Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben o kadar pozitif bakmiyorum
su yuhalama olayini halleder gerekirse kimseyi almazlar stada
ha bide ek vergi olabilir aa passolig vardi dimi pardon patlamisti yeni mikicek durum ariyordur

yoksa bu turk futbolunu cozmek icin toplandigini dusunmuyorum

fb macinda stada taraftara biber gazi attiran kimdi?

adamin elestiriye alerjisi var
Mesaj tarihi:
fizban said:

korkuyolar, ki haklilar. karsilarinda ulkenin en buyuk mafyalarindan biri var (fatih terim).
Benim su konular ile ilgili fikrim degisti fark etmem biraz uzun sürdü ama hakkaten hakan ile ömeri mındar etmişiz su vakitten sonra tek dilegim milli takım kazakistana faln da yenilir faln terim böyle kendi istegi ile istifa eder (yoksa zaten gitmez ) gelen td direk su cocukları milli takıma cagırır hani gerekirse töreyi faln cagırmasın.
Mesaj tarihi:
Fatih Terim tayyip babasından gerekli dersleri almış.
Başarısızlıkları basına suçluyor. Hatalarını başkalarına atıyor. Basını yönlendiriyor.

Bu adamdan 1 kat daha nefret ettim.
Fizbanla aynı fikirdeyim malesef
Mesaj tarihi:
Terim baktı bu takımdan birşey olmaz devşirmeye gözünü dikti.

Terim, dün izlediği Almanya maçında, devşirme oyuncu sayısının arttığını gördüğünü de dile getirerek, şöyle konuştu:

"Önceleri 5-6 tane olan devşirme oyuncu sayısının, 8-9'a vardığını görüyorum. Mesela bizde yok böyle bir şey. Cebelitarık'ı Ermenistan'ı, Portekiz'i izliyorum. Hepsinde yeni bir arayış var. Özellikle futbolda yeni yeni kalkınmaya çalışan ülkelerin hepsi, bir seviye daha iyi olmaya aday. Müthiş mücadeleleri var. Herkes yeni bir şey arıyor. Bir düşünce devrimi ile beraber devam ediyorlar. Kimse durmuyor. Bizim de durmadan çalışmamız ve uygulamamız lazım. Orada (Brezilya maçı) kalırsak, bizi bir yere götürmez. Ne 3-0 yendiğimiz bir maç Türk futbolunu kurtarır, ne de 4-0 yenildiğimiz bir maç Türk futbolunu batırır. Herkesin bir araya gelip katkı sağlaması lazım. Bu iş, taşın altına hep beraber elini sokan, Türk futboluna hizmet eden insanlarla olur."

Devşirme oyunculardan bahsetmesinin, kendilerinin de böyle bir düşünce içinde olmalarından mı kaynaklandığı şeklindeki bir soru üzerine ise Terim, şunları kaydetti:

"Açıkçası kurallarımızla bize uymuyor. Kanunlarımızda 5 sene gibi bir süre var. En sonunda bir de FIFA'nın koyduğu 5 sene süresi var. Zor oluyor. Ama biz diyoruz ki, böyle bir global dünyada bu çok tuhaf bir şey değil. Kendi oyuncularımıza da güveniyoruz, inanıyoruz. Onlardan daha çok ortaya çıkarmak mecburiyetinde olduğumuzu hissediyoruz, o yönde çalışıyoruz. Kendisini Türk hisseden herkes Türk'dür. Ama bu konuda şu anda herhangi bir yol almış durumda değiliz. Kurallar ve kaideler bizi biraz zorluyor."
Mesaj tarihi:
Fırat Günayer ‏@firatgunayer 2 dk.2 dakika önce
Rıdvan Dilmen:Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak buraya gelmemek için 60 yaşında adamın MR'ını yollamış..Bunu milli takım doktorları söylüyor.
Mesaj tarihi:
Ahah abi bu ne ya, profesyonel futbolcuya bak, 3-5 it kopuğa uyup maçı bırakıyor, bu kadar işte oyuncuların milli takıma verdikleri değer.

Rıdvan hemen korumaya geçmiş, topçuların aldığı paraları konuşursanız böyle olur tabii diyor lel ulan bu parayı başka hangi ülkede alıyorlar küçük deve
  • Yeni Oluştur...