Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Anelor said: Valvyn said: Atakent e gel istanbulun parlayan ilçesi tüm yeni projeler burda atakent dediğin ümraniye değil mi? varoş oraları Yok halkali atakent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 beylikdüzü prim yapmaz demek yanlış olur, biz de 97 gibi oradan ev aldık, o zaman bildiğin DAĞBAŞI idi, şu anda gittiğimde gözlerime inanamıyorum yani. resmen bir şehir kuruldu oraya ve boktan evimizin bile kirası epey arttı. hatta 99 depreminde bizimkilere 'burası depreme dayanıksız sizin evi alalım 15 milyara' falan dediklerini hatırlıyorum. 15 milyar dediği 10000 dolar falan, ev alıyosun yani, ama öyle bi dedikodu yayılmış düşün. prim yaptı yani, ama yaptı. bundan sonra yapar mı bilemem. ben olsam merkeze yakın bi semtten eski bi ev alırdım, sallıyorum eyüp. cayır cayır prim yapacak yerler oralar. arazisi değerli. ama beylikdüzünde daha artar mı acaba fiyat, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 istanbuldaki fiyatları bilmiyorum ama şu ara emlak fiyatları çok çılgınca saçma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Longshanks said: istanbuldaki fiyatları bilmiyorum ama şu ara emlak fiyatları çok çılgınca saçma değil mi? Abi aynen öyle.Ben anlamıyorum millet kuru ekmek mi yiyo çuval mı giyiyo bu kadar paraya ev alabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bankadan kredi çekiyor, sonra uzun adam, uzun adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben şahsen emlak balonunun patlamasını ve krizin gelmesini bekliyorum ev almak için try değer kaybedicek falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Emlak balonu patladığında muhtemelen yeni projelere patlayacak. Oturmuş muhitlerde çok bir değişiklik olmaz. Bu arada suriyelilerin Türkiye'ye kaçması emlak sektörünü boostladı; o yüzden o balon daha geç patlayacak patlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben almam deprem fobim var istanbul'un beylikdüzünü kaplayan güneydeki ekseni de deprem sırasında en cehennem olacak yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yav said: ben almam deprem fobim var istanbul'un beylikdüzünü kaplayan güneydeki ekseni de deprem sırasında en cehennem olacak yer depremin merkezi 6-7 farklı yerde olabilir. hepsinde de etkilenecek bölgeler değişiyor. kafanızdan bişeler uydurmayın ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Yav ı görünce hep bunu yapasım gelio yav said: hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 DarKRideR said: - Beylikdüzü prim yapmayan bir yer değildir. Prim yapmış bir yerdir. Biz evi 2001 yılında 37.000TL'e aldık. günün parasıyla milyar işte. Amcamlar 98 yılında 8.000 mark'a almıştı. Direkt FSM camisinin orada oturuyoruz ikimizde, amcamlar işte Bizimkent biz Emekevler Sitesi'nde vs... Şuan amcamların evi 300k civarında ediyor, bizim ki ise 275k civarında bir paraya hemen satılabiliyor. Peki buna ne sebep oldu? kara cehalet is strong with this one. türkiye'de 2001'den beri 10 kat arttı her şeyin fiyatı ortalama zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 o ayrı, bunun yanında o postta saydığım etkenlerin her birinden sonra min 30-40k daha değerlendi evler. Özellikle metrobüs ile birlikte 50k civarı fiyat artışı oldu. 15 sene önceki dağ başı yok artık, onu kimse kabullenmiyor. Ülkedeki genel fiyat artışının yanı sıra ilçede çok değerlendi.Bunun yanında 2010 civarı buralarda hiç satılık ev bulunmuyordu. Çok fazla göç aldı İstanbul'un içinden ve o süreçte de fiyatlar arttı. Ha bir de biz bu evi alırken Beylikdüzü içinde 8-9K'ya da evler vardı. Ortalama 15k civarındaydı evler onu da belirtmem gerekiyordu aslında. Bizimkisi işte kapalı otoparklı 3 siteden biriydi o dönem, dubleks ev, m2 fazla vs. derken fiyat katlanmıştı. Bir de önceki sahip evi baştan sonra değiştirmiş, güzelleştirmiş vs... Yani o fiyat artışı başka, evlerin değer kazanıyor olması da çok farklı bir konu. Ben kötü örneklendirdim ama sanırım kabul asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 beylikduzu nere la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 tekirdağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ırıspılara kıralarsan mantıklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 aslan residence dan daire almak istersen öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ben aldim guzel de kirasi var mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar