ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Klavye uygulamalari gelmiş de hiç birinde Türkçe yok benim gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 swift iyidi android kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ipadde 5dklık kurcalamam sonucu appstore'un flat hale gelmesi dışında bir şey bulamadım. daha kurcalamam lazım, lakin vakit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Benim 4s' te sadece 920mb bos alan istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Yaklaşık 6 saattir böyle. Sıranın gelmemesine imkan yok. Güncellemiyor bunu? http://i.imgur.com/1zuGlu9.jpg İpad air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bu mesajı bu mesajı dikte özelliğini kullanarak atıyorum. Fena olmamış aslında, tek can sıkan şey imlaları söylemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Geceden beridir kurcalıyorum aleti, IOS 8 gayet iyi sanki geçiş animasyonlarının hızı bir ince düşürülmüş gibi ve o yüzden akıcı çalışıyor. En çok beyendiğim multitask menüsüne recent contactların koyulmuş olması. IOS 7,5 olmuş ama zaten artık OS'nin olması gereken halinde olduğu için appların yardımıyla olan şeyler ek olarak geliyor. Sıkıntısız çalışmaya devam ettiği sürece sorun yok. bide mail okumaya son sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bu dikte 4s de yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 3G var sadece falan gibi yorumlar var bu doğru mu yani Edge seçme şansını kaldırmışlar mı? Bir de yüklemeye değer mi şimdi yoksa 8.1'i falan mı beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 3g muhabbeti doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 3g var sadece, edge kalkmış. Bir de LTE teknolojisini getirmişler. Bu sanırım 4g tabanlı bişi. Ama cihazlarda 4g destekleyicisi yok gsgdg öle bişi yok yani cihazda. Şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 escape said: Yaklaşık 6 saattir böyle. Sıranın gelmemesine imkan yok. Güncellemiyor bunu? http://i.imgur.com/1zuGlu9.jpg İpad air Ya yok mu bilen bu niye yüklenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 8.1 ile edge geri gelir. Edgesiz olmaz bence. Peki 3g çekmeyen yerde ne oluyor otomatik E çekiyor degil mi? Yani olay 3Gyi manuel kapatamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 EDGE olmaması çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 İlla gelir merak etmeyin 1-2 hafta sonra 3Gyi kapama gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 3g kapanmazsa aletin sarjı yarıya düşer direk. hele türkiye gibi zaten çekim gücü sorunlu bir ülkede. 2 diş 3g çekerken alet su gibi şarj içiyor benim. edge açınca kendine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bende 3g kapama duruyor gayet. Ama dikteyi bulamadım 4s'te yokmu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Buldum Siriyi açmak lazımmış klavyede mikrofon işareti çıkıyor o zaman, iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ahmedinejad said: 3g kapanmazsa aletin sarjı yarıya düşer direk. hele türkiye gibi zaten çekim gücü sorunlu bir ülkede. 2 diş 3g çekerken alet su gibi şarj içiyor benim. edge açınca kendine geliyor. Zaten sarj detaylarında dire phone en yukarda benim low signal olarak gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Luriel said: Buldum Siriyi açmak lazımmış klavyede mikrofon işareti çıkıyor o zaman, iyi çalışıyor. O vardı zaten ya speech diye bir şey geldi direk herşeyi okuyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 alal ben yeni gördüm farketmemişim demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 3G kapatıp Edge'e gecemiyorsan update etmeyeyim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 5 ve 5S için öyle 4S'de var 3G kapama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Arkadaşın telefon iOS 7 yok onda bu yazdırma özelliği. Vardı dedin ama bulamadım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 all photos gitmiş, yerine recent photos gelmiş. artıkbütün fotolarınıza ulaşamıyosunuz. bu sanırım en salak özellik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar