Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 totemic said: cons. icin kullandığınız deck listleri paylaşırsanız sevinirim. bir turlu istedıgım gıbı deck olusturamadım. her class olabilir. cenariussuz nourishsiz hedesiz bir mech druid varmış, streamerlar hep onla legendary olmuş falan, bir bulamadım bana da bir onu bulun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 mech dru bu galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 lan bu madder bomber benimle maytap geçiyor. millet mad bomber ile neler öldürüyor.... rakipte 3 minion var 1 health'li, iniyorum madder bomber, birini öldürüyor, bana 4 kere vuruyor, rakibe 1 kere vuruyor. şaka mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 totemic said: mech dru bu galiba... ne zamandır druid oynayasım var bunu bir deniyim eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cadiparti Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bu pazar kadıköy'de üçüncü turnuva var. çok eğleniyoruz. civardakı herkesi bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cadiparti Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 https://www.facebook.com/events/771921239561476 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 you ll earn a special card back? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=fireside%20gatherings%20card%20back şu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya yok ne cardback'i. kıllığına sormuş adam da zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 "Aşikar Yüzbaşı" said: Kapak fotoğrafını arakladıkları yerden "you'll earn a special cardback" yazısını silmeyi unutmuşlar onu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 olm belki bliz de çalışan dev, admin vs var organizatörler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Daha önce bu tarz bir organizasyona katılmadı iseniz, 3 maç yapar yapmaz cart back kazanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 said: cart back kazanıyorsunuz. http://scgolfbeachvacationrentals.com/wp-content/uploads/2011/03/Golf-Cart-back-seat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 FreEmoon said: cart back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi yer gök handlock olmuş handlocka karşı avantajlı ne var onu söyleyin bir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Avantajlı malesef pek yok. Her yerin Handlock olmasının nedeni de bu zaten. Şöyle ki -Eskiden face hunterlar ve backspace rogue warlockun heal kapasitesinin azlığını kullanıyorlardı. Ezip geçiyorlardı. Fakat handlock artık otomatik healbot ve jaraxxus sayesinde ziyadesiyle heal sağlıyor. -Eskiden kontrol palalar diğer matchuplarda başarısızken handlocklara karşı board clearlarının çok güçlü olması ve late gamede domine edebilmeleri sebebiyle kapışabiliyorlardı. Artık kontrol palalar diğer matchuplarda başarı sağlayabilmek adına daha bir midgame kıvamına geldi. -Warriorlar handlocklara karşı hala çok başarılı. Tavsiye ederim. -Çift bgh kullanan druidler de handlocklara karşı hala başarılı. Sorun şu ki druid olarak warlocka karşı mulligan yapmak çok zor. Bgh tutsan zooya kaybediyosun(innervate-keeper gelmezse zaten zooya çözüm yok) BGH tutmazsan turn4 giant gg... -Priest ve miracle handlocka karşı kötü bir matchup. Direk ignore -Mechmage ise tamaaaaamen drawa bakıyor. Hellfire mech decklerine karşı inanılmaz güçlü. Ama mechmage'in de fena olmayan bi şekilde açılması şart. Fifti fifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bu başlığın 87. sayfasından başlayarak 5 sayfa boyunca bu konu tartışıldı. Orda söyediğimi gene söylim, kontrol paladin deck ile elimdeki healları warlocka atarak sürekli 25hp üstünde kalmasını sağıyorum. Board hakimiyeti sürekli bende oluyor, 25. karttan sonra öyle bir an geliyorki tek turda 25+ vurabilir oluyorum ve combat bitiyor. Son oynadığım 30-35 tane handlocka karşı %90+ başarı ile gidiyorum. 87-91 arasında yazdıklarımı tekrar yazmak anlamsız, zaten şurda 10 sayfa anca geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Lan bu arenada neden herkes face gidiyor lan odun gibi? EU tamamen leş. Kripp falan izliyoruz bir de sözde hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar