Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndir Evine Gelsin

2

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Yeni Projemizi aktif hale getiriyoruz ve desteklerinizi bekliyorum,

Sistem çok basit siz yedeklemenizi/backupinizi yapıyorsunuz biz evinize getiriyoruz.

Böylelikle Zamandan, elektirikten ve Kota sorunlarından kendinizi yalıtmış oluyorsunuz.

Mesela internet üzerinde olan 500GB lik dosyayı size ertesi gün veya aynı gün isteğiniz üzerine eve kargo ile teslim ediyoruz.

Bu dosyalar tamamen sizin yönetiminizde olup, size gönderilecek HDD ye Otomatik olarak aktarılmaktadır. Gizlilik sözleşmesine uygun bir şekilde dosyalarınız 2. kişiler bile görmeden sizin olan depolama aracına aktarılmaktadır.

Gönderimler 1GB tan 3 TB a kadar yapılmaktadır.

Media seçimi size ait olup ister kendiniz sağlayabilirsiniz yada biz sizin için (HDD/usb/DVD/Bluray) sağlayabiliriz.

Sistem şuan için beta aşamasında olduğu için otomasyonda sorunlar aksamalar olabilir bize ulaşmanız halinde hemen çözülür.

Depolama aygıtlarını biz sağlarsak fiyatlar aşağıdaki gibidir.

HDD Boyut Adet Fiyat
Normal 1 TB 1 145,00 ₺
Normal 2 TB 1 215,00 ₺
Normal 3 TB 1 299,00 ₺
Normal 4 TB 1 440,00 ₺
Harici 2 TB 1 230,00 ₺
Harici 3 TB 1 300,00 ₺
Harici 4 TB 1 470,00 ₺
H.2,5 1 TB 1 205,00 ₺
USB 32 GB 1 45,00 ₺
USB/3.0 32 GB 1 55,00 ₺
DVD 4 GB 1 1,00 ₺
Blu-Ray 25 GB 1 5,00 ₺

Hizmet ücretlerimiz ise şöyledir:

Paket Adet Ücret Toplam Backup
Aylık Müşteri 1 25,00 ₺ 50 TB
Full Backup 1 10,00 ₺ 1 TB
Lite Backup 1 5,00 ₺ 500 GB
En düşük Gönderim 1GB Lite Backup Paketine Dahildir.

Kargo fiyatı hıza göre değişmekte ve size aittir.
Anlaşmalı olduğumuz firma ile 5TL tutmaktadır.
Tabi gönderilerimiz arttıkça bunu Ücrete dahil etmeyi düşünmekteyiz.

Şuan şirket onaylama ve lisans süreci devam ettiği için site ve isim veremiyorum ama yakında belirticeğimden emin olabilirsiniz.

Proje ve sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Hizmetimizden hemen yararlanmak isteyenler ÖM den ulaşabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani Serverları tam otomasyon yapmaya çalışıyoruz şuan Dosyanızı Serverlarımıza atıyorsunuz Serverlarımız otomatik Storage server a atıyor. Siz Bunları bana gönder dediğiniz anda Bize uyarı geliyor ve HDD,blu-ray veya USB nizi alip kargoluyoruz ne koyduğunuza bakilmiyor açıkcası. Tamamen paylaşımsız ve local serverlarda yapılıyor bu işlem.

Ayrıca kullanıcılar isteği doğrultusunda şifrelemede yapılabilir böylelikle tamamen istesekte göremeyiz. Bunları ekleyebiliriz sisteme.

Liebe said:

hmmm kimse görmeyecek dosyaları öyle mi :D

Fistan
Evet biraz "Aptalız" Çünkü Türkiyede aptal yerine koyuluyoruz şaka gibi internet kotaları, internet hızları, elektirik fiyatları. Doğru diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yasal yönden Şuan lisansımızı "Private Backup Service" olarak alıyoruz Yani Paylaşımsız Yedekleme sistemi... Buna şifrelemeyide katmayı planlıyoruz. Doğal olarak Yasallığını kontrol etmemiz gerekmiyor çünkü kişilerin kendi yedekleme sistemleri oluyor ve dağıtım olmuyor. Tek yönlü bir Download.

Özet olarak Kontrol etme gereği ortadan kalkmış oluyor ;)

vivavale said:

iyi bir hizmet gibi. aklıma şu soru geldi, indirmelerin yasallığını kontrol ediyo musunuz peki.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet anlamamışsınız,

internet üzerindeki Legal olarak Mesela Şirketinizin internette cloud serverinin backuplarını alabilirsiniz bunları indirmek bazen sorun olabiliyor bunu yönledirmesiniz size verdiğimiz storage e kendiniz yapıyorsunuz ve kendinize o Harddisk i yolluyorsunuz.

Yada Bireysel olarak düşünürsek Steamden aldığınız oyunlar ea dan aldığnızı oyunlar Bir BF4 bir titanfall aldınız ve 100GB civarı 2 oyun etti. Bunu direkt alabilirsiniz DVD veya Bluray olarak.

Mal said:

anlamadım ben hardisk alıp bilgisayardaki dosyaları o harddiske yazdırmak yerine niye upload yapıp senin bana kargolamanı tercih ediyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

hmm çoğu büyük cloud storage şirketinde benzer uygulamalar var, hatta googleda tam tersi bile var, bağlantınız yavaşsa full hddyi gönderiyorsunuz paketleyip, onlar atıyor clouda, tabi tr için olmuyor onlar sdf.

:) evet bu da var bizde Bu sistemimiz henüz aktif değil.
Bu süreçte şöyle işliyor genelde istekleri anlatayim

Mağazaların kullandıkları satış programları bazen yüklü Databaseler oluyor 10gb datası olan firmalar var KOTON gibi
Bunları uploadlarını yapabiliyoruz.
Ama Bireysel için uplod çalışmalarımızı yapmaktayız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...