Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 benim ex ev arkadaşım yıllarca kız gibi ay onu yemem o sağlıksız bunu yemem zararlı diye gezdi, askere gitti 4 senedir bağırsaklarından midesinden problemi var yediği yemeklerden dolayı askerde. bu kadar da titiz olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 aquila said: ben hic hatirlamiyorum yemekten zehirlendigimi. bi hafta icinde kolumda serumla gelirim foruma simdi. ben de çok nadir zehirlendim bir kere somondan zehirlendim, arkadaşlar aynı balığı yedik ona hiçbir şey olmadı ben tam 7 gün yatakta doğrulamadım çok farklıydı ya, ne kusma ne ishal. midemde böyle yumru gibi bir şey, sanki böyle çok spor yapmışımda kaslar gg olmuş gibi. doğruldum mu bıçak saplanıyor gibiydi. saçma sapan. yatalak gibi baktılar 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Liebe said: benim ex ev arkadaşım yıllarca kız gibi ay onu yemem o sağlıksız bunu yemem zararlı diye gezdi, askere gitti 4 senedir bağırsaklarından midesinden problemi var yediği yemeklerden dolayı askerde. bu kadar da titiz olmamak lazım o nası bi bağırsak mideymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 aquila said: ben hic hatirlamiyorum yemekten zehirlendigimi. bi hafta icinde kolumda serumla gelirim foruma simdi. +1 benim mide çöplük gibi. ama tavuğu biraz yağlı alınca bağırsaklar gg onu da söylemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bazı durumlarda mide çöplükmüş hassasmış dinlemiyor mikip atıyor. ben de ne bulsam yerim de yaz günü bozuk sosis yiyince feleğim şaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Her sene bir kere mide, bagirsak sikintisi cekiyorum. Sanki sendikal haklari icin grev yapiyor hiyarlar. Sene boyunca bisi olmazsa, diger sene 2 kere oluyor. Hic sektirmedi, simdiye kadar. Mevsimi filan da belli degil. Kafasina esmesine bagli tamamen. Yalniz bir kere(sene 2006) Bambi den kasarli kokorec(artik nasil bir gunume denk geldiyse) yemistim. Beni 3 gun yataga bagladi. 3 gunde 3 kilo verdim. 1 haftada toparladim. Tamda tatilin son 2 gunuydu, 1 hafta ise gidemedim. Genelde gazi kacmis kola iyi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Gallant, belli yiyeceklere karşı hassassan, dönem dönem isyan ediyor mide. Hiç doktora gittin mi? yememen gerekenler vs söylesinler bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Normalde yerim kokorec acili acili. Ama o gun feci vurdu. Doktorlar mikrobik ishal demislerdi. Birde kis mevsimiydi, yaz olsa sicakta bozuldu diyecegim. Bu sene yazin benzer bisi oldum, ishalsiz. 12 saatte toparladim. Doktorlar hep mide fesati gecirmissin. Her seyi yeme, vs. vs. standard seyler soyluyorlar. Boyle alerji testi tarzi bisi var mi mide icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 vegan ol kurtul en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Hocam etsiz hayat yildizsiz gece gibidir benim icin. Vegan olsam delirip diger veganlari yerim o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 İşte gerçek bi erkek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ya leşliğine yada kalitesine bakmaz tavuk.bu sıcakda en çabuk bozulacak yiyecek.dışarıda illaki yiyecekseniz özellikle tavuk ve et türevlerinin çabuk tüketildiği yerleri tercih edin misal esnaf lokantaları,kamyon şöförlerinin yediği yerler (şaka yapmıyorum adamlar en iyisini biliyorlar yiyiyorlar) kentpark da bu aralar hep falso emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Vegan olursan geri zekalı olursun. hakaret olarak söylemiyorum bunu. Vejetaryen olup veganlığa geçmeye çalışan tüm arkadaşlarımda unutkanlık/güçsüzlük/halsizlik olmaya başladı. B12'lere falan başladılar. Veganlık boş zamanı olan zengin bebesi ve marjinal insanların işi. Boşa kasmayın biz olamayız. Vejetaryenlik bi nebze belki ama o bile. Kendimizi kandırmanın alemi yok. Üstelik vegan olmak çok pahalı bi hobi, kimse aksini iddia etmesin. karı kız kaldıracam popim olacak diye yeltenmeyin yani, gerek yok. et yemeyen adamın çükü kalkmaz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Beyler günde 1-2 avuç etden fazla yemenize gerek yok. bunu yeri geldimi bir oturuşta 1 kg et yiyen biri olarak söylüyorum. Kırmızı etden şaşmayın akşamları yiyin. tavuktu balıktı böyle ıvır zıvırla uğraşmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ben oglak ceviriyorum aksamlari evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Kyra said: vegan ol kurtul en temizi yemekten zehirlenme riski var diye vegan olan, hastalik riski icin de sexi biraksin evde besinsiz vitaminsiz 31le gecirsin hayatini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Besinsiz vitaminsiz otuzbir çekince ölür lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 önemli olan enerjiyi geri almak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 aynen abi protein kaybı olmuyor vücutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Geçmiş olsun geçen yaz banada oldu ama ben hafif atlattım yada yediğim miktar çok değild veya çok bozulmamışdı. Doktor banada tavuk mı yedin dedin doğrudan :). Sadece hafif bağırsak bozulması, kusma vs yok ama mide ağrısı ve acaip bir halsizlik. O durumda bile insan sinir oluyor, ilaç vs geçti 1 günde zaten. @Feamer "16. Asırda Fransa krallarından 1. Fransua ateşli ishal hastalığına yakalanmıştır. Kralın doktorlarının bütün gayretlerine rağmen iyi edememişler. Kralın annesi Kanuni Sultan Süleyman'dan bir doktor istemiş. İstanbul'dan Fransa'ya gemi ile gönderilen Türk doktor birlikte götürdüğü keçinin sütünü sağıp yoğurt yaparak krala ilaç olarak yedirmiş, kral kısa bir tedaviden sonra iyileşmiştir." Abi ateşi ishal 3-4 günde geçmez ise büyük ihtimal komaya girersin hatta ölürsün, o dönemde serum yok vs. Kraliçenin kanuniden doktor istetmesi o doktorun fransaya gitmesi en az 1-2 ay. Kral iyileşmiş ise bu yoğurdan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Dun yedigim tavuktan iki saat sonra titreme, usume, kas agrilari ve halsizlikle karsilastigim sanirim zehirlendigim berbat durum. Suan oluyo gibi hissediyorum. Kusmadim veya wc'ye cikmadim ama cok kotuyum. Tedavisi yokmu bu meretin? Internetten arastirmalarima gore hep sivi tuketin ve kati yicekler yiyin demis yokmu ilaci, bitkisi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Law said: Geçmiş olsun geçen yaz banada oldu ama ben hafif atlattım yada yediğim miktar çok değild veya çok bozulmamışdı. Doktor banada tavuk mı yedin dedin doğrudan :). Sadece hafif bağırsak bozulması, kusma vs yok ama mide ağrısı ve acaip bir halsizlik. O durumda bile insan sinir oluyor, ilaç vs geçti 1 günde zaten. @Feamer "16. Asırda Fransa krallarından 1. Fransua ateşli ishal hastalığına yakalanmıştır. Kralın doktorlarının bütün gayretlerine rağmen iyi edememişler. Kralın annesi Kanuni Sultan Süleyman'dan bir doktor istemiş. İstanbul'dan Fransa'ya gemi ile gönderilen Türk doktor birlikte götürdüğü keçinin sütünü sağıp yoğurt yaparak krala ilaç olarak yedirmiş, kral kısa bir tedaviden sonra iyileşmiştir." Abi ateşi ishal 3-4 günde geçmez ise büyük ihtimal komaya girersin hatta ölürsün, o dönemde serum yok vs. Kraliçenin kanuniden doktor istetmesi o doktorun fransaya gitmesi en az 1-2 ay. Kral iyileşmiş ise bu yoğurdan değildir. ayrıntısını bilemiyorum ama benim okuduğum kitabı yazan adam fransız, ben onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bobreklerime kramp giriyor su da iciyorum niye boyle oldu -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Doktora gitme ama sakın aman diyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 naturel seleksiyon gerçekten artık kendini geliştirmeli "ölüyorum" diyen adam "internetteki araştırmalarıma göre" diye devam ediyor ve hala oksijen tüketiyor. seleksiyon v2 çıksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar