aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 LathspeLL said: aktiftablet said: LathspeLL said: Mesela millet gelip "hala 2 çekirdek" diye kötülemeye çalışıyor. Komiksiniz cidden. Hala 2 çekirdekli bu telefon piyasadaki bütün telefonlardan daha akıcı çalıştırıyor app'leri. az sakin ol yaw, babanın şirketi mi apple niye kasıyosun bu kadar? babanın düşmanının şirketimi apple anlamsız negatif mesaj atmaya kasıyorsun? Ben olanları ve olacakları yazıyorum o kadar. Negatif olduğu doğru da hiçbiri anlamsız değil yazdıklarımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Hakkimda atilip tutulmus gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: di said: ... okuduğunu yanlış anlamışsın bilader. google da bakılabilecek şeyleri soranlara bile "ben bakıp söylüyorum" = "ben google dan bakıp söylüyorum cevabını" (tu) ben de diyorum kim yemliyo bu armut pis agzima dusculeri. e kolay gelsin ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 saol karşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 3/4G + Spotify varken niye telefona muzik koyuyorsunuz zaten ekstra bellek icin vereceginiz parayi spotify premium ve gsm faturaniza verin. hem istediginiz seyi istediginiz zaman dinlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 IP6+ biraz büyükçe geldi bana herhalde IP6 alıcam ama genede IP5in pratikliğini kesin çok arıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 eskisini özlüyosan niye alıyosun abi yenisini? :D ben anlamıyorum bu işlerden pek de ondan soruyorum biraz da. hiç teknoloji merakım yok. mesela s3 var bende 1.5 sene önce aldım böyle alet ölene kadar kullanırım heralde 3-4 sene daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 sanırım ip6+ alıcam ben de... ip5'imin batarya sorunu var ve ABD'den aldığım için değiştiremiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 smoke, yurt dışı alınan telefonlar tr applestore da değişmio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Benim bi arkadaşım Iphone 5sde bu sorunu yaşadı. Apple Türkiye değişiklik yapmıyor, ürün kodu farklı diye. Amerika'ya gidecek adam arıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: smoke, yurt dışı alınan telefonlar tr applestore da değişmio mu? 1 sene global garantisi var. Onu gecti ise iyi giydiriyorlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 o zaman "yurt dışından alıp geleyim" fikrimi çöpe atıyorum ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: o zaman "yurt dışından alıp geleyim" fikrimi çöpe atıyorum ty abi tr fiyati gercekten iyi getireceksin, kayit islemi. garanti eksikligi falan derken trden al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Aynen. Kayıtına vsye daha fazlasına mal etmiş arkadaşlarım var. "Bayan" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kaydina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Pasaport kaydı evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 cok tehlike o is hele kendi cikisin yoksa yurtdisina adamin pasaporta kayit yaptiriyorsun 4 ay sonra adam baska kayit yaptiriyor gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ananın bacının pasaportundan başkasının pasaportuna kayıt yaptırmayacaksın o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 SenariouS said: Dworgian said: o zaman "yurt dışından alıp geleyim" fikrimi çöpe atıyorum ty abi tr fiyati gercekten iyi getireceksin, kayit islemi. garanti eksikligi falan derken trden al derim. öyle öyle. ama sanırım artık 16 lık bi işe yaramaz. 32 liği de kaldırmış zibidiler. direk 64 alıcas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Emektar 4si değişmenin zamanı geldi galiba. 6 cok guzel geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Abi 1575 photo, 50 video 30 application var şu anda mesela benim telefonda, 12.8gb yer dolu herşey dahil. Daha cloud storage falan var yani kullanmadığım, bence gayet yeterli 32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ben de 2 buçuk senedir ilk kez uygulama sildim telefondan yer açılsın diye. Fotograflar müzikler Falan anca doldurdu telefonu. Bir de deezer Twitter falan uzun sürede cok yer kaplamaya başlıyor. 16 yeterli gibi ama 64 de ideal artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bana 16 yetiyo açıkçası. müzik için spotify, soundcloud kullanıyorum zaten. 1000 foto vidyo falan olunca direk atıyorum bilgisayara, dropboxa zaten. siliyorum sonra teldekileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bana spori icin cok yer lazim 128 alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar