Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

olcan ne yaptı da milli takımda anlamış değilim, kötü TS'nin iyisiydi geçen sezon, selcuk zaten geçen sezonun 2. yarısndan beri ortada yok.
arta 40.dk'da ilk kez iş yaptı. burak zaten geziyor, aldığı topu kaybediyor.

adamlar catır catır pas yapıyor, biz oyun kuramıyoruz kötüyüz cok kötü.
bu salak sacma adamcılık bir bizde olur, formda da olsa formsuz da olsa sürekli aynı adam baska bir ülkede oynamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Olcan çıkar Olcay girer. 70'den sonra da Emre - Selçuk ikilisinden birinin yerine Oğuzhan girer. İzlanda'nın duran top dışında gol atma ihtimali bayağı düşük, akıllı oynasak rahat gol buluruz da işte bugün herkeste akıl tutulması var.

Rüzgar yüzünden sanırım bir de hiç uzun top denemiyorlar bayağıdır, hep yerden oynamaya çalışıyorlar. En son işte Arda'nın ters kanada indirmeye çalıştığı top dışarıya doğru falso aldığında iyice anladım yani, hani basit bir eleman olsa neyse. O İzlanda'nın kontralarda bayağı işlerine geldi, ikinci yarı da bizim işimize gelebilir. Daha çok uzun top bekliyorum. Burak'a falan bayağı iş düşecek.

1-1 falan biter bu maç ya tahminen, ortalarını kitledik mi bunlar kanatlara da inemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

izlanda top ogretiyo bizimkilere. adamların her korneri tehlikeli oldu.

2 3 yeseler bari 1 ile kalmasa.

Şuna bariz çalışmışlar. Onur'un en zayıf olduğu pozisyonları resmen nakış gibi işlediler. Her duran topta resmen direkt ona oynadılar vs...

Tolunay'ın Karabük'ü gibi asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

aktiftablet said:

fenerin müthiş bekleri, ve fatihin müthiş 3lü savunma taktiği sayesinde 2 kanadımız da koridor

Izliyormusun abi maçı, sorun fb nin beklerde vs değil. Öndeki iki açığın adam kovalamamasi, Olcan ve arda hiç geri gelmiyor. Selçuk'ta topu aktaramiyor

fenerin beklerinden beklenmemesi gerekeni bekleyen fatih tabi esas sorumlu

ayrıca arda'ya laf etme, fatihin manevi oğlu o
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'in beklerinde aslında sıkıntı yokta Caner'in daha çok ileri çıkması gerekiyor.

Caner'i standart bek olarak kullandığında adamı öldürüyorsun. Fener de zaten standart bek gibi değil, 3-5-2'nin kanadı gibi oynuyordu daha çok, defansif olarak öyle ahım şahım performansı zaten yoktu.

Olcay'ı alıp işte Arda'yı 10'a ya da sağa çekerse belki Caner daha ileri çıkabilir. Danimarka maçında bayağı iyi anlaşmışlardı. Motta'dan ötürü bu tip adamlara da alışkın Olcay.

Şu maça yalnız her şekilde Olcay gerekiyor. Tahminen devre arası sokar.
Sosyal ağlarda paylaş

arda solda rahat ediyo. e tahtaya da ilk ardanın adı yazılınca olcay kenarda kaldı tabi. ardayı saga alır mı bilemiyorum.

caner ve gg nin en buyuk sıkıntısı burak. heriflere top geldiginde napacaklarını bilemiyolar ben burdan koyarım orda webo/sow/emenike vurur kuyt toparlar olmayınca bi hareketsizlik oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...