Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Masticore said: canarius tirion'dan daha iyi ya,cok effective. Cıkardıgı taunt'lu creatureları veya herkese +2+2 gömmesi isters eadam faceless atsin zikinde olmuyor like a boss. tauntsuz olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 k1nJo said: herkes hunter oynuyor lan yine ahaha harbiden lan neden ki? ulan classın blizzard tarafından mıncıklanmadık kartı kalmadı ama hala herkes hunter. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yazdim nedenini bu ve türevleri yüzünden http://www.hearthpwn.com/decks/107812-new-meta-smart-hunter hala ucuz ve hala etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Marty said: Masticore said: canarius tirion'dan daha iyi ya,cok effective. Cıkardıgı taunt'lu creatureları veya herkese +2+2 gömmesi isters eadam faceless atsin zikinde olmuyor like a boss. tauntsuz olmasi lazim neyin tauntsuz olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 undertaker çünkü şu an hunterı oynatan şey undertaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 totemic said: k1nJo said: herkes hunter oynuyor lan yine ahaha harbiden lan neden ki? ulan classın blizzard tarafından mıncıklanmadık kartı kalmadı ama hala herkes hunter. asdf hunterın kart çekmesini class kartlarıyla istediği kadar nerfleyebilir blizz. o heropower 2 damage vurduğu sürece face için neutral kartlar her türlü yeter. 1,5 vursa belki dengelenir de sdfhsg warrior oynuyodum hunter yüzünden priest takılmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Warrior kötü başlamaz ise güzel döver Hunterı ya sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 hem senin iyi başlaman lazım hem de hunterın biraz yavaş başlaması lazım. piyasada bu kadar hunter varken pek olmuyor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 elinde fiery war axe yokken hunterın undertaker+leper gnome+leper gnome +leok açılışı yapınca direk gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 warriorla zoo dövüyosun da hunter dövemiyosun ya en çok o koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Hunterın çok olmasının 2 nedeni var. 1.si en ucuz meta decklist, hatta decklistler hunterda. 2 tane rare 2 tane epicle ne iş yapıyor belli değil sen warrioruna baron gheddon beklerken. 2.si de hunterın oyunlarının yarısı 10. turn gelmeden bitiyor. Diğer tarafta garibim priest board control manyağı oluyor fatigueden kazanıyor, paladin board presence yakalayacam diye 20 turn bekliyor falan. Ve naxx kartları da en çok zooyla huntera yaradı zaten, şuan rankedın rahat %60ı zoolock ve facehunter, geri kalanı diğer sınıflar ve desteler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ilk defa ranked kasmaya başladım 2 gündür, rank6'da bonus star alıyorum şu an hunterlar sayesinde, daha çok gelsin pls. son 6-7 maç sırf hunter, 1 kere yenildim o da benim mallığım, iki saatte oynayan bi adam yüzünden dalgınlığıma geldi adamda secret olduğunu unuttum sludge belcher'ı elime aldım sdf ordan kaybettim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 alllallaaaa lan herkes 1 gün içinde handlocka mı döner ya lol. şimdi zorla pala oynatıcaklar töbe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Kafama edeyim golden baron çıktı gittim druide cenarius yaptım. İki gün sonra golden lorewalker çıktı gittim cairne yaptım. Jaraxxus ve Trion yapsaydım keşke. Handlock yardırıyor şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Şimdi bende King Krush, Prophet Velen, Edwin ve Al'akir dışındaki class legendaryler ile King Mukla, Captain Greenskin, Harrison Jones ve Malygos hariç işe yarayan neutral legendaryler mevcut. Bu veriler ışığı altında, hangi class en iyi olur bana ve hangi legendary i yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 control warr, control pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 aahaha priestle handlock yendim lan off satranç oynar gibi oyun oynadım beynim ağrıdı. edit: bu arada ben de mal gibi golden edwin kırıp cairne yaptım mal gibi, tirion yapsaydım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Başlığı uzun zamandır takip etmiyorum ama en sondaki EF-SA-NEE http://www.youtube.com/watch?v=EcMBWoqx94I&list=UUgsTGuH5uCyL06kKY843fgw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 shaman arena draft ilk pick: millhouse-king mukla-nat pagle plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben de bir kez 6 hp kalmış rakip well played dedi kazandı ya bastı leeroyu ben de yerde sadece knife juggler var summonladığı whelp ler benim juggler'i aktif etti ikiside lerooy'a gitti knife'lerin lerooy öldü aldım sonra maçı video çekseydim çok güzel olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 arkadaşlar elimde bir nat pagle var bunu kırıyım mı lazım bir epic için sizce değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 nat pagle ile tinkmaster betada her destede değişmezdi ahahjasd nerflendikleri o zamandan beri koleksiyonunda 10 saniyeden fazla tutan yok, kır gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 anaaaaaaam. benim oyunumun rng'si bozuk lan biri düzeltsin. son çıkan legendary'lerim. sağ alttaki velen'i sırf boş kalmasın diye ve en gereksiz ötesi legendary olduğu için koydum. her şey 2-3 hatta 4'er tane çıkıyor lan bana. şaka mı bu? daha önce de 3 tinkmaster overspark, 2 leeroy'um vardı. neyse ki ikisi de değişti de dust alabildim biraz. allahın belası cho ya, baktıkça küfür ediyorum. kartı değiştirdiler, sonra bana sürekli cho çıkmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Allah gözünü doyursun, sırf şurda gösterdiğin ve elinde fazla olan legendary kartları kırsan (tabi o golden kartta direk kırılmalık) 4000 dust yapıyor. Daha önce full dust aldığın legendary kartlarında olduğuna göre, mor, mavi falan derken temiz 10k üstünde dust ediyor. Yani full dusta çevirsen fazla kartlarını eksik tek kartın kalmaz, artık goldları toplamaya başlarsın. Daha ne gibi bir beklentin var harbi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar