonra. çekişi düşmüyo. yıkıyosun her parçasını, gayet iyi işte fiyata göre. son aldigim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 HotLine said: sen elektrik supurgesini bosver de anneni doktora gotur madem sakatligi fln var Olup olabilecek en gereksiz yorumu yapmayi basarmissin. Tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 beyler konusunu bulmuşken burada sorayım, alerjendir tozdur ottur boktur böyle şeylere karşı etkili iyi bir elektrik süpürgesi arıyorum. evde 2 kedi ve alerjen bir sevgili var, temizlik yapılırken evin reel olarak temizleniyor olması önem kazandı. 100-300 tl'lik aletler 60% ini alıp 40% ını geri fışkırtıyor. ev temizliyoruz, toz kalkıyor resmen. ne var adam akıllı alabileceğimiz? paraya kıymayı da göze aldım. anakart, işlemci, ram alacağım diye kenara para koydum. para ütü, ütü masası, çamaşır sehphası, elektrikli süpürge, çatal bıçak, nevresime gitti anasını satayım. yaşlanmak ne iğrenç şeymiş. tam elimize para geçmeye başladı, paranın gittiği kanallar 10 katına çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar