Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 türkiye için kaç kayme olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 pontipati said: ios görünümü veren appler var play store da sdfg app adı ne? fakir avuntusu diye arattım çıkmadı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Dworgian said: türkiye için kaç kayme olacak acaba milliyet said: iPhone 6 16 GB: 2349 TL iPhone 6 64 GB: 2649 TL iPhone 6 128 GB: 2949 TL iPhone 6 Plus 16 GB: 2649 TL iPhone 6 Plus 64 GB: 2949 TL iPhone 6 Plus 128 GB: 3249 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 aaaa süper hemen en fakirinden iphone 6 16 alayım gerçi o da yetmez şimdi 64 almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 oglum niye fakir diyosunuz dklhjsdlşjhlsdkfh, samsung android alan 200 tl daha verip iphone da alır istese, fakirlikle ne alakası var lan sdfkljghsdlşjfh, 1500 veren 2000 veremicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Grego said: yeni tasarımlar arasında, bildiğimiz eski usül köşeli telefon bilen var mı. Lumia 930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Xaenin said: jacabo said: aktif aktiftablet said: Esh said: Itunestan satin alip atiyoruz abi. Ya da baska sitelerden satin aldigimiz her bilgisi mevcut albumleri itunes a atiyoruz Ya da insan gibi ripleyip album album atiyoruz. Idtagsiz napster gencligiyle kopya oyun gencligi azalarak bitmistir diye umuyodum olmadi ): O zaman: 1-Evdeki bilgisayarından itunes' üzeirnden satın aldın, ama iphone sync etmeyi unuttun. İşe geldin. Ne yaparsın? a) iş bilgisayarımdan itunes açar ve sync ederim. b) A seçeneğini seçmek isterdim ama itunes buna izin vermiyor. 2-iphone üzerinden bir şarkıyı satın aldın ve ev bilgisayarınla sync ettin. Şarkıyı iş bilgisayarına nasıl sync edersin? seçenekler ne yazık ki ilk soruyla aynı Yani itunes'un çoook yavaş kasım kasım kasılarak çalışmasına katlandık diyelim (not: bilgisayarım gayet hızlı falan), yine de katlanılır gibi olmayan böyle çok şey var. Ben şahsen spotify 'a üye olup itunes'dan hiçbirşey almıyorum. (müzik anlamında) Google'a da az küfür etmiyorum tabi bu arada, amerikada çalışan bir sürü servis bizi adam yerine koymadığı için TRde kapalı. Müzik, dergi vs satın alabilsem, komple elveda diyeceğim aslında apple'a. edit: gördüğün gibi problemim idtag'le falan alakalı değil, insan gibi riplediğim CDlerimi falan da ilgilendiriyor bu salaklıkları itunes'un. ios (ne yazık ki) kullanıyorum, apple sevmememin sebebi fakir olmam değil, ayrıca müzikleirmi satın alacak param var abi itunes üzerinden aldığın muzikleri kayıtlı olan cihazlara otomatik sync yapıyor zaten ? nerden satın aldığına bakmıyor güncelliyor hemen diğer yollardan olanlara yapmıyor orası tamam itunes bende niye hızlı onu bilmiyorum ama daha hiç takılma ıkınma filan yaşamadım sanırım SSD'de falan kurulu mu? Ben arada böyle yanlışlıkla tıklıyordum itunes ikonuna yarım saat açılmasını bekleyip kanser oluyordum, SSD'ye atınca 2 saniyede falan açılmaya başladı. 2009 imac kullaniyorum oyle yeni de degil ama mac den dolayidir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Dworgian said: android de iOs user interface yapsalar ya böyle modlayalım androidi iphone gibi görünsün davransın lkasjdlkasj MIUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 "nutella yerim" said: oglum niye fakir diyosunuz dklhjsdlşjhlsdkfh, samsung android alan 200 tl daha verip iphone da alır istese, fakirlikle ne alakası var lan sdfkljghsdlşjfh, 1500 veren 2000 veremicek mi fakir ayfonu alim diyorum (a.k.a en ucuzu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 BioHazarD said: Dworgian said: android de iOs user interface yapsalar ya böyle modlayalım androidi iphone gibi görünsün davransın lkasjdlkasj MIUI bakayım akşam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 buda bok gibi s5 de bok gibi ne alcaz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 valla bende hala iphone 4 var. ne alsam yarıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Millet saat'in tipine laf etmiş ama ben çok beğendim. Sattılar valla bana iPhone 6 + iWatch'u 2 videoyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben 6 konusunda temkinli yaklaşıyorum ama saate kesin tamamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben de 4s olduğundan artık zamanı geldi almamın ama 5 veya 5S'im olsa almazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 saati görünce dedimki "bu saati kim alır lan çok aptal olmak lazım. aaa bi dakka kaan var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 asdsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 1-2 senede bozulacak, pili şarj tutmayacak en kötü yazılım desteği kesilecek bi alet daha istemiyorum. 1200tl ye kral saat alırım 10 sene kullanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 neyse kaanın denge bilekliğinin yanına yakışır baya zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Offf karnım ağrıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Warhero said: Grego said: yeni tasarımlar arasında, bildiğimiz eski usül köşeli telefon bilen var mı. Lumia 930 ~ htc lere bakıyorum, windowstan kaybediyor bu. teşekkürler öneri için. not: iphone sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Cons said: neyse kaanın denge bilekliğinin yanına yakışır baya zaaa HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Sawer said: Ben de 4s olduğundan artık zamanı geldi almamın ama 5 veya 5S'im olsa almazdım 5s var aliyorum asdfdsf Test aleti lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bizde şirket alıyo test cihazını temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Aynen benimde şirkette tonla donanim var, istediğin cihazı alıp eve götürebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar