aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 oğuzhan boşa falan kaçıp top istiyo inadına stoperlerin arasına kesiyolar
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 şu an sahadaki dizilim 5-0-5 falan heralde.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 olcan-töre değişikliğinden sonra tehlikeli pozisyonumuz yok
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 letonyayla da berabere kalrız. Grubun en zayıf halkasıyız zaten.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 2. devre tehlikeli pozisyonumuz 1 tane var zaten. takımcılıktan bayıldınız surda ya.
scorch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 4 mağlubiyetle bu gruptan çıkarsak futbolun adaleti yoktur. (Şu pyunla hollanda içerde dışarda saydırır bize) Birde ifrit oluom seyirciye bok atılıyor. Lan ligimizin hali belli milli takım leş millet niye gitsin maçlara diye bi soran yok anasını satiim. 900 lira gs-fb derbisi bu futbola manyakmıdır nedir bunlar
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 takımcılık ile alakası yok abi. 2. yarı arda ortada yok. törenin kesip arka direkte arda'nın içeri atamadığı top var işte. olcan 1 tane top attı ofsayta o da lel gördüğümüzü de mi söylemeyelim
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Ohhhh negüzel koydu Çekler yaa, darısı gelecek maçlara, belki iyice rezil olursak biraz dank eder kafalarına altyapı falan.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 yıldırım demirören yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 said: "ÇEK MAÇI KADER MAÇI DEĞİL" "Yarın oynayacağımız Çek Cumhuriyeti maçı kritik bir maç ama kader maçı değil. Önceliğimiz Fransa'daki turnuuvaya katılmak değil, her önemli turnuvaya katılan bir takım yaratmak. Fatih Terim ile yola çıkarken de bu şekilde planlama yaptık
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Demirören ve Parator alkışı hakediyor. Ülke futbolunun içine nasıl sıçılır 101
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 türpçü said: ABANCI SINIRLAMASI İÇİN... "Size sordum, 130 yabancıdan 10 yabancı sayın diye, sayamadınız. Ben Türk futbolu adına, yabancının zararlı olduğunu düşünüyordum ve Kulüpler Birliği ile oturduk, konuştuk bu kararı aldık. Bu sene bitiyor diye biliyorum, oturacağız yine karar alacağız. Af edersiniz, yabancılara verilen paraları onlar yurt dışında alıyor mu? Hiçbiri burada aldıkları paraları Avrupa'da almıyorlar." lan selçuk ve burak ın kontratıyla avrupad atakım kurara uefa kupasını alırsın 3. senede
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 FenerasyonJK Galatasaray ile zit gitmeye devam ettigi surece Turk futbolu gerilmeye devam edecek.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 2. devreye olcay ve tore ile basladık total 1 pozisyon bulduk. 25 dakikada(70te cıktı tore) sonra 20 dakikada pozisyon bulamayınca bunun suclusunu olcan oldugunu iddaa eden bir cumle komik. takımcılıktan kastım bu. sanki tore 2. devre pozisyondan pozisyona kosturdu takımda cıkınca olcan yapamadı diyosun cunku.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 eski türkiye'nin paralel yapının milli takımı bu. acilen Yeni Türkiye'ye yakışır bir milli takım kurulmalı CB-BB göreve
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 1 İzlanda 6 2 Çek Cumhuriyeti 6 3 Hollanda 3 4 Kazakistan 1 5 Letonya 1 6 Türkiye 0 ahaha rezilliğe bak..
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 "BAŞLADIĞIM İŞİ YARIM BIRAKMAM" Gelecek yıl yapılacak TFF Genel Kurulu'nda yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili yöneltilen soruya Demirören, başladığı işi yarım bırakmayacağı yanıtını verdi. Demirören, yeniden aday olup olmayacağı sorusuyla sık karşılaştığını aktararak, "Bu kısmet işidir. Hayatta hiçbir şey kısmet olmadıkça, yolunuz açılmadıkça gerçekleşmez. Biz devam edecekmiş gibi çalışıyoruz, bırakacakmış gibi de yatırım yapıyoruz. Federasyon yönetimi için başka arkadaşlar da aday olacaktır mutlaka ama ben yapı olarak başladığım işi yarıda bırakmam" ifadelerini kullandı. abowww lan okumuyoruz adam değil diye de adam suikast planını paylaşmış
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 olcay zaten kötüydü ya ondan bahseden bile yok. 1-2 bişey yapmaya calıstı beceremedi. ama töre cıkacak en son adamdı şu oyunda.Orta 5lide bişey yapmaya çalışan tek adamdı 2. yarı, sacma bir FT kararı işte. 2. yarıya slecuk-ozzy başlasak maçı alırdık diye düşünüyorum. selcuk Beşiktaş'ta ozzy gs'de oynasa da aynısını derdim merak etme yarınki gazete başkılarını görür gibiyim ayrıca sdsfas ne 'çek'tik sıfır 'çek'tik
Öne çıkan mesajlar