Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum, bittim ve tavuk yemeyin

GERGE

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

ben hic hatirlamiyorum yemekten zehirlendigimi.

bi hafta icinde kolumda serumla gelirim foruma simdi.

ben de çok nadir zehirlendim

bir kere somondan zehirlendim, arkadaşlar aynı balığı yedik ona hiçbir şey olmadı ben tam 7 gün yatakta doğrulamadım

çok farklıydı ya, ne kusma ne ishal. midemde böyle yumru gibi bir şey, sanki böyle çok spor yapmışımda kaslar gg olmuş gibi. doğruldum mu bıçak saplanıyor gibiydi. saçma sapan. yatalak gibi baktılar 1 hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

Her sene bir kere mide, bagirsak sikintisi cekiyorum. Sanki sendikal haklari icin grev yapiyor hiyarlar. Sene boyunca bisi olmazsa, diger sene 2 kere oluyor. Hic sektirmedi, simdiye kadar. Mevsimi filan da belli degil. Kafasina esmesine bagli tamamen.

Yalniz bir kere(sene 2006) Bambi den kasarli kokorec(artik nasil bir gunume denk geldiyse) yemistim. Beni 3 gun yataga bagladi. 3 gunde 3 kilo verdim. 1 haftada toparladim. Tamda tatilin son 2 gunuydu, 1 hafta ise gidemedim.

Genelde gazi kacmis kola iyi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde yerim kokorec acili acili. Ama o gun feci vurdu. Doktorlar mikrobik ishal demislerdi. Birde kis mevsimiydi, yaz olsa sicakta bozuldu diyecegim.

Bu sene yazin benzer bisi oldum, ishalsiz. 12 saatte toparladim.

Doktorlar hep mide fesati gecirmissin. Her seyi yeme, vs. vs. standard seyler soyluyorlar. Boyle alerji testi tarzi bisi var mi mide icin?
Sosyal ağlarda paylaş

ya leşliğine yada kalitesine bakmaz tavuk.bu sıcakda en çabuk bozulacak yiyecek.dışarıda illaki yiyecekseniz özellikle tavuk ve et türevlerinin çabuk tüketildiği yerleri tercih edin misal esnaf lokantaları,kamyon şöförlerinin yediği yerler (şaka yapmıyorum adamlar en iyisini biliyorlar yiyiyorlar) kentpark da bu aralar hep falso emenike..
Sosyal ağlarda paylaş

Vegan olursan geri zekalı olursun.

hakaret olarak söylemiyorum bunu. Vejetaryen olup veganlığa geçmeye çalışan tüm arkadaşlarımda unutkanlık/güçsüzlük/halsizlik olmaya başladı. B12'lere falan başladılar.

Veganlık boş zamanı olan zengin bebesi ve marjinal insanların işi. Boşa kasmayın biz olamayız. Vejetaryenlik bi nebze belki ama o bile. Kendimizi kandırmanın alemi yok.

Üstelik vegan olmak çok pahalı bi hobi, kimse aksini iddia etmesin.

karı kız kaldıracam popim olacak diye yeltenmeyin yani, gerek yok.

et yemeyen adamın çükü kalkmaz hem.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun geçen yaz banada oldu ama ben hafif atlattım yada yediğim miktar çok değild veya çok bozulmamışdı. Doktor banada tavuk mı yedin dedin doğrudan :).

Sadece hafif bağırsak bozulması, kusma vs yok ama mide ağrısı ve acaip bir halsizlik. O durumda bile insan sinir oluyor, ilaç vs geçti 1 günde zaten.

@Feamer
"16. Asırda Fransa krallarından 1. Fransua ateşli ishal hastalığına yakalanmıştır. Kralın doktorlarının bütün gayretlerine rağmen iyi edememişler. Kralın annesi Kanuni Sultan Süleyman'dan bir doktor istemiş. İstanbul'dan Fransa'ya gemi ile gönderilen Türk doktor birlikte götürdüğü keçinin sütünü sağıp yoğurt yaparak krala ilaç olarak yedirmiş, kral kısa bir tedaviden sonra iyileşmiştir."

Abi ateşi ishal 3-4 günde geçmez ise büyük ihtimal komaya girersin hatta ölürsün, o dönemde serum yok vs. Kraliçenin kanuniden doktor istetmesi o doktorun fransaya gitmesi en az 1-2 ay. Kral iyileşmiş ise bu yoğurdan değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dun yedigim tavuktan iki saat sonra titreme, usume, kas agrilari ve halsizlikle karsilastigim sanirim zehirlendigim berbat durum. Suan oluyo gibi hissediyorum. Kusmadim veya wc'ye cikmadim ama cok kotuyum. Tedavisi yokmu bu meretin? Internetten arastirmalarima gore hep sivi tuketin ve kati yicekler yiyin demis yokmu ilaci, bitkisi vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Geçmiş olsun geçen yaz banada oldu ama ben hafif atlattım yada yediğim miktar çok değild veya çok bozulmamışdı. Doktor banada tavuk mı yedin dedin doğrudan :).

Sadece hafif bağırsak bozulması, kusma vs yok ama mide ağrısı ve acaip bir halsizlik. O durumda bile insan sinir oluyor, ilaç vs geçti 1 günde zaten.

@Feamer
"16. Asırda Fransa krallarından 1. Fransua ateşli ishal hastalığına yakalanmıştır. Kralın doktorlarının bütün gayretlerine rağmen iyi edememişler. Kralın annesi Kanuni Sultan Süleyman'dan bir doktor istemiş. İstanbul'dan Fransa'ya gemi ile gönderilen Türk doktor birlikte götürdüğü keçinin sütünü sağıp yoğurt yaparak krala ilaç olarak yedirmiş, kral kısa bir tedaviden sonra iyileşmiştir."

Abi ateşi ishal 3-4 günde geçmez ise büyük ihtimal komaya girersin hatta ölürsün, o dönemde serum yok vs. Kraliçenin kanuniden doktor istetmesi o doktorun fransaya gitmesi en az 1-2 ay. Kral iyileşmiş ise bu yoğurdan değildir.

ayrıntısını bilemiyorum ama benim okuduğum kitabı yazan adam fransız, ben onun yalancısıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...