Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple September 9 event

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya abi hasta mı bunlar? Silinen foto ve videoyu 30 gün boyunca tutuyor, insanların başını belaya mı sokmaya çalışıyor bunlar? Nasıl kapatılır bu

Ben sevmemeye başladım ios8i. Bluetooth da çalışmıyor sanki
Mesaj tarihi:
IOS 8'i geçin de Iphone 6 alıyor muyuz şimdi? Yoksa gidip M8 falan almak daha mı iyidir?

Iphone 6 ve 6+ arasında 5.5"lik telefona katlanmayı çekilebilir kılacak bir fark var mı? Ufağını almak caiz midir?

Ben 4s'i değiştireyim istiyorum artık; ekranı küçük, şarjı az gidiyor ve sıkıldım.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

ios8 e geçtim ben bu arada, dikte ettiriyorum her şeyi baya akıyor

tam bu ne ola ki diyordum boşluğun yanındaki minik mikrofonu gördüm.

süper bişi lan bu.

nokta virgül yfalan tamam da enter için ne yapıyoruz bulamadım :D
Mesaj tarihi:
Text girdigin her yerde cikiyo. Klavyede space tusunun solunda mikrofon var ona basiyorsun.

Dikte olayinin dilini ayrica secememek cok kotu olmus. Ingilizce klavye ile yazip turkce dikte etmek istiyorum mesela ben. Olmuyor ama. Bullshit.
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Text girdigin her yerde cikiyo. Klavyede space tusunun solunda mikrofon var ona basiyorsun.

Dikte olayinin dilini ayrica secememek cok kotu olmus. Ingilizce klavye ile yazip turkce dikte etmek istiyorum mesela ben. Olmuyor ama. Bullshit.

Bende İngilizce klavye ama güzel güzel yazıyor bunu dikte ettirdim mesela
Mesaj tarihi:
Yalnız fonksyon olarak bile görmediğimiz bu kadar temel özelliklerin telefona yeni eklenmesi kafalarda soru işareti yaratıyor lan.

Beyler bu ayfonla sesli arama yapılıyor mu, yoksa watsappla iletişim kurup internete girmekle mi yetiniyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Bende düzgün çalışmıyor anlamadım. İşletim dili ingilizce acaba ondan mı?

Isletim dili ile dikte ettirecegin diller farkli olabilir. Belki turkce disinda bir klavye kullandigin icin sonuc alamiyorsundur. Klavye ayarlarindan turkce klavye eklemeyi dene.
  • Yeni Oluştur...