Curunir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 valla ben o kadar pozitif bakmiyorum su yuhalama olayini halleder gerekirse kimseyi almazlar stada ha bide ek vergi olabilir aa passolig vardi dimi pardon patlamisti yeni mikicek durum ariyordur yoksa bu turk futbolunu cozmek icin toplandigini dusunmuyorum fb macinda stada taraftara biber gazi attiran kimdi? adamin elestiriye alerjisi var
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 5 kuruş indirim yapmazlar, aksine uzatmak istiyor Şınayder. Muslera Adaya gider, Şınayder Hollandaya.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 fizban said: korkuyolar, ki haklilar. karsilarinda ulkenin en buyuk mafyalarindan biri var (fatih terim).Benim su konular ile ilgili fikrim degisti fark etmem biraz uzun sürdü ama hakkaten hakan ile ömeri mındar etmişiz su vakitten sonra tek dilegim milli takım kazakistana faln da yenilir faln terim böyle kendi istegi ile istifa eder (yoksa zaten gitmez ) gelen td direk su cocukları milli takıma cagırır hani gerekirse töreyi faln cagırmasın.
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Silhoued said: http://anket.kanald.com.tr/ hahahaha böyle bir soru sorulmamalı.milletin aklıyla dalga geçme bu. bence bir çözümlü soru olmalı. şu gitmelimi bu gelmelimi gibi.
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 öyle soruya hakeden cevabı ver sen de. ben başarılı buluyorum dedim, şimdi onlar düşünsün.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ben de başarılı dedim. şimdi gidip 3 yiyelim kazakistandan.
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Fatih Terim tayyip babasından gerekli dersleri almış. Başarısızlıkları basına suçluyor. Hatalarını başkalarına atıyor. Basını yönlendiriyor. Bu adamdan 1 kat daha nefret ettim. Fizbanla aynı fikirdeyim malesef
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Gökhan Töre Böyle vuruldu. yorumlarda webo ve emenikenin de orada olduğu habere dahil edilmediği söyleniyor. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27580973.asp
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Terim baktı bu takımdan birşey olmaz devşirmeye gözünü dikti. Terim, dün izlediği Almanya maçında, devşirme oyuncu sayısının arttığını gördüğünü de dile getirerek, şöyle konuştu: "Önceleri 5-6 tane olan devşirme oyuncu sayısının, 8-9'a vardığını görüyorum. Mesela bizde yok böyle bir şey. Cebelitarık'ı Ermenistan'ı, Portekiz'i izliyorum. Hepsinde yeni bir arayış var. Özellikle futbolda yeni yeni kalkınmaya çalışan ülkelerin hepsi, bir seviye daha iyi olmaya aday. Müthiş mücadeleleri var. Herkes yeni bir şey arıyor. Bir düşünce devrimi ile beraber devam ediyorlar. Kimse durmuyor. Bizim de durmadan çalışmamız ve uygulamamız lazım. Orada (Brezilya maçı) kalırsak, bizi bir yere götürmez. Ne 3-0 yendiğimiz bir maç Türk futbolunu kurtarır, ne de 4-0 yenildiğimiz bir maç Türk futbolunu batırır. Herkesin bir araya gelip katkı sağlaması lazım. Bu iş, taşın altına hep beraber elini sokan, Türk futboluna hizmet eden insanlarla olur." Devşirme oyunculardan bahsetmesinin, kendilerinin de böyle bir düşünce içinde olmalarından mı kaynaklandığı şeklindeki bir soru üzerine ise Terim, şunları kaydetti: "Açıkçası kurallarımızla bize uymuyor. Kanunlarımızda 5 sene gibi bir süre var. En sonunda bir de FIFA'nın koyduğu 5 sene süresi var. Zor oluyor. Ama biz diyoruz ki, böyle bir global dünyada bu çok tuhaf bir şey değil. Kendi oyuncularımıza da güveniyoruz, inanıyoruz. Onlardan daha çok ortaya çıkarmak mecburiyetinde olduğumuzu hissediyoruz, o yönde çalışıyoruz. Kendisini Türk hisseden herkes Türk'dür. Ama bu konuda şu anda herhangi bir yol almış durumda değiliz. Kurallar ve kaideler bizi biraz zorluyor."
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 https://vine.co/v/OiLm2lLqhAZ HUAhusdafoausıdhfouıhasduıfhuıaosdhfohasdıfh
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 abi şunu canlı izledim, aha dedim Terim buna takar kafayı, konustu mu acaba bunla ilgili, görse kesin 2 çift laf ederdi sdaf
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 demirkol'u evinden almışlardır çay içmeye davet etmişlerdir.
o4everozgun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 demirkol,ft nin bu konuşmasından önce demişti bu lafları :) ama ft görürse kesin takar kafayı
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 nasıl önce dedi ya ? terim maçtan sonra demedi mi neden yuhalanıyor diye. demirkol da perşembe günü söyledi bunu. gayet terimin üstüne konustu
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ahaha terim milli takımda yabancı sınırı var demiş ya yetolardan yetoluk beyen
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Fırat Günayer @firatgunayer 2 dk.2 dakika önce Rıdvan Dilmen:Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak buraya gelmemek için 60 yaşında adamın MR'ını yollamış..Bunu milli takım doktorları söylüyor.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 demirkol brezilya maçından sonraki gün spor servisi programında dedi onları, sitesinde vidyosu var. sonra dedi yani.
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 volkan sinirlenip eve gitmis taraftar kufurvetmis fln
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ahah abi bu ne ya, profesyonel futbolcuya bak, 3-5 it kopuğa uyup maçı bırakıyor, bu kadar işte oyuncuların milli takıma verdikleri değer. Rıdvan hemen korumaya geçmiş, topçuların aldığı paraları konuşursanız böyle olur tabii diyor lel ulan bu parayı başka hangi ülkede alıyorlar küçük deve
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 iyi olmuş iyi. bu akşam bi de yenilirsek mis gibi. selcuk'a falan da etselerdi küfür. ARE YOU PLAYER ? hakediyor bu bebeler.
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 volkan hele 2-3 senedir futbol hariç her yerde anasını satayım. futboldan sonra muhtemelen aziz yıldırım'ın asistanı olur sdfs
Öne çıkan mesajlar