escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Ya abi hasta mı bunlar? Silinen foto ve videoyu 30 gün boyunca tutuyor, insanların başını belaya mı sokmaya çalışıyor bunlar? Nasıl kapatılır bu Ben sevmemeye başladım ios8i. Bluetooth da çalışmıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 IOS8 sanki daha çok pil yiyo gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 IOS 8'i geçin de Iphone 6 alıyor muyuz şimdi? Yoksa gidip M8 falan almak daha mı iyidir? Iphone 6 ve 6+ arasında 5.5"lik telefona katlanmayı çekilebilir kılacak bir fark var mı? Ufağını almak caiz midir? Ben 4s'i değiştireyim istiyorum artık; ekranı küçük, şarjı az gidiyor ve sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 iPhone'dan şaşma, 23417928361279 çekirdeğe kanma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ios8 e geçtim ben bu arada, dikte ettiriyorum her şeyi baya akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bi 6 ay dişi sıkıp yeni çıkacak htc one beklemek en mantıklısı ifag olmayın abi, hele amerika fiyatına bak bi de tr fiyatına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Amerikanya'dan getirtirim alacak olursam zaten. Bi ben kaldım Amerika'da yaşamayan a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ios8'de 3g'yi kapat tuşu mu kalkmış nooolmuş? :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Theridone said: ios8 e geçtim ben bu arada, dikte ettiriyorum her şeyi baya akıyor tam bu ne ola ki diyordum boşluğun yanındaki minik mikrofonu gördüm. süper bişi lan bu. nokta virgül yfalan tamam da enter için ne yapıyoruz bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Hangi uygulamalarda var bu dikte olayı ve nerede bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 klavyede abi, boşluğun hemen solunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 klavyenin yanında minik bir mikrofon ikonu çıkıyor direk basıp yazdırıyorsun. Mail, mesaj, klavyenin kullanıldığı her uygulamada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Text girdigin her yerde cikiyo. Klavyede space tusunun solunda mikrofon var ona basiyorsun. Dikte olayinin dilini ayrica secememek cok kotu olmus. Ingilizce klavye ile yazip turkce dikte etmek istiyorum mesela ben. Olmuyor ama. Bullshit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 siri'yi açın denmiş forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Evet Siri'yi açmak lazımmış o mikrfonun çıkması için. Bu arada turkçe dikte bombok veya ben bi ayarını beceremedim bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Oha iphone a klavyeye mic koyup speech recognitionla yazı yazmak yeni gelmiş olamaz dimi? Doğruysa 3gyi kapatma tuşunun olmamasından bile kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 şttt morallerini bozacaksın asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Oha kaç sen oldu unuttum lan o mikrofon androidde orada çıkalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Iphone'un derdi bunlari gerdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Senelerdir var, turkce dictation yeni geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Deacon said: Text girdigin her yerde cikiyo. Klavyede space tusunun solunda mikrofon var ona basiyorsun. Dikte olayinin dilini ayrica secememek cok kotu olmus. Ingilizce klavye ile yazip turkce dikte etmek istiyorum mesela ben. Olmuyor ama. Bullshit. Bende İngilizce klavye ama güzel güzel yazıyor bunu dikte ettirdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Çocuklar gibi şen oldum lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Bende düzgün çalışmıyor anlamadım. İşletim dili ingilizce acaba ondan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Yalnız fonksyon olarak bile görmediğimiz bu kadar temel özelliklerin telefona yeni eklenmesi kafalarda soru işareti yaratıyor lan. Beyler bu ayfonla sesli arama yapılıyor mu, yoksa watsappla iletişim kurup internete girmekle mi yetiniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Absolut said: Bende düzgün çalışmıyor anlamadım. İşletim dili ingilizce acaba ondan mı? Isletim dili ile dikte ettirecegin diller farkli olabilir. Belki turkce disinda bir klavye kullandigin icin sonuc alamiyorsundur. Klavye ayarlarindan turkce klavye eklemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar