Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple September 9 event

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

aktiftablet said:

LathspeLL said:

Mesela millet gelip "hala 2 çekirdek" diye kötülemeye çalışıyor. Komiksiniz cidden. Hala 2 çekirdekli bu telefon piyasadaki bütün telefonlardan daha akıcı çalıştırıyor app'leri.

az sakin ol yaw, babanın şirketi mi apple niye kasıyosun bu kadar?

babanın düşmanının şirketimi apple anlamsız negatif mesaj atmaya kasıyorsun?

Ben olanları ve olacakları yazıyorum o kadar.

Negatif olduğu doğru da hiçbiri anlamsız değil yazdıklarımın
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

di said:

...

okuduğunu yanlış anlamışsın bilader.

google da bakılabilecek şeyleri soranlara bile "ben bakıp söylüyorum" = "ben google dan bakıp söylüyorum cevabını"

(tu)

ben de diyorum kim yemliyo bu armut pis agzima dusculeri. e kolay gelsin ne diim.
Mesaj tarihi:
3/4G + Spotify varken niye telefona muzik koyuyorsunuz zaten

ekstra bellek icin vereceginiz parayi spotify premium ve gsm faturaniza verin. hem istediginiz seyi istediginiz zaman dinlersiniz
Mesaj tarihi:
eskisini özlüyosan niye alıyosun abi yenisini? :D

ben anlamıyorum bu işlerden pek de ondan soruyorum biraz da. hiç teknoloji merakım yok. mesela s3 var bende 1.5 sene önce aldım böyle alet ölene kadar kullanırım heralde 3-4 sene daha.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Dworgian said:

o zaman "yurt dışından alıp geleyim" fikrimi çöpe atıyorum ty

abi tr fiyati gercekten iyi
getireceksin, kayit islemi. garanti eksikligi falan derken
trden al derim.

öyle öyle.

ama sanırım artık 16 lık bi işe yaramaz. 32 liği de kaldırmış zibidiler. direk 64 alıcas
Mesaj tarihi:
Abi 1575 photo, 50 video 30 application var şu anda mesela benim telefonda, 12.8gb yer dolu herşey dahil. Daha cloud storage falan var yani kullanmadığım, bence gayet yeterli 32.
Mesaj tarihi:
Ben de 2 buçuk senedir ilk kez uygulama sildim telefondan yer açılsın diye. Fotograflar müzikler
Falan anca doldurdu telefonu. Bir de deezer Twitter falan uzun sürede cok yer kaplamaya başlıyor. 16 yeterli gibi ama 64 de ideal artık.
Mesaj tarihi:
bana 16 yetiyo açıkçası. müzik için spotify, soundcloud kullanıyorum zaten.

1000 foto vidyo falan olunca direk atıyorum bilgisayara, dropboxa zaten. siliyorum sonra teldekileri.
  • Yeni Oluştur...