Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ünalbaşgan said:
3,5 yıl içerisinde Federasyon başkanı olarak bizzat tanık olduğu, Galatasaray Kulübü'nün tüm camiasıyla birlikte çalışarak birlik beraberlik içerisinde kazandığı iki Süper Lig, iki TFF Süper Kupa ve bir Türkiye Kupası vardır. Başarı ve başarısızlık arasındaki farkı dahi göz ardı ettiğini gördüğümüz Demirören’in, oturduğu makamın ciddiyetini daha fazla bozmamaya davet ediyoruz.

offff
Mesaj tarihi:
Ne güzel oynamisiz, Volkan gibi insan azmani yan Top ayısı varken kaleye tolgayi koymusuz, topaldanda yeni bülent Korkmaz yaratmisiz. İlk denemeye göre 2-1 iyi sonuç, inşallah bir dahakine 4 veya 5 yiyerek FT GS ye geri döner
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Ne güzel oynamisiz, Volkan gibi insan azmani yan Top ayısı varken kaleye tolgayi koymusuz
volkan son lig macında sakatlandıgı icin oynamadı yoksa volkanı cagırdı FT.
Mesaj tarihi:
toraman kulüp içindeki her haberi medyaya uçuran, özellikle şu figen civan'a uçuran adam. hocalara takım arkadaşlarını gammazlıyordu vs... ÖÖ ve Bilic boşuna silmedi. O gittiğinden beri takım içinden haberler kesildi. Atakan ve Figen'in "habercilikleri" patladı.

Deli İbo'ya yaptıkları zaten apayrı bir şeydi. Kulüp daha büyük ayıp yaptı ama orası bambaşka bir konu. Deli İbo gibi bir figür böylesine harcanmamalıydı. En azından göstermelik jubile düzenlenmeliydi sonradan... Sırf o yüzden bile Toraman benim gözümde şerefsizdir.

Dışarıdan nasıl gözüküyorsa gözüksün, Toraman karaktersizin tekidir.
Mesaj tarihi:
yıllar önce anelkalar appiahlar carloslar geldiğinde yabancı sınırı kalksın derken bi kesim, isyan edip türk topçusu oynamazsa çok geriye gideriz diyenlere selam olsun. şimdi kendileri kalksın abi diyolar.

abdullah avcı selçuk inanı oynatmayınca ortalığı ayağa kaldıranlara selam olsun.(o ara şu halinden daha iyiydi belki selçuk ama eleştiren zihniyet hep aynı ersun yanalda hakan şükürü oynatmadı diye doğranmıştı milli takımda)

emre belözoğlu şu yaşında hala türkiyenin en iyi yerli topçusu açık ara.

türk topçularının bu menajerleri varken ve bu federasyonla ne ilişkileri varsa artık o paralar dönerken yabancı sınırı filan kalkmaz.

futbolcuya dayalı bu düzen devam eder gider. şu maaşları hangi avrupa kulüpleri verir bizimkilere.

eskişehir,gençler,antep vs. 1'lik oyuncuyu 5'e satıp bıyık altından gülerler. altyapı işine filan girmiyorum zaten.

kaleciler de ayrı bi boyut. hiçbiri iyi değil kötünün iyisi oynuyo dönem dönem. her alanda olduğu gibi burada da ara açılıyo dünya ile.

ersan gülüm sakat değilse eğer topalın yerine oynamıyosa defansta boşuna bu kadar tartışma, gerek yok yani taca çıkıyo her söylenen laf.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

toraman kulüp içindeki her haberi medyaya uçuran, özellikle şu figen civan'a uçuran adam. hocalara takım arkadaşlarını gammazlıyordu vs... ÖÖ ve Bilic boşuna silmedi. O gittiğinden beri takım içinden haberler kesildi. Atakan ve Figen'in "habercilikleri" patladı.

Deli İbo'ya yaptıkları zaten apayrı bir şeydi. Kulüp daha büyük ayıp yaptı ama orası bambaşka bir konu. Deli İbo gibi bir figür böylesine harcanmamalıydı. En azından göstermelik jubile düzenlenmeliydi sonradan... Sırf o yüzden bile Toraman benim gözümde şerefsizdir.

Dışarıdan nasıl gözüküyorsa gözüksün, Toraman karaktersizin tekidir.
valla ben kendimi bildim bileli dısarısındayım zaten 2.5 senedir istanbuldayım toromanı bir kere gormuslugm yok ama ilk besiktasda top kosturmaya basladıgından beri sevmem , hiç bir zaman sevmicemde biri toroman, biri tayfur digeri sinan engin.
Mesaj tarihi:
Hagi ve Inter adamın mayasına nasıl bişey kattıysa artık benzeri çıkmıyor koca ülkeden, aha bu olur diyorsun sonra bakmışın güdük kalıyor öyle gelişmesi duruyor paraya doyunca.
Salihe koşan basan bir karakter kazandırırlarsa bişeyler olabilir ama o da biraz vurdumduymaz bi tip. Alper desen sadece driblingi tekniği var. OzanTufanla HakanÇalhan iyi duruyor ama belli olmuyor işte.
MesutÖzil ve İlkayGünd bile patladıktan sonra, ırkımız mı cenabet nedir asdf
Mesaj tarihi:
said:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile futbolcular Gökhan Gönül ve Adem Büyük Letonya karşılaşması öncesinde başkent Riga'da bir basın toplantısı düzenledi.

...

- Bulunduğumuz konum Letonya'nın iştahını kabartmış gözüküyor. Sonuç olarak 3. maçı oynayacağız. Ondan sonra 7 maç var.

('Kornerlerden sürekli gol yiyorsunuz, bu konuda antrenman yapıyor musunuz' sorusu üzerine)

- 11 sene evvel tesadüfen bizi eleme imkanı bulduğunuz Türk Milli Takımı o zaman da iyi bir takımdı, şimdi de iyi takım. Birkaç kornerde gol oldu diye, bu seviyedeki takımlara bu soru sormaz. Yok sadece gol yemek için antrenman yapıyoruz! Bulunduğumuz konum size böyle ciddiyetsiz soru sorma hakkı vermez. Sorunuzu dikkatli sorun.

- Daha iyi ya! Yan toplara çalışmıyor olmamız sizin takımınız için daha iyi. Gidin söyleyin. Korner atışlarında bu avantajı kullanırsınız belki. Kendi takımlarınıza öyle sorun.

- Ben kendi takımıma bakıyorum ama her takımı da ciddiye alıyorum. Her takım bizim için önemli takım. Her takıma saygı duyuyoruz. Gücü ne olursa olsun her takımın da bize saygı duymasını istiyoruz.

- Futbolcuların iyi olması bizim de sahada iyi olmamız ve kazanmamız anlamına geliyor. Bu kadar iyi oynayıp kaybettiğimiz bir maç yüzünden canımız acıyor diyebiliriz. İzlanda'daki durumun tam tersi. Üzüldüler tabii ki.

- Günümüz futbolunda takımlar arasında güç farkı kalmadı. Her gün de takımlar aynı form durumunda olmadığı için sürpriz sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

- Ne benim ne futbolcularımın kafasını önüne eğme gibi bir durumu olamaz. Üzgünüz ama kafamız önde değil.

-Genel olarak aynı takımla çıkacağız. Kalecilerimiz Onur ve Tolga tek başlarına kayıpların sorumlusu olamazlar. Hedef göstermekten vazgeçelim.

-İyiyim Allah'a şükür, moralim de gayet iyi. Futbolcu üzülürse ben de üzülürüm. Ben yoğun yaşayan bir insanım o yüzden... Maçtan önce telefonumu kapattım o yüzden ailemle, eşimle, çocuklarımla konuşamadım. Bakın o kadar üzgünüm torunumdan bile haber alamadım.

Gökhan Gönül: Çek Cumhuriyeti maçını kaybetmememiz gerekiyordu ama futbolda maalesef böyle şeyler yaşanıyor.
Adem Büyük: Biz iyi bir takımız ve mükemmel bir arkadaşlığımız var.

off tam bir ağlama melis ya ahahah
  • Yeni Oluştur...